Dárek ke dni dětí- hračky co pobaví i naučí

16.05.2017 10:28

Blíží se Den dětí a konec školního roku.  A my maminky a babičky budeme dělat svým malým miláčkům radost. Největší radost dětem udělají bezesporu hračky. A nejvíc hračky zvukové. No a my, rodiče, máme zase zájem, aby hračky dětem přinášely nejen radost, ale aby se jimi také něco naučily.

A já jsem našla takový ideální dárek pro zvídavé děti. Je to Chytrý šikulka naučný tablet (a TV HRA).

Tahle úžasná hračka obsahuje 98 aktivit, při kterých se děti báječně baví a vůbec nepostřehnou, že se vlastně i učí.

Děti se učí s Pafíkem a Pafinkou ( Pafík je pejsek pro kluky a Pafinka psí holčička pro malé slečny) na tabletu , který je celý v českém jazyce , oproti anglickým výrobkům se tady děti učí opravdu celou českou abecedu, včetně háčků a čárek. V tabletu je spousta slov, písmen, početní úlohy, logické hry (pexeso,učení tvarů,směry, pohled v zrcadle,složení obrázku, najdi stejný stín,nauč se pohyb,najdi cestu, trefuj tvary,sestřel kostky a další a další), i učení se hodin, které děti někdy dost potrápí se s Pafíkem stane prima hrou– prostě tolik různých možností hraní, že se děti nenudí ani chvíli.

 

Tablet má připojení k televiznímu přijímači (kabel je součástí balení), děti tedy mohou tablet používat a vy vidíte, co zrovna dělají. Tablet je na nabíjecí baterii, takže odpadá řešení problému s dokupováním tužkových baterií. Součástí balení jsou i sluchátka (musím přiznat, že po hodině hláskování jsem byla za sluchátka moc ráda).

Ovládání tabletu není vůbec složité – než jsem si stihla přečíst návod, Vojta už si s tabletem hrál.

Hračka je uživatelsky velmi příjemná, dobře se ovládá a hlavně děti opravdu baví. Takže tenhle tablet je bezva dárek pro naše malé rošťáky a princezny. A protože nás čekají i cesty na prázdniny a dovolené spojené s dlouhým cestováním autem, místo otravného „už tam budem?“ dejte dětem do ruky dětský tablet Chytrý šikulka a máte o zábavu postaráno.

Hračka je určena pro děti ve věku 3-9 let, hračku příjemným hlasem namluvila moderátorka a herečka slečna Míša Jadrná.

zdroj obrázku https://www.superprodukt.cz/

Další novinkou pro naše malé rarášky, kterou bych Vám chtěla představit, jsou Pafíkovy kouzelné (mluvící) karty.

Tahle hračka funguje na  3 AAA (1,5V) baterie, doporučená je pro děti od tří let.

Pafíkovy kouzelné karty učí děti poznávat činnosti z běžného života a různé předměty. Ve hře je informační panel, který začne po zasunutí karty fungovat a navádět sám děti, co mají dělat dál.

Třeba vloží kartu Moje rodina- karta hlasem oznámí: Moje rodina. Hra dítě seznámí s tím, kdo je na obrázcích – například: To je moje maminka a dítě zmáčkne kde je obrázek maminky. Pokud dítě odpoví správně, je pochváleno a hra mu zatleská. Pokud se dítě splete, je upozorněno, že se spletlo, a je mu vysvětleno, jakou věc zmáčklo. Zmáčkne–li tedy místo maminky třeba obrázek tatínka, ozve se: To je špatně. To je maminka. Najdi kde je tatínek. Hra funguje na principu seznamování se s předměty a věcmi kolem nás, je nenáročná na obsluhu a děti moc baví. Ke hře je osm vzdělávacích karet.

Zaujaly Vás hry Pafíkův chytrý naučný tablet a Kouzelné karty? Udělejte tedy ke Dni dětí svým dětem velkou radost.

 

Hry jsou ke koupi na www.superprodukt.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: