Cestovní hra Mince - krabička s 50 hádankami, triky a hrami. Při cestování už nebude nikdy nuda.

14.07.2020 14:20

Společenská cestovní hra Mince

Prázdniny jsou v plném proudu. A s nimi i cestování na výlety, dovolené, k babičkám.. A s cestováním i ono známé a otravné „Už tam budem?“ ozývající se ze zadních sedadel auta, nebo ze sedaček ve vlaku. Děti mají výlety a dovolené moc rády, při cestování se ale nudí.

Společnost Dino.cz proto uvedla na trh novinku – cestovní hru Mince, při které se děti ani teenageři při cestování nudit nebudou.

Je to vlastně 50 her, hádanek a hlavolamů v malé krabičce.

Hra je určena pro starší děti od 8 let, bavit bude ale i ty větší děti, teenagery a je fajn i pro dospělé.

Je to prima cestovní hra, která nezabere v kufru skoro žádné místo – vlastně přibalíte v jednom sáčku 50 karet a v druhém 20 mincí. Nic víc. Žádné hrací desky nebo složitá pravidla. Na 50 kartách jsou vytištěna zadání a řešení. Na každé kartě je tedy zadání a po otočení na rubovou stranu i řešení úkolu. K řešení je třeba 20 mincí zlaté a stříbrné barvy potištěných z obou stran. To stačí k plnění zadání – logických a strategických úkolů.

Nemyslete si ale, že je to takové to jen tak plnění, co nikoho nebaví. Občas je třeba pořádně zapojit myšlení. Já jsem hru pro tuto recenzi vyzkoušela samozřejmě na sobě, pak jsem přizvala ke hře 9 letého vnuka a syna 25 let. Hraní nás bavilo všechny. Je to fajn, jen občas mi trochu to myšlení už drhne. Takže se přiznávám, že jsem večer trénovala, než jsem si sedla ke hře. Nebudu lhát – prohrávala jsem. Dali jsme si totiž vždycky časový limit. Já nemám tak dobré logické myšlení, mě to trvalo vždycky déle, než klukům. Ti se při hře oba královsky bavili.

Hru je dobré hrát opravdu až s dětmi od 8 let, je to hra logická a je třeba dost přemýšlet, takže menší děti by měly asi problém řešení zvládnout. Omezení horní hranice věkového limitu není třeba. Klidně si hru zabalte i na večery na dovolené pro dospělé. Hra určitě bude bavit.

Hra Mince je rychlá, má spád, a vše záleží jen na vašem postřehu, logickém myšlení a představivosti.

Hra nemá tištěná pravidla – nejsou potřeba. Vše je vždy srozumitelně popsáno na dané kartě.

Takže pokud se chystáte na dovolenou, nebo někam s dětmi na prázdniny, přibalte si strategicko- logickou cestovní hru od společnosti DinoToys. Myslím, že si dobře zahrajete a pobavíte se. Mne hra tedy baví, a jdu zase trošku trénovat, abych nebyla při večerním hraní zase poslední.

Pokud si chcete hru prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: hra Mince

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: mojedino.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: