Dámské hodinky LW86 - ukazují přesný čas a zdobí ruku.

16.07.2019 14:36

Dámské hodinky. V dnešní době už jsou hodinky dostupné každému, dokonce si můžeme vybírat hodinky jako módní doplněk a nejen jako ukazatel času. To se mi moc líbí, protože sahat pro mobil do kabelky je opravdu leckdy nemožné, a s hodinkami lze zjistit čas jen letmým mrknutím na ciferník.  

Jsem moc ráda, že na stránkách www.postovnezdarma.cz si můžu nakoupit hodinky za super cenu. Vybrala jsem si  dámské hodinky LW86 v tmavé barvě armádní zelená. 

Barva je tmavá, až trochu do černa, hodí se tedy ke spoustě outfitů i příležitostí. Ať už si hodinky vezmete do práce, nebo na nákupy, nebo na setkání s kamarádkou- vždycky vypadají moc hezky. 
Hodinky jsou z nerezu, skla a řemínek mají z PU kůže - nemusíte se tedy bát mechanického poškození. Řemínek na první pohled působí jako kov, je to ale PU kůže - měkká a na ruce mnohem příjemnější, než kovový řemínek.


Průměr ciferníku je 40 mm
Délka pásku 23 cm
Šířka pásku 16 mm
 
Hodinky na ruce vypadají moc hezky, nejvíc se mi líbí k džínám a bílému tričku. S hodinkami LW86 už nikdy nepřijdete nikam pozdě, a ještě získáte super módní doplněk.


Pokud si chcete hodinky koupit, klikněte zde: dámské hodinky LW86
Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: www.postovnezdarma.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: