BUCHTIČKY S KRÉMEM NARUBY -recenze

21.04.2023 13:38

Buchtičky s krémem naruby.

Obvykle na víkend peču něco dobrého ke kávě a na snídani. Koláče, buchty, bábovky, perník – prostě nějakou tu dobrotu. Teď se mi ale vůbec nechtělo. Nějak na mě padla jarní únava. A protože jsem unavená, nic se mi nechce, tak radši strávím čas s vnoučky, než v kuchyni.

Dobrot ke kávě, na snídani a na výlet se ale vzdát nechci, takže jsem vyrazila do obchodu, abych nějakou „mňamku“ koupila.

Objevila jsem od Penamu Buchtičky s krémem na ruby.

Podle popisu se vlastně jedná o buchtičky se šodó – nebo chcete-li s krémem. Jen ten krém není na buchtičkách, ale uvnitř.

Přišlo mi to jako super nápad. Krém do buchtiček, místo na talíři polít buchtičky krémem..

Vždyť kdo by neměl buchtičky s krémem rád. Už jako malá holka jsem ochotně stála frontu ve školní jídelně, když byly buchtičky s krémem. Chodili jsme si všichni přidat, a volali: „Hlavně hodně krému!“. I na střední škole, kdy už jsme na obědy často nešli, a nechali je propadnout - když byly buchtičky, na oběd jsme šli vždycky. Ta chuť mi vyhovuje, i když jsem dospělá. Mám je pořád ráda.

 Proto jsem byla velmi zvědavá, jak budou chutnat buchtičky s krémem naruby.

Pudinkový krém je ukrytý uvnitř buchtiček, takže je můžu vzít klidně i na výlet, nebo na svačinu do práce. Bez umatlání a ušpinění.

Když jsem buchtičky rozdělala, měla na ně velkou chuť už jen při představě lahodného pudinkového krému. Nejdřív jsem buchtičku rozlomila, abych viděla, kolik krému v ní je. A výsledek? Je plná! Krému je v ní opravdu dostatek. Přitom ale je to množství takové, že když do buchty kousnete, náplň nevystříkne ani nevyteče. Prostě tak akorát.

Pokud máte rádi buchty a koláče s pudinkem, budete rozhodně nadšení. Přiznávám, že i já jsem dost nadšená. Je to příjemná změna po tvarohu, povidlech a máku. Zpestření chuti.

Buchtičky jsem ochutnala já, moje dospělé děti i vnuci. Všem chutnaly. Vždycky, když jsem je položila na talířku na stůl, jen se po nich zaprášilo!

Takže na snídani, svačinu, ale klidně i na výlety s vnoučaty si tyhle buchtičky ráda koupím. Chutnají mi! Vůbec se nedivím, že tyhle buchtičky získaly titul Česká chuťovka 2022!

Buchtičky můžete koupit všude tam, kde prodávají výrobky Penam.

Pokud vás zajímá složení buchtiček, můžete si ho přečíst po kliknutí zde: Buchtičky s krémem naruby

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: