Bolí vás klouby,a pociťujete na sobě příznaky stárnutí a únavy? Možná je pro vás řešením tekutý kolagen.

18.07.2018 13:33

 

Občas když ráno vstávám, mám pocit, že je mi asi 106 let. Mám ráno ztuhlé klouby, takže mi trvá se rozhýbat – už z postele neskáču na první zazvonění budíku, jako dřív. No a když jsem viděla v zrcadle, jak mi povoluje kůže, tvoří se celulitida a začínají i padat vlasy víc, než dřív, řekla jsem si, že je nejvyšší čas s tím něco dělat. A protože staré české přísloví říká, že „Kdo hledá, najde…i já jsem začala hledat přípravek, který mi pomůže. A našla jsem EkoMedica tekutý kolagen. Je to výborný mořský kolagen, doplněný o kyselinu hyaluronovou, hořčík a vitamín C – tedy vše důležité, co naše tělo potřebuje.

Co je kolagen?

Cituji: Kolagen - základní stavební vazební tkáň

Kolagen je základem pojivové tkáně. Jako hlavní protein spolu s elastinem a kyselinou hyaluronovou odpovídá za zvlhčení pokožky, elasticitu a napětí. S věkem je však kůže ochablejší a ztrácí pružnost a klouby a páteř jsou více zranitelné. To je způsobeno skutečností, že naše kůže po 26 roce života produkuje méně a méně kolagenu. Později, v důsledku přirozeného životního stylu, nemocí a vysoké fyzické aktivity,  kolagen z těla rychle mizí. Kolagen je oblíbenou složkou v kosmetických výrobcích. Díky svým vlastnostem se kolagen velmi často vyskytuje v kosmetických přípravcích určených pro péči o tělo a krémy proti vráskám. Má silné hydratační vlastnosti, proto je velmi oblíbený u žen. Kolagen také našel svou aplikaci v plastické chirurgii jako přírodní plnidlo vrásek.

V současné době je kolagen dostupný v mnoha formách a má velkou popularitu. Výsledky potvrzují, že kolagen je nejúčinnější v tekuté formě. Pravidelný příjem pomáhá zpomalit proces stárnutí pokožky. Tekutý kolagen je velmi dobře absorbován lidským tělem, což podporuje správné doplnění. Už po 6 až 12 hodinách po požití se množství kolagenu v těle výrazně zvětšuje. Je však důležité zahájit proces doplňování nedostatku kolagenu co nejdříve. Můžete tak dosáhnout uspokojivých výsledků ve velmi krátkém čase.

EkoMedica Kolagen je přírodní potravinový přípravek ve formě kolagenu na pití. Má vliv jak na  krásu, tak pro zdraví. Pravidelné používání vám umožní vychutnat si hladkou, zvlhčenou,  pokožku na obličeji bez známky stárnutí. Sníží ztrátu vlasů a zlepší stav vašich nehtů. Kůže na těle se stává pevnějším a stopy celulitídy budou méně viditelné. Nicméně to není vše. Kromě toho, užívání kolagenu, který je přirozeným stavebním prvkem, způsobí, že revmatické bolesti v kloubech nebo páteři se každým dnem stanou méně obtížnými.

EkoMedica  Kolagen obohacený receptorem antioxidantů umožňuje pokožce udržovat pevnost a pružnost, chrání ji před raným stárnutím a přispívá k udržování zdravých vlasů a nehtů. Přírodní kolagen zajišťuje optimální fungování kloubní chrupavky a kostí. Je to skvělé řešení pro lidi, kteří chtějí zůstat zdraví a vypadat mladí….

 

A tak jsem se rozhodla tenhle tekutý zázrak vyzkoušet. Jsem trochu skeptik, a k potravinovým doplňkům přistupuji trochu s nedůvěrou. A tak abych při otestování byla objektivnější a otestování bylo lepší, zapojila jsem i maminku (72 let) .

Testovaly jsme výrobek Kolagen 500 ml, od společnosti EkoMedica, koupeno na www.herbarna.cz.

Jedná se o doplněk stravy a užívá se 2x denně 15 ml ráno a odpoledne po jídle. Není doporučováno dávku překračovat. Výrobek také není vhodný pro děti do 3 let.

S chutí jsme se pustily do testování.

 Mě teda chuť výrobku moc neučarovala, první, co mi blesklo hlavou bylo: no fuj..,ale maminka mi vysvětlila )podobně jako když jsem byla malá a odmítala rybí tuk), že je to lék, a ne cukrovinka, tak jsem tedy vytrvala a užíváme obě pravidelně. Po pár dnech už mi chuť nevadí, zvykla jsem si.

První týden jsem příliš změn nepociťovala, ani maminka ne.

Už druhý týden ale jsem měla lepší pocit při vstávání, neměla jsem pocit ztuhlých kloubů na rukách a nohou, maminka zatím ještě na kloubech změny nepociťovala, ale vzhledem k věku je to asi přirozené.

Třetí týden už změny pociťujeme obě – mně se lépe vstává, neodlamují se mi nehty ( předtím stačilo zavadit o zip na mikině a měla jsem nehty olámané), taky mám pocit, že  mi tolik nepadají vlasy.

Maminka si pochvaluje, že ji přestávají bolet kolena, že je to pravda poznávám, protože mast na bolest kloubů leží na polici nepoužitá.

Čtvrtý týden testování máme obě pocit, že naše pokožka je pružnější, neolamují se nám nehty, a obě máme mnohem lepší pocit z toho, že nás nebolí klouby.

Já mám klouby trochu uvolněné, protože jsem dřív dost sportovala, takže jsem si je dost často „prokřupávala“ na rukách, dost často se ozvalo křupnutí i v kotníku při došlápnutí – i tohle se dost zmírnilo. Tekutý kolagen by měl díky obsahu vitamínu C a Hořčíku i zmírnit pocit únavy, a zklidnit napětí – já jsem v létě v pohodě, jsem letní člověk, takže únava je minimální i bez přípravku, maminka si ale pochvaluje, že se cítí lépe.

 

Takže po prvotní nedůvěře a skepticismu uznávám, že na potravinových doplňcích něco je, pokud si vyberete správně ten, který vám bude vyhovovat. Já jsem opravdu ráda, že jsem zvolila právě tenhle tekutý kolagen EkoMedica (koupen na herbarna.cz .)

Pokud máte problémy s klouby, nebo máte špatný pocit ze ztráty elasticity pokožky, chcete zmírnit alespoň trochu celulitidu a lámání nehtů, určitě vyzkoušejte Tekutý kolagen. U nás doma se osvědčil mě, i mamince, a budeme ho určitě doporučovat i svým známým a rodině. Oproti některým předraženým kolagenovým přípravkům v tabletách máme obě s maminkou po užívání tekutého kolagenu mnohem lepší pocit, a je nám lépe.

Tekutý kolegen koupíte po kliknutí zde: Tekutý kolagen s kyselinou hyaluronovou,hořčíkem a vit. C

Celý sortiment eshopu si můžete prohlédnout zde: herbarna.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: