Chcete mít voňavé vánoce? Zkuste parfémované vody nebo parfémy z eshopu Krásné vůně.

12.11.2020 14:25

Krásné vůně

 

Vůně nás provázejí životem na každém kroku. Ať jsou to vůně bytové, do aut, nebo vůně ve formě parfémů a toaletních vod, které používáme v každodenním životě. Vůně jsou pro nás dobře zapamatovatelné, a často si s nimi spojujeme určité události, anebo lidi. Například u mojí babičky to vonělo buchtami a skořicí, a babička voněla mateřídouškou, kterou měla uloženou mezi prádlem. Vždycky když cítím mateřídoušku, vzpomenu si na babičku.

Nechci dnes mluvit o bytových vůních, ale o vůních – parfémech a toaletních vodách, které používáme. Každý má rád jiné vůně – někdo má rád sladké, jiný citrusové, nebo třeba ovocné. Jsem moc ráda, že na trhu už jsou dnes k dostání vůně, které vyhovují každému. Tedy abych se správně vyjádřila – každý si může vybrat podle svého vkusu. Já si nákupy voňavek a parfémů dost užívám. Pamatuji si totiž dobu, kdy výběr ve vůních nebyl téměř žádný, a ony pověstné Živé květy voněly taky silně, že jejich vůně spíš odpuzovala, než byla příjemná. Mám ráda, když lidi voní, a hlavně když voní příjemně, takže je fajn stát v jejich blízkosti. Pokud totiž jste v blízkosti někoho, kdo hezky voní, cítíte se hned mnohem příjemněji.

Dlouho jsem hledala takovou tu svou vůni. Vůni, která by mne charakterizovala, a jak já říkám – „oblékla by mne jako druhá kůže“. Nějak se mi ale nedařilo. Nakonec jsem zjistila, že mám pár svých oblíbených vůní, které si užívám, mnohem častěji ale používám takzvané náladovky. Tedy vůně podle nálady. Vyberu si ráno vůni, kterou momentálně chci na sobě cítit a mám fajn den. Tato metoda ale chce mít dostatečnou zásobu „náladových vůní“.

Já jsem si našla internetový obchod krasnevune.cz, kde si vyberu vždycky spoustu krásných vůní za velmi příznivé ceny.

 Naposledy jsem si udělala radost parfémovanou vodou Saphir Pink.

Voní intenzivní a přitom nevtíravou vůní květin a vanilky. Vůni cítíte, ale přitom vás nijak neomezuje, je vkusná a příjemná.

Hlava: bulharská růže, černý rybíz, hloh a mandarinka

Srdce: fialka, jasmín, opoponax, růže

Základ: bílé pižmo, vanilka a kadidlo

Vůně je inspirována krásou a křehkostí vlčího máku. Vyhovovat bude určitě každému, kdo má rád sladší vůně. Já třeba víc než květiny z této parfémované vody cítím vanilku. Ta je i první věc, kterou z parfému ucítím. Teprve když se vůně víc rozvine, cítím na jejím pozadí růže a jasmín. Tento typ vůně je vhodný na každodenní nošení, je vhodný pro romantickou ženu, která má ráda celý den se vznášet na obláčku příjemné vanilkové vůně.

Parfém lze koupit ve velikosti 200 ml a 50 ml, já mám větší variantu a vydrží opravdu hodně dlouho. Tyto parfémy jsou běžně prodávány bez krabičky, pokud ale chcete krabičku třeba jako dárkové balení, můžete si ji na eshopu dokoupit.

Na eshopu krasnevune.cz najdete spoustu parfémovaných vod. Vybere si určitě každý. Parfémy jsou velmi dobře popsané, popis výběr dost usnadňuje.

Pokud si nejste jistí ingrediencemi, které chcete v parfémované vodě mít, ale víte, jaký typ vůně vám vyhovuje, určitě vyzkoušejte převodník. Převodník je taková prima věc, která pomůže s výběrem. Vyberete si vůni, kterou máte rádi, a převodník vám poradí, která parfémovaná voda je vašemu vysněnému parfému nejvíc podobná. Uvedu příklad – líbí se vám vůně Chloe Chloe – nejvíce podobná je jí vůně Siloe, No.29.

Převodník najdete po kliknutí zde: převodník vůní krasnevune.cz

 

Pokud máte rádi pocit, že jste celý den krásně voňavá, že vám vůni, kterou voníte, chválí známí i neznámí lidé, určitě zkuste nakouknout na eshop krasnevune.cz. Vyberete si zde spoustu krásných voňavých parfémů.

Kromě parfémů pro ženy zde můžete nakoupit i pánské parfémy, kosmetiku, vůně do auta i bytové vůně, nebo třeba dezinfekci.

Pokud hledáte inspiraci na vánoční dárek, nebo si chcete udělat radost krásnou vůní za příznivou cenu, zkuste si prohlédnout sortiment eshopu  klikněte zde: krasnevune.cz

Pokud si chcete prohlédnout, nebo koupit krásně sladce vonící parfémovanou vodu, kterou jsem vyzkoušela já, klikněte zde: parfémovaná voda pro ženy Saphir Pink

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: