Dámské chytré hodinky Carneo - skvělý tip na vánoční dárek. Recenze na 3 typy novinek mezi dámskými hodinkami Carneo.

22.11.2022 14:28

 

 

 

Uplynul rok, blíží se vánoce a s nimi dárečky. Já pravidelně dávám k vánocům sobě i dcerám chytré hodinky Carneo.

Vím, že je to dárek, který ocení, a který jim (i mě) udělá vždycky radost.

Chytré hodinky jsou prima, zvykla jsem si na ně tak, že už je z ruky nesundávám. Leda, když si chci vzít jiný model.  Carneo hodinky jsou totiž designově opravdu moc krásné, takže kromě všech těch super funkcí, které mají, jsou i báječným módním doplňkem.

Hodinky vybírám podle vzhledu a funkcí, které mají. Kvalitní jsou všechny, takže většinou nakonec rozhodne vzhled hodinek.

Každá máme trochu jiný vkus, a každá oceníme jiné funkce. Dcera, která nosí hodinky i do práce, potřebuje, aby měla sklíčko hodně odolné proti poškrábání, druhá dcera má ráda hodinky, kde si může měnit design displeje, a jsou vhodné pro aktivní život s malým dítětem. Já mám nejraději hodinky na sport, a zároveň chci, aby mi hodinky hlídaly zdraví.

Pro tuhle recenzi jsem tedy vybrala tři typy hodinek – jeden pro mě a dva pro dcery. Nebudu vám vypisovat úplně přesně všechno, co hodinky umí, protože toho umí opravdu hodně, a všechny informace najdete na stránkách Carneo.cz

 Ještě malé upozornění – všechny hodinky jsem fotila ve chvíli, kdy jsme je začaly nastavovat a používat, proto jsou na fotkách ještě bez hodnot kroků, a podobně. Přeci jen je to každého věc, jaké má tělesné funkce, a tak jsme po nastavení už hodnoty nefotily.

Začnu hodinkami, které jsem vybrala pro sebe, a to jsou Carneo Prime GTR Woman – jsou ve stříbrné barvě a vypadají naprosto dokonale.

Mají skvělý, manažerský design za dobrou cenu. Přitom jsou vhodné na nošení do práce, na volný čas, i na sport. Mají všechny funkce, které od hodinek potřebuji.

Protože si hlídám zdraví, tyhle hodinky mi s tím dost pomáhají. Od doby co je mám, nepotřebuji žádné další měřiče tělesných funkcí.

Hodinky měří srdeční tep, okysličení krve, tělesnou teplotu, i stres. Měří kroky, a zároveň s tím i množství spálených kalorií. To je fajn nejen pro efektivnější cvičení a sportování, ale hned vám hodinky napoví, že s vámi není něco v pořádku, a musíte zvolnit, nebo si brát víc vitamínů.

Hodinky mají monitor spánku, ale třeba i předpověď počasí na 7 dní. Upozorní vás na dlouhou nečinnost, ohlídají i pitný režim (to potřebuji, já pít zapomínám).

Velmi oceňuji i funkci Always on – tedy permanentním zobrazením ciferníku. To mám moc ráda – nerada klepu rukou, abych si zobrazila ciferník, chci ho vidět pořád. Navíc hodinky mají opravdu velké množství typů ciferníku na výběr – můžete si je měnit podle nálady a tím mít vlastně pokaždé trochu jiné hodinky.

Hodinky upozorní na příchozí hovor, sms, Facebook, Messenger, Viber, WhatsApp

Hodinky jsou elegantní i sportovní zároveň – přesně, jak to mám ráda. 

Výdrž baterie je až 10 dní - opravdu nabíjím jen 1x za týden i když hodinky plně využívám

Prohlédnout, nebo koupit tyhle hodinky si můžete po kliknutí zde: Carneo Prime GTR Woman

 

Druhé hodinky testovala dcera, která má malého syna, a je tedy pořád v pohybu, a přitom chce vypadat dobře, a mít hodinky vhodné pro každou chvíli.

Přesně takové jsou Carneo Heiloo HR+ Gold

Hodinky jsou velmi elegantní, a přitom mají spoustu užitečných funkcí.

 Pokud máte malé dítě, velmi vám je doporučuji.

Tyhle hodinky mají na dotek velmi příjemný řemínek, takže jsou pohodlné.

 Hodinky mají barevný IPS displej – monitorují vaši denní aktivitu, výšku stresu a lze je spárovat s mobilním telefonem.

Umožňují vám vybavit telefonický hovor, aniž byste museli vytahovat telefon z tašky. Mají totiž zabudovaný mikrofon a reproduktor, a dosah až 10m od telefonu. Pro maminky s malými dětmi je to velmi praktické – kočárek nemusíte vůbec pustit z ruky. Fajn je to i při řízení.

Hodinky samozřejmě mají i multisport sportovní režimy, takže vám změří kroky, srdeční tep, okysličení krve, a mají i unikátní funkci kardio index.

Hodinky mají dlouhou výdrž baterie (5-7 dní), i to se hodí. Tyhle hodinky mají opravdu hodně funkcí, skvěle vypadají a ty hovory do 10 m od telefonu jsou opravdu perfektní věc.

Pokud chcete zjistit, co všechno hodinky umí, nebo si je koupit, klikněte zde: Carneo Heiloo HR+ Gold

 

Poslední hodinky, které vám chci představit, jsou Carneo Adventure HR+ Gold.

Ty si vybrala dcera, protože hodně sportuje, a kromě sportu hodinky potřebuje nosit i v práci, kde mohou přijít k úrazu – hrozí poškrábání sklíčka displeje.

Tyhle hodinky mají extrémně tvrdé sklíčko Gorilla Glass, takže poškrábání u nich nehrozí. Po měsíci nošení za velmi tvrdých podmínek na nic opravdu není ani jediný škrábaneček, obrazovka je stále křišťálově čistá.

Zlato bílé provedení hodinkám moc sluší – dělá je opravdu elegantními. Jsou tak vhodné i k elegantnímu oblečení, stejně jako na volný čas i sport.

 Mají 13 sportovních režimů – multisport.

Monitorují srdce, spánek, měří krevní tlak i tep, krokoměr, funkce energie těla- tyhle hodinky jsou funkcemi přímo nabité.

 Navíc mají extrémně dlouhou výdrž baterie – na jedno nabití mají vydržet až 15 dní –to ale ve chvíli, kdy je intenzivně nevyužíváte. Měřili jsme výdrž baterie, když je dcera z ruky prakticky nesundala a po 8 dnech byly úplně v pohodě. Pak jsme je raději nabili, protože jsme nechtěli riskovat vypnutí. Výdrž je to ale plně dostačující na práci i sport.

I tyhle hodinky mají funkci Aleays on – pro permanentní zobrazení ciferníku.

Jsou vodě a prachu odolné, umí upozornit na příchozí hovor, přehrají hudbu, měří tělesné funkce –tyhle hodinky jsou prostě dokonalé. Kdyby je dcera nechtěla, hned bych je nosila já. Jsou totiž kromě všech funkcí i krásné.

Hodinky a jejich funkce si můžete prohlédnout (a koupit) po kliknutí zde: Carneo Adventure HR+ Gold

 

Co říci na závěr.

Musím říct, že jsem vždycky velmi mile překvapena tím, že Carneo každý rok přijde s nějakou inovací – ať už v designu, nebo ve funkcích dámských chytrých hodinek.

 Všechny hodinky Carneo jsou vzhledově krásné.

 Výrobce myslí na to, aby hodinky byly nejen funkční, a plné chytrých aplikací a vychytávek, ale i na to, že se my, ženy chceme líbit. Všechny Carneo hodinky jsou tak i módním doplňkem. A když si vyměníte občas displej, bude ten doplněk pokaždé trochu jiný, pokaždé jinak krásný.

Nová funkce Always on mi dělá velkou radost. Můžu na hodinky kdykoliv mrknout, aniž bych musela mávat, nebo hýbat předloktím.

Jsem spokojená, moc spokojená.

Hodinky Carneo jsou pokaždé něčím nové, pokaždé o něco lepší – drží krok s dobou a všemi technologickými novinkami a vychytávkami. To je činí perfektními pro každou ženu – sportovkyni, manažerku, mladou maminku, nebo třeba servírku.

V poměru cena x kvalita jsou hodinky Carneo prostě super.

 Jsou to hodinky vymyšlené pro krásu a pohodlí každé ženy. Hodinky, co dělají radost.

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Carneo .cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: