Chcete udělat něco pro své zdraví a krásu? Zkuste lipozomální Vitamín D a Hair ZOOKI v unikátní tekuté formě v sáčcích. Jsou prostě super!

25.08.2022 14:12

 

Léto se blíží ke svému konci, po něm nastoupí podzim. S podzimem mám kromě krásných barev listí spojený i nepříjemný nástup sezónních infekcí. Nemusí to být zrovna kovid. Nepříjemná je i rýma a další respirační nemoci. Stačí, aby kolem mě prošel někdo nemocný v obchodě, nebo nade mnou stál v autobuse a na problém je zaděláno. Co nechytnu sama, to mi spolehlivě domů jako nechtěný „dárek“ donesou vnoučata ze škol a školek. Kdo by ale byl rád nemocný. Já rozhodně ne! Letos jsem připravená.

Začala jsem včas užívat Lipozomální vitamín D3 obohacený o vitamín K2.

Protože tabletek a léků užívám dost, a bolí mě po nich žaludek, volím tuhle fajn formu užívání. Tekutina v malém sáčku, kterou můžu vypít přímo, nebo si ji přidat do vody, jogurtu, nebo třeba smoothie –podle vlastního uvážení a chuti.

Vitamín D je obalen lipozomy – malými bublinkami o nano rozměrech, tvořených fosfolipidy, které se podobají membránám našich buněk. Lipozomy jsou vhodnou formou k tomu, aby jednoduše prostoupily buněčnou stěnou a dodaly vitamín přímo do buněk. Tím se usnadní jeho vstřebávání a zamezí se neefektivnímu vylučování z těla.

Možná to zní složitě, ale pokud bych to měla zjednodušit – tak napíšu jen: Prostě to líp funguje!

Že je vitamín D prospěšný už víme- potřebujeme ho, aby náš imunitní systém fungoval lépe. V lepším stavu pak máme i kosti, zuby a svaly. Vitamín K2, který je přidaný do sáčku, přispívá k normálnímu stavu kostí lepší srážlivosti krve. Podporuje i správnou činnost srdce.

Hlavně pro nás, ženy je dost důležitý – od určitého věku nám hrozí osteoporóza, a to fakt nechceme. Kdo by taky stál o řídnutí kostí a jejich zvýšenou lámavost. Já jsem osteoporózu zažila u sousedovic babičky, kdy jí stačilo špatně došlápnout, nebo se uhodit a kosti jí praskaly jako slámka. Proto si dávám pozor a vitamín D a K2 doplňuji.

  • Lipozomální technologie vitamínu D3
  • Podporuje imunitní systém
  • Podporuje výkonost svalstva
  • Podporuje sílu kostí a zubů
  • Hraje úlohu v dělení buněk
  • S přidaným vitamínem K2 (MK-7)
  • Praktická forma balení - tekutý vitamím v jednoporcovém sáčku

Tahle forma sáčků mi moc vyhovuje. Rychlé, praktické a nezatěžuje mi trávení.

V balení je 14 sáčků. Dávkování je 1 sáček 2x za týden. Balení vám tedy v pohodě vydrží na 2 měsíce.

Pokud si chcete vitamín prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Vitamin D ZOOKI

 

Další super vychytávku z řady lipozomálních přípravků ZOOKI bych vám chtěla představit Hair ZOOKI.

Je to dokonalá péče o vlasy, pleť a nehty. Takový malý elixír krásy v sáčku.

Užívala jsem ho já i dcera.

Jak už jsem se několikrát chlubila, letos o prázdninách se mi vdávala dcera. Obě jsme chtěly, aby nám to slušelo. Dcera aby byla krásná nevěsta, a já, abych prostě vypadala dobře.

Hlavně já jsem užívala Hair ZOOKI opravdu poctivě. Mám hodně jemné vlasy – a tím myslím, že opravdu jemňoučké. Špatně se češou, rády se trhají. A taky mi padají. Věk a další faktory hrají svou roli. Proto jsem zkusila tenhle zázrak v sáčku.

Já jsem si vybrala borůvkový Hair Zooki, dcera malinový.

Protože jsme ale zvědavé, nakonec jsme si je promíchaly, a příchutě střídaly. Je to fajn – doporučuji příchutě střídat, lépe pak cítíte chuť ovoce v příchuti.

I tento Hair přípravek má speciální lipozomální úpravu.

Lipozomy jsou vhodnou formou k tomu, aby jednoduše prostoupily buněčnou stěnou a dodaly vitamíny a kolagen přímo do buněk. Tím se usnadní jeho vstřebávání a zamezí se neefektivnímu vylučování z těla. Obal s lipidy chrání přípravek před žaludečními kyselinami a umožňuje, aby se živiny vstřebávaly efektivněji přímo v buňkách.

Po dvou měsících užívání jsem velmi spokojená – vlasy mám pevnější, a mnohem méně mi vypadávají. Nelámou se a netrhají. Teď by to ještě chtělo, aby mi začaly dorůstat ve vypadaných oblastech, ale i na to snad dojde. Ono je mi jasné, že bude třeba dlouhodobější užívání. Zázrak po jednom sáčku prostě čekat nejde – chce to trpělivost a dlouhodobější užívání.

Zmizely mi záděry kolem nehtů. Nehty se netřepí a neolamují. Pleť je pružnější a jasnější, vypnutější a hladká. Mám z ní velmi příjemný pocit.

Tenhle sáček by měl být užíván 1x denně. Já jsem tedy užívala první měsíc denně, a teď už jen 2x týdně udržuji hladinu.

Velmi mi vyhovuje snadné užívání. Buď přímo ze sáčku, nebo do smoothie, džusů, jogurtů, kaší –každému podle jeho chuti.

Mně osobně nejvíc vyhovuje užívat přípravek přímo ze sáčku. Celkem mi přípravek i chutná, na chuť jsem si zvykla rychle. I když jak říká moje kamarádka – ono ti to nemá chutnat, důležité je, že to opravdu funguje! A funguje. Já i dcera máme fajn pleť a mnohem lepší kvalitu vlasů. Posuďte sami – takhle nám to na svatbě slušelo.

V sáčku je kromě kolagenu u Malinového Hair obsažen i zinek a selen, biotin a vitamín B12, u borůvkového o biotin selen a zinek – tedy prvky, které posilují i imunitu.

Ještě malé doporučení – ke kolagenu bývá doporučováno užívat vitamín C, aby se lépe vstřebával.

Zooki Borůvka:

Hodnota

na 15 ml sáček

 

Zinek

10 mg (*100%)

 

Selen

55 mcg (*100%)

 

Biotin

1000 mcg (*200%)

 

 

 

 

Denní dávka 15ml. | * % Referenční hodnota příjmu

 

 

   

 

   

 

     

 

Zooki Malina:

 

Hodnota

na 15 ml sáček

 

Zinek

10 mg (*100%)

 

Selen

55 mcg (*100%)

 

Biotin

1000 mcg (*200%)

 

Vitamín B12

2,5 mcg (*100%)

 

Denní dávka 15ml. | * % Referenční hodnota příjmu

 

Vitamíny Hair ZOOKI si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Hair ZOOKI borůvka a Hair ZOOKI malina.

Na závěr takové shrnutí:

Po dvou měsících užívání lipozomálního vitamínu D a sáčků pro hezčí vlasy, pleť a nehty Hair ZOOKI jsem velmi spokojená. Cítím se mnohem lépe, příjemně. Mám dobrý pocit, že něco dělám pro své zdraví a prevenci nemocí – vždyť nejlepší investice, kterou v životě děláme je právě do zdraví.

Co mi vyhovuje opravdu hodně, je, snadné a pohodlné užívání tekutiny přímo ze sáčku. Žádné polykání tabletek ani bolavý žaludek. Přípravky mi celkem chutnají, já je užívám samotné. Pokud ale chcete, přidejte si je do jogurtu, nebo smoothie, a vůbec tu chuť neucítíte.

Kdo chce být zdravý, měl by pro to něco udělat. Je nejvyšší čas se připravit na podzimní infekce posílením imunitního systému. A taky nezapomeňte na vlasy, které v zimě v čepicích dostanou zabrat.

Pokud si chcete prohlédnout ještě další přípravky v sáčcích se super účinkem, klikněte zde: Bio_Kult Yourzooki

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: