Chcete aby vám to i v létě slušelo? V šatech s růžemi z vás bude rázem fešná kočka..

21.06.2018 12:47

Když se řekne Fešná kočka, většině z nás se vybaví elegantní moderní žena. A přesně o tom je i eshop Fesnakocka.cz. Nabízí elegantní módní doplňky, které z každé ženy udělají „fešnou kočku“.  Eshop nabízí zboží nejlepší kvality. Nenajdete zde tedy zboží, které je stejné jako v ostatních eshopech, ale i originální, opravdu módní vybrané kousky, nad kterými radostí poskočí srdce každé ženy.

Vybírat můžete z kabelek, batohů, psaníček na plesy a společenské události, peněženek, které jsou nejen krásné, ale i praktické. V současné době v eshopu myslí i na pány a sortiment peněženek je rozšířen i o pánské peněženky. Koupit zde můžete deštníky ( a to i ty momentálně nejpopulárnější oboustranné, s funkcí převrácení,aby vaše auto bylo i v největším dešti ušetřeno vody odkapávající z deštníku na sedačky), nebo nádherné módní hodinky pánské i dámské.

A také – a to je super - eshop rozšířil nabídku o dámské šaty. Šaty jsou bezesporu jedním z nejoblíbenějších letních kousků oblečení. Jsou totiž vzdušné, lehké, je nám v nich příjemně a taky – a to je důležité – nám to v nich sluší. Všechny máme radost, když si oblékneme hezké šaty a partner nebo kamarádka nám je pochválí, nebo když si všimneme obdivného pohledu kolemjdoucích lidí.

Koupit šaty není jednoduché. Alespoň já mám vždycky problém, že na modelce vypadají šaty úžasně, ale když si je obleču já, jsou najednou nějak jiné.

 

Šaty, které jsem pro vás vyzkoušela a otestovala, jsou ale výjimečné. Vypadají na obrázku stejně jako oblečené. Vypadají krásně. Vybrala jsem šaty s nádherným růžovým vzorem – vždyť co je větším symbolem léta než růže. Růže jsou oblíbené květiny a vypadají skvěle i na vzoru šatů. Šaty jsem objednala pro dceru jako překvapení, a musím říct, že se jí šaty moc líbí a padnou jako ulité.

Barvy jsou krásně jasné, a růže dívkám moc sluší. Materiál je pružný – polyester 95%, 5% elastan.

Je třeba si prohlédnout velikostní tabulku, která je u šatů přehledně uvedená, a pořádně se změřit, pak vám šaty určitě padnou. A pokud ne, z vlastní zkušenosti vím, že není problém šaty vyměnit.

Šaty se velmi dobře udržují, po vyprání se nijak nesrazily, ani nezměnily barvu, ve švech jsou pevné a nestáčejí se.

Zapínají se na zip na zádech.

Pokud tedy chcete nakupovat kvalitní, a módní dámské letní šaty dobré ceny, pak vsaďte na eshop Fesnakocka.cz . Při nakupování na eshopu Fesnakocka.cz se budete cítit příjemně, a protože se snaží, aby se k nim zákazníci rádi vraceli, nabízí kromě výhodných cen i osobní přístup k zákazníkovi. Eshop Fesnakocka je pro lidi, kteří mají rádi kvalitní a moderní zboží za výhodné ceny s rychlým dodáním.

(spodní foto zdroj:www.fesnakocka.cz)

Pokud si chcete koupit šaty s růžemi, klikněte zde: šaty s růžemi

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: www.fesnakocka.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: