Cítíte se po zimě unavení a bez energie? Jste vy, a vaše děti často nemocní? Zkuste vitamíny Naturevia. Na jarní únavu jsou super. Recenze.

30.03.2023 13:46

 

 

Jaro. Konečně začíná jarní období, na které už se koncem zimy těšíme asi úplně všichni. Všechno kolem nás kvete, a zelená se, a konečně i sluníčko se občas ukáže –i když ještě není úplně hřejivé, je velmi příjemné.

Já se na jaro vždycky moc těším. Je to moje nejmilejší období. Jakmile začne vylézat zelená tráva a kvést pampelišky, cítím se velmi příjemně. I když i to „příjemně“ je někdy trošku unavené.

Ne nadarmo se pro tento stav těla a mysli používá termín „Jarní únava“. Zima nás prostě vyčerpá a je fajn na jaře proti únavě zabojovat pomocí vitamínů a doplňků stravy.  Alespoň já to tak mám. Pomůžu tělu „nastartovat se“ po zimě, a užiju si tu krásu kolem sebe mnohem intenzivněji.

Mám moc ráda vitamíny a doplňky stravy NATUREVIA®.

Mám je vyzkoušené – opravdu fungují. Jsou to vitamíny a doplňky stravy s dlouhou tradicí – tedy léty prověřené

Vitamíny Naturevia užívám pravidelně, protože jsem s jejich kvalitou velmi spokojená, užívají je i ostatní členové rodiny. 

Momentálně užíváme tyto přípravky: Naturevia ImunoHelp, Naturevia Koenzym Q10 cardio, Naturevia Omega 3 One-a-Day a novinku Naturevia Omega 3 Smart Kids.

Všechny přípravky jsou fajn, a opravdu fungují.

Syn byl letos v zimě dost často nemocný. V podstatě jsem měla pocit, že jakmile kolem něj prošel někdo s kapesníkem, nebo se ozvalo zakašlání, okamžitě byl nemocný. Mít rýmu, kašel a teploty nebaví nikoho. Obzvláště, když syn má zimu rád a chtěl jezdit na hory. Začal proto užívat přípravek Naturevia ImunoHelp.

Jak je na přípravku napsáno – aktivuje obranný štít organizmu všech úrovní.

Je to skvěle namíchaný koktejl vitamínů C a D3, a rostlinných výtažků, které jsou potřeba k nastartování správné imunity.

Vitamíny podporují imunitu, přirozenou obranyschopnost, zdraví horních cest dýchacích, sníží únavu a chrání buňky.

Naturevia ImunoHelp obsahuje vysokou dávku Vitamínu D a Zinku v dobře vstřebatelné formě. Rakytník, šípek a acerola obsahují vitamín C. Echinacea podporuje imunitu a zdraví dýchacích cest.

A když se to všechno shrne dohromady ve správném poměru a dávce, je z toho doplněk stravy, díky kterému přestanete být neustále nachlazení.

U syna to zafungovalo skvěle. Po celou dobu užívání (cca měsíc a půl) ani jednou nezakašlal, a rýma se mu také vyhýbá. Takže konečně se může věnovat sportu a cítí se fajn.

Přípravek je bez lepku, laktózy, barviv i konzervantů, vhodný i pro vegany –může ho tedy užívat každý.

Stačí jedna kapsle denně.

Přípravek si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: NATUREVIA® ImunoHelp

 

Pro manžela jsem vybrala Naturevia Koenzym Q10 Cardio.

Manžel se cítil unavený. Pracuje fyzicky, poměrně těžce, takže doplňky stravy mu pomáhají regeneraci těla a snížení únavy. Protože má vyšší tlak a bere i léky na cholesterol, je fajn mu doplnit Q10.

Koenzym Q10 je sloučenina, kterou naše tělo velmi potřebuje, a vytváří si ji i samo. Po 40 roce života ale produkce koenzymu v těle klesá, a taky léky na cholesterol blokují tvorbu Koenzymu Q10.

Tenhle koenzym je jako živá voda pro srdce, plíce, i játra.

Při užívání se budete cítit mnohem lépe. Já ho velmi doporučuji všem po 40 roce života – tělo už si ho nevyrábí v dostatečném množství, pokud si ho budete doplňovat, budete se cítit mnohem méně unavení.

Přípravek si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: NATUREVIA® Koenzym Q10 Cardio

 

Já jsem si pro sebe vybrala přípravek Naturevia Omega 3 One –a – Day.

Tak nějak jsem si po zimě připadala hodně unavená fyzicky, ale i psychicky.

Potřebovala jsem takový malý restart těla i myšlení.

Tenhle přípravek je koncentrovaný výtažek rybího tuku.

Díky tomu, že je v kapsli, a stačí jedna kapsle denně, je to velmi příjemné užívání.

 Rybí tuk je velmi prospěšný pro celé tělo i mozek. Já si pamatuji jeho užívání z dětství. Dostávala jsem ho na lžičce, byla to olejovitá tekutina páchnoucí rybinou. Chtělo se mi brečet vždycky, když mi ho maminka dávala, a zvedal se mi z něj žaludek. Díky praktickému dávkování v kapsli do sebe dostanu všechny zdraví prospěšné látky obsažené v rybím tuku bez potíží. Kapsle se totiž dobře polyká a není vůbec cítit rybina.

Už jedna kapsle denně má skvělý účinek pro zdravé srdce, zrak a mozek. To je přesně to, co potřebuji. Koukám denně do počítače, tak moje oči potřebují trošku povzbudit, o myšlení ani nemluvím. Je fajn, když se přemýšlí lehce.

Pokud si chcete výrobek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: NATUREVIA® Omega3 One –a – Day

 

A protože po zimě bývají unavené, a hlavně často nemocné i děti, vyzkoušela jsem novinku od Naturevia, a tou je přípravek pro děti Naturevia Omega3 Smart Kids.

Vnuk si ze školy často přinese virózu, nebo chřipku.

Tyhle vitamíny jsou pro děti super na užívání – jsou ve formě žvýkacího želé.

 Bonbonek děti rády ochutnají, a ještě jim přinese spoustu super vitamínů a zdraví prospěšných látek obsažených v rybím tuku a  chia semínkách.

Tyhle vitamíny jsou super pro srdce, zrak a mozek dětí. Děti rychle rostou, hodně věcí se učí, je fajn podpořit jejich zdravý vývoj právě Omega3 mastnými kyselinami obsaženými v rybím tuku.

Stačí jedna žvýkací tableta denně (je bez cukru, takže nemusíte mít obavy) pro děti starší 3 let.

Kromě toho, že v želé je skvěle namíchaný poměr vitamínů, které podporují dětskou imunitu, ještě jednou chci zdůraznit formu přípravku. Díky tomu, že vitamíny jsou ve žvýkacím bonbonu, jsou děti z užívání nadšené a těší se na něj. To je hodně důležité, protože tabletky děti moc polykat neumějí a sirup s rybím tukem někdy bývá cítit rybinou.

Pro nás, rodiče je ale hodně důležité hlavně to, že oči a mozek dětí se budou rozvíjet mnohem lépe, děti nebudou unavené, a hlavně – nebudou tak často nemocné – což je ten největší problém pro všechny rodiče.

Pokud si chcete tuto novinku prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: NATUREVIA® Omega3 Smart Kids

 

Musím říct, že u nás doma se všichni se letos díky užívání vitamínů od Naturevia cítíme mnohem lépe. Máme víc energie, a díky tomu že nejsme tak unavení, máme i lepší náladu.

Cítit se v pohodě je fajn, a stačí k tomu tak málo – jedna malá tobolka s vitamíny a potravinovými doplňky stravy.

Samozřejmě, že Naturevia má mnohem víc výrobků a produktů prospěšných našemu zdraví. Stačí si jen vybrat.

Všechny přípravky najdete po kliknutí zde: eshop NATUREVIA®.

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: