Chcete darovat srdce z lásky? Pak darujte něžný náhrdelník Dvojsrdce Swarovski elements..

30.09.2020 14:12

Náhrdelník Dvojsrdce Swarovski elements

 

Vánoce se blíží čím dál rychleji, a já pomalu začínám hledat tipy na dárky pro dcery. Dcery mám už dospělé, takže je mi jasné, že pokud chci udělat velkou radost, nejlepší bude vybrat šperk. Hezkým šperkem potěšíte každou ženu vždycky – od chvíle, kdy začneme vnímat, jsme všechny moc rády, když nějaká blyštivá radost přistane v naší šperkovnici. Malé holčičky, dospělé ženy, nebo třeba i babičky – všechny jsme ze šperků nadšené.

Já jsem tentokrát sáhla po nádherném českém výrobku – náhrdelníku s dvojsrdcem.

Mám moc ráda české výrobky.  A už hodně dlouho mám ráda českou bižuterii vyráběnou v Jablonci nad Nisou.

Naše česká bižuterie je velmi ceněná i v zahraničí. Je obdivovaná pro originalitu a velmi kvalitní zpracování. Ženy po celém světě si tuto bižuterii oblíbily, a zdobí se jí. Je to totiž nádherná, něžná krása zakletá do šperku, vyráběná ručně, s velkým důrazem na kvalitu. Velmi příznivé jsou i ceny, tyhle šperky si můžeme dovolit všichni – ať už jako skvělý dárek, nebo si je můžeme koupit sami sobě pro radost.

Jsou to šperky z eshopu www.glittersquare.com.

Na tomhle blyštivém eshopu si můžete koupit všechny možné druhy šperků – náramky, prsteny, náhrdelníky, brože, ozdoby na mobil, pilníčky – prostě všechnu tu krásu, která nás ozdobí, a přináší nám radost a třpytivé štěstí.

Velmi oblíbené jsou šperky z chirurgické oceli. Jsou prakticky bezúdržbové a vydrží skoro všechno. Nemusíte si je sundávat ani na koupání, sprchování, nebo při práci. Jsou pořád stejné a pořád krásné.

Pokud si představíte pod pojmem bižuterie nějaký nevzhledný šperk, tak se mýlíte. Jasně, určitě na pouti ve stánku nekoupíte žádný zázračný šperk, pokud ale zvolíte kvalitní eshop, s produkty od výrobce, který si zakládá na kvalitě a ruční práci, pak nebudete zklamaní. Mezi takové kvalitní eshopy, prodávající originální ručně vyráběné a zdobené šperky patří eshop www.glittersquare.cz .

Šperky si můžete prohlédnout i na  instagramu a facebooku.

Instagramový účet naleznete po kliknutí zde: instagram Glittersquare

Facebookovou stránku naleznete po kliknutí zde: facebook Glittersquare 

Já jsem zvolila jako dárek náhrdelník s dvojitým srdcem. Náhrdelník je z chirurgické oceli, je dlouhý 45 cm, a srdce jsou velká 20 x 20 mm.

Jedno ze srdíček je celé kovové, druhé je zdobené krystaly Swarovski. Náhrdelník Je naprosto dokonalý, jemný, krásný – nevím, jaká superlativa bych použila, abych popsala pocit, když jsem poprvé náhrdelník rozbalila a držela v ruce. Líbí se mi tak, že mi docházejí slova.

 Naprosto jsem nepoznala, že šperk je bižuterie. Je k nerozeznání od stříbra (nebo bílého zlata). Je velmi jemný a něžný, krásně zpracovaný i ozdobený. Zabalený přišel v krásné dárkové krabičce, jako dárek je tedy ideální. Pokud se tedy jako já nezamilujete a nenecháte si ho. Dcera dostane dárkem jiný šperk, nebo vyberu podobný, protože tenhle náhrdelník mi prostě padl do oka a moc mi sluší…

Pokud si chcete náhrdelník prohlédnout, klikněte zde: Náhrdelník Dvojsrdce Swarovski elements.

 

 

Pokud nechcete šperk z chirurgické oceli, můžete si vybrat šperk stříbrný. Třeba v poslední době tak oblíbený Strom života (– symbol rodiny).

Celá sekce je na stránkách glittersquare.com věnovaná i šperkům se srdíčky Swarovski. Pokud tedy máte rádi třpytivé, barevné Swarovski přívěšky, náhrdelníky, nebo náušnice, budete velmi potěšeni výběrem.

Protože začíná podzim, a budeme nosit svetry a svetříky na zahřátí, a náhrdelníky a přívěšky nebudou tolik vidět, doporučuji ozdobit si svetr nějakou fajn broží.

Brož najdete po kliknutí zde: brož kytka se Swarovski elements

 

 

Bižuterní šperky se líbí i malým holčičkám, pod stromečkem udělají spoustu radosti, a vaše peněženka tenhle nákup velmi ocení – cena je příznivá. Třeba tenhle jemný a něžný dívčí náhrdelník s myškou.

Náhrdelník si prohlédněte zde: dětský náhrdelník s myškou.

 

Pokud chcete udělat radost partnerovi, kupte mu třeba sponu na kravatu.

 

 

 

Pokud hledáte tip na krásný dárek pro své blízké, kamarády, kolegy, nebo přátele – určitě se podívejte na eshop s kvalitně zpracovanou bižuterií za velmi příznivé ceny. Budete určitě spokojení, a uděláte spoustu radosti. Vánoce se blíží, tak ať jsou ty vaše třpytivé a blyštivé i krásnými bižu šperky.

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: glittersquare.com

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: