Chytrý pejsek od VTECH - interaktivní hračka, kterou budou vaše děti milovat. Recenze

17.12.2023 16:44

 

 

Většinou vám od společnosti VTECH popisuji hračky pro kluky.

Tentokrát ale představím nádherného chytrého pejska, který se hodí pro kluky i holčičky.

Tak trochu jsem si ho nechávala jako tip na vánoční dárek. Je to totiž přesně taková hračka, kterou budou malé děti milovat.

Pamatuji si dodnes na svého plyšového zeleného medvěda, kterého jsem sebou nosila všude, dokonce jsem ho vozila v kočárku místo panenky. Byl to můj ochránce, jemu jsem šeptala všechna svoje tajná přání. S ním jsem si povídala. Milovala jsem ho celou dětskou duší, a jediné, po čem jsem toužila, bylo, aby si se mnou někdy začal taky povídat - když může mluvit kocour Mikeš, proč by nemohl můj medvěd. Byl pro mě tak důležitý, že si ho pamatuji dodnes.

Každý z nás má ve vzpomínkách z dětství nějakou takovou hračku, na kterou nezapomene.

Tenhle chytrý pejsek Jackie bude pro děti právě takovou hračkou, na kterou nezapomenou. Umí tolik věcí…

Můžou si s ním povídat, hrát, můžou s ním spinkat, smát se i plakat. Prostě kamarád na celé dětství.

Jako všechny hračky VTECH i tenhle chytrý pejsek splňuje všechny, i ty nejpřísnější certifikáty bezpečnosti. U téhle hračky nemusíte mít obavy, že by si děti s ní ublížily. A to ani ty nejmenší od jednoho roku. Pejsek je z jemného, příjemného plyše, a všechny části jsou na něm vyšité – takže děti nemohou nic odloupnout, ulomit, nebo spolknout.

Jediná vystouplá část na hračce je plastový obojek, který děti mačkají a přepínají tak funkce.

Pejsek po zapnutí zaštěká, představí se, a zamává oušky. To je jediný pohyb, který pejsek dělá.

Hračka chytrý pejsek je hračka interaktivní – děti učí a vzdělává zábavnou formou – hrou.

Děti se tedy učí, aniž by to věděly. Tenhle pejsek totiž umí více než 150 písniček, melodií, říkanek.

Všechny říkanky, pohádky i písničky jsou namluveny perfektní, čistou a srozumitelnou češtinou. To je u všech hraček VTECH samozřejmostí.

Díky tomu se děti mohou procvičovat logopedicky. Pokud budou pejska napodobovat v mluvení, je to tak trošku, jako by byly na procvičení u logopeda. Na takovém sezení některé děti nerady spolupracují, protože je to nebaví. Pokud ale opakují po hračce, je to pro ně hra, a tedy i zábava.

Hračka dětem rozšiřuje slovní zásobu. V písničkách je pak učí rytmus a různé melodie.

Nebudu vám všechny písničky a říkanky vypisovat. Je jich totiž opravdu hodně. Dokonce pejsek umí i pohádky.

Mého vnuka i mě nejvíc asi baví pohádka, kde pejsek vyzve děti, aby řekly zvířátko, které mají rády, a pejsek pak vypráví pohádku, do které vkládá název zvířátka namluvené dítětem. Vnuka to baví a vždycky se u toho srdečně směje. Je to prima nápad.

Zvuky u hračky lze spustit buď blikajícím obojkem, nebo tlačítky umístěnými na třech tlapkách. Poslední tlapkou můžeme pejska vypnout.

Teď na ukázku pár říkanek a písniček, je jich ale v pejskovi mnohem víc.

„Ahoj, já jsem Jackie, pojďme si hrát“, „Řekni mi něco hloupého, a já to po tobě zopakuji!“, „Stiskni můj obojek, pojďme si povídat!“. „Když jsem šťastný, mávám ušima, ty to taky zkus…zamávám, zamávám, zamávám já, a pak ty, tak zamávej si můj kamaráde, můžem si hrát celý den!“, „Čas na pohádku, udělej nějaký zvuk – a začne pohádka se zvukem, který dítě udělalo“, „Naučíš mě nějakou písničku?“….

Pejsek má i funkci opakování slov po dětech (to je fajn, dítě se slyší, jak vyslovuje).

Pejsek učí čísla – třeba zaštěkej 5x – a ozve se počítání a štěkání.

Děti se s hračkou naučí celou abecedu – v písničce ji pejsek celou přezpívá. Při melodii se totiž děti písmena naučí snadněji a rychleji.

Jak říkám – pejsek toho umí hodně – více než 150 zvuků, říkadel, slov a melodií.

Tenhle pejsek prostě bude velký kamarád všech kluků i holčiček.

Hračka je vhodná pro děti od jednoho roku, a je to taková ta hračka, co s dětmi doslova roste. V každém věku se totiž děti učí jiné věci, vždycky si na pejskovi najdou „to svoje“.

No, a když pejsek nemluví a nemává ušima, je to skvělý kamarád na pomazlení. Vypadá roztomile a je z takového toho „mazlícího“ mikroplyše příjemného na dotyk.

První, co mě napadlo, když jsem pejska viděla, bylo, že bych zase chtěla chvilku být malá holka a dostat tohoto pejska na hraní. Když jsem ho pak zkoušela, co umí, vydržela jsem to hodně dlouho. Tahle hračka je fajn prostě i pro nás dospělé. Možná i tím, že hlas pejska je příjemný (není vůbec uječený), takže nám nevadí ho poslouchat delší dobu.

Určeno pro děti od 1 roku
Rozměr výrobku: 25x27x15 cm
Rozměr balení: 33x36x13 cm
Funguje na 4 LR6/AA baterie (předváděcí baterie jsou součástí)

S tímhle pejskem budou děti šťastné a spokojené, je to bezva tip na dárek, který děti budou milovat, a zároveň se od něj něco nového naučí.

Pokud si hračku chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Chytrý pejsek

 

Celý sortiment eshopu najdete zde: eshop VTECH

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: