Dámský huňatý župan FLOWER béžový dlouhý z eshopu Luxusnipradlo.cz - Recenze

25.11.2022 15:21

 

Župan. Nikdy bych nevěřila, že budu tak nadšená z věci tak běžné, jako je župan.

Tak nějak jsem župan nenosila, až když jsem měla jít do nemocnice, tak jsem ho vzala na milost. Dneska si za to nadávám, měla jsem si pořídit kvalitní, hebký a hřejivý župan už dávno. Je v něm totiž příjemně teplo a je velmi pohodlný.

Chtěla jsem si udělat radost a pořídila jsem si župan, který je nejen hřejivý, ale je ještě k tomu krásný.

Je to župan Flower béžový z eshopu Luxusnipradlo.cz.

Protože  nás všechny doma začíná dohánět  energetická krize, a všichni doma začínáme šetřit teplou vodou i teplem, bude v zimě župan potřeba asi v každé domácnosti.

Je fajn vybrat si župan kvalitní, dobře ušitý, z materiálu, který dlouho vydrží.

Já mám vyzkoušený eshop Luxusnipradlo.cz. Nakupuji zde pravidelně, vím, že zboží vždycky odpovídá popisu i fotkám produktů.

Mám tedy jistotu, že župan, který jsem si vybrala, bude vypadat stejně, jako na produktovém obrázku. A opravdu. Po rozbalení županu jsem nadšená.

Je heboučký, měkkoučký, úplně svádí k zahalení se.

V tomhle županu vám rozhodně zima nebude. Ať už si ho obléknete po koupeli, nebo jen na zahřátí, když přijdete z venku – vždycky vám v něm bude příjemně. Materiál je opravdu sametově – jak říká můj malý vnouček „ňuňací a muchlací“.

Délka je dostatečná na to, aby vám nebylo zima ani na nohy. Je dlouhý tak do půlky lýtek ( pokud jste vyšší tak pod kolena). To je fajn třeba při sledování televize, nebo když si chcete odpočinout, pustíte si hudbu a jen se schoulíte na gauči. Příjemná atmosféra v příjemném teplém županu rovná se relax na maximum.

Musím pochválit hřejivost županu. Čekala jsem, že bude teplý, nečekala jsem, že až tak příjemně.

Je to takové to teplo, kdy je vám fajn, krásně teploučko, ale nejste přehřátí. Přitom látka není mohutná, takže v županu nevypadáte jako huňatý medvěd.

Materál je 100% polyester, je tedy velmi snadný na údržbu, a rychle schne.

 Měla jsem strach, abych nebyla v županu jako elektrárna – já totiž jsem ve většině plyšových látek nabitá elektrostatickým nábojem, a pak jiskřím a dostávám rány od všeho kolem mě. V tomhle županu ale je to v pohodě- stačí trocha aviváže, a župan neelektrizuje.

I po vyprání zůstal materiál stále stejný, nezhrubnul, ani se nijak nezměnil na omak. Barvy se neopraly, a švy se nestáčejí.

Velikosti odpovídají velikostní tabulce přesně.

Župan má i praktickou kapuci, takže vám nebude zima na hlavu, ani když si umyjete vlasy.

Tenhle župan prostě vystihuje všechno, co ženy od županů požadují.

 Je krásný, hřejivý (ale přitom z nás nedělá mohutné), má krásnou barvu s jemnou květinovou výšivkou, je dostatečně dlouhý, aby nebyla zima na nohy, materiál je kvalitní a snadný na údržbu.

Pokud tedy máte doma chladno, a hledáte kvalitní, hřejivý a přitom krásný župan, vyzkoušejte béžový huňatý župan Flower z eshopu Luxusnipradlo.cz.

 Budete velmi příjemně překvapené. Zachumlané v teploučkém županu pak zvládnete všechny nepříjemné zimní teplotní výkyvy. Bude vám huňatě teplo.

Župan si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: béžový huňatý župan Flower béžový dlouhý

 

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: eshop Luxusní prádlo

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: