Chcete pro svého muže koupit neokoukanou, elegantní a přitom teplou zimní bundu? Vybírejte na eshopu zaměřeném na kvalitní pánské zboží.

07.01.2019 11:30

Zima nám zatím ukazuje mírnou tvář, ale protože všichni víme, že ty pravé zimní mrazy začnou až v lednu a v únoru, je třeba se na zimu pořádně připravit. Až uhodí mrazy, bude třeba se pořádně teple obléci. A protože začaly na většině eshopů slevy a výprodeje, je ideální doba pro nákup zimní bundy. Já nejraději nakupuji v klidu domova, kde si zboží můžu prohlédnout, porovnat a třeba i celý den se rozmýšlet, který výrobek je ten nej. No, a protože moji muži doma nejsou příliš ochotní jezdit do obchodů a zkoušet si, co jim sluší, je u nás nakupování přes internet velmi využívané a oblíbené. A proto jsem vyzkoušela eshop atlasformen.cz , ve kterém jsem našla spoustu velmi zajímavého a vkusného, slušivého oblečení pro muže.

Vybrala jsem pro manžela Parku do velmi chladného počasí

Typ bundy parka je velmi praktický – hodí se skvěle do města i na hory, a vypadá vždycky dobře. V bundách typu parka je na rozdíl od bomberů jisté, že pánům nebude zima na záda. Na eshopu atlasformen.cz je výběr bund typu parka dostatečně velký, a všechny bundy vypadají moc hezky. Vybírala jsem proto poměrně dlouho, měla jsem hned několik favoritů, a nemohla jsem se rozhodnout, která bude ta nej. Nakonec jsem vybrala Parku do velmi chladného počasí v černé barvě. A udělala jsem dobře. Bunda vypadá opravdu skvěle. Objednání bylo velmi snadné – u každé bundy najdete tabulku velikostí, stačí si tedy změřit manželovy míry a vyberete dobře. A pokud se přeci jenom netrefíte, bundu můžete v eshopu vyměnit. Bunda mi byla po objednání doručena ve velmi krátkém čase. Po vybalení mne moc potěšilo, že bunda i v reálu vypadá úplně stejně jako na obrázku a míry odpovídají uvedeným velikostem. 

V popisu bundy nebudu vymýšlet žádné složitosti, tady se budu držet popisu prodejce:

I když udeří extrémní arktické mrazy, tato nádherná parka se postará o teplo a maximální ochranu před mrazem. Aby vám bylo pěkně teplo, má vatovanou prošívanou podšívku, stojatý límec, zipové zapínání kryté drukovou légou a vatovanou kapuci s odepínací umělou kožešinou. O optimální pohodlí při nošení se postará lícová strana provedená z Taslanu, což je voděodolný a prodyšný materiál, který je odolný proti oděru a má antibakteriální vlastnosti. Určitě oceníte i četné praktické vymoženosti, díky nimž tento kus oblečení splňuje požadavky na vybavení skutečně „profesionální kvality“: Přiléhavé vnitřní náplety rukávů z žebrovaného úpletu, řada praktických kapes (2 náprsní kapsy na ruce se zipovým zapínáním + 2 velké našité spodní kapsy s klopami + 2 vnitřní kapsy s klopami na suchý zip). Kontrastní detaily na zipech, tahátkách zipů a náprsních kapsách. Vyšívaný štítek na rukávu. Vysoce kvalitní parka s vynikajícími izolačními vlastnostmi, kterou využijete po celou zimu. 100 % polyester. Délka zad cca 83 cm u velikosti L. Možno prát v pračce na teplotu 30 °C. Barevné provedení: černá.

Po zkušenostech s praním zimních bund doporučuji prát v pracích gelech, které jsou k bundám šetrné a nepoužívat následně aviváž.

Bunda i po vyprání zůstala stejná, barva je v pořádku. Všechny švy na bundě jsou kvalitní, nepářou se ani u zipů.

Bundu z eshopu atlasformen.cz mohu s klidným svědomím doporučit. Vašemu partnerovi to v ní bude slušet v divadle, i na sjezdovce. Je velmi variabilní. Materiál je kvalitní, bunda je podšívkovaná a opravdu teplá, není v ní zima ani na horách ( vyzkoušeli jsme), materiál je voděodolný – zatím jsme měli možnost otestovat na sněhu, a bunda zvládla test na jedničku.

S nákupem na eshopu atlasformen.cz jsem byla naprosto spokojená. Přišlo kvalitní zboží odpovídající popisu i obrázku, dodání zboží bylo rychlé a komunikace s eshopem byla v pořádku. Do eshopu atlasformen.cz se budu moc ráda vracet. Mají tu spoustu krásného, elegantního i sportovně elegantního oblečení pro muže všech věkových kategorií i velikostí. Prima je, že tu nadete i větší velikosti (až do 5 XL). Oblečení, které tu prodávají je neokoukané, jedinečné a to se mi moc líbí – najdete tu originální kousky oblečení, jaké na ostatních eshopech nemají, váš muž bude tedy oblečen opravdu originálně a přitom slušivě. Vyplatí se na stránky „nakukovat“ často a průběžně, protože tu mívají skvělé slevové akce, nebo zajímavé dárky k nákupu. A nezapomínají ani na nás ženy – můžete si tu nakoupit i dámské oblečení, ale primárně je eshop zaměřený na muže. Pokud tedy uvažujete o nákupu pánského zimního oblečení, určitě se podívejte na stránky atlasformen.cz. Nemají tu tisíce produktů,ale všechny, které prodávají, jsou moc hezké, vkusné,originální a jedinečné -  Vybere si tu jistě každý. Já jsem s nákupem pánské zimní bundy naprosto spokojená.

zdroj některých fotografií www.atlasformen.cz

Parku z recenze koupíte po kliknutí zde: Parka do velmi chladného počasí

celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: atlasformen.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: