ADK - to jsou velmi kvalitní diáře, kožená galanteri a doplňky. Dárek pod stromeček si tu vybere určitě každý, navíc s exkluzivní slevou 10 %

16.10.2019 12:51

Máte rádi diáře? Já miluji diáře. Jsem tak trochu chaotik, takže žiju ve stylu: Co si nenapíšu, to zapomenu. Upřímně přiznávám, že mám sice moc ráda moderní technologie, na zapisování věcí do elektronického diáře jsem si ale nikdy nezvykla a už asi ani nezvyknu. Ne, že bych to neuměla, ale je to pro mne nepřehledné, a myslím, že problém je i v tom, že si na tenhle typ poznámek zvykat nechci. Miluji totiž klasické papírové diáře. Nejlépe, když jsou v kůži – nádherně voní, a jsou mnohem osobnější. A zkuste si třeba na poradě kreslit kytičky, sluníčka, nebo čárečky do elektronického diáře – tohle kouzlo má jen papírový diář. Ten můj je na konci každého roku i pěkně ilustrovaný. Kreslím si k zápiskům obrázky i při telefonování – je to uklidňující a fajn.

Proto jsem skoro nedýchala nadšením, když jsem si vybalila nový diář na rok 2020.

Vybrala jsem si Diář ADK Manager v modré barvě. Já modrou miluji, takže mi udělal radost už obal.  Obal diáře je z kombinace nylonové látky a imitace kůže – takže je skvělý na údržbu. Přeci jen po nějaké době používání by nevypadalo dobře nosit okudlaný a ohmataný diář – tady stačí vlhkým hadříkem otřít a bude zase jako nový.

Diář je ve formátu A5, je lehoučký, takže pro nás ženy ideální.

Uvnitř diáře je kroužková mechanika – díky ní si můžete snadno doplnit nebo odebrat potřebné formuláře. Mně vyhovuje týdenní plánování, mám tedy diář s týdenními formuláři. K diáři při jeho zakoupení dostanete i sadu týdenních formulářů navíc, dělící listy, propisku a pravítko. Vnitřní uspořádání diáře umožňuje uložit si do něj i různé vizitky, karty na oběd, nebo vstupní karty – z přihrádky nevypadnou a máte je stále po ruce. Praktické zapínání na patent zabezpečí diář proti otevření a vypadávání věcí z něho ven.

Mám z diáře ADK velkou radost. Kromě pracovních záležitostí si do diářů píši i všechny narozeniny a výročí celé rodiny, schůzky s kamarádkami, a jsem spokojená, že na nic nezapomenu. Jsem moc ráda, když můžu občas „vypnout mozek“, pustit všechno z hlavy a užívat si třeba super podzimní procházku s kamarádkou, a nemusím mít strach, že na něco zapomenu. A u papírového diáře je velká výhoda, že se nerozbije, nepraskne, neodejde mu nějaká součástka – vždy v něm zůstane všechno zaznamenané. Moje kamarádka, která propagovala diář elektronický se ráda vrátila k papírové klasice – diář se rozbil, data neměla zálohovaná a najednou měla ve všem chaos, a nevěděla kdy má pracovní schůzky, a byl to celkem problém. A taky elektronika nevoní krásně papírem a kůží. Jsem prostě velkým propagátorem hezky vypadajících diářů, a tenhle je vážně nádherný a účelný.

Pokud si chcete diář prohlédnout, klikněte zde: diář ADK Manager 2020 modrý

 

Na eshopu ADK.cz ale nekoupíte jen diáře, i když jejich výběr je tam úžasný. Já jsem si ještě vybrala krásnou peněženku.

Peněženka ADK Fiesta je klasický typ peněženky. Je v černé barvě, materiál je kůže.

Peněženky jsou věc, kterou máme v ruce každý den. Proto si vybírám kvalitní peněženky, které se hned nerozbijí, neohmatají a nepářou se jim švy. ADK Fiesta peněženka je podlouhlá peněženka, přihrádku na mince má vyztuženou kovovým rámkem, je to kvalitní peněženka vyrobená českými řemeslníky.

Peněženka je prostorná. Oddělení na mince je vyztuženo kovovým rámkem – to mám moc ráda, protože se mi často stalo, že peněženky se zipem se rychle ničily – utrhl se jezdec, nebo celý zip, a jeho oprava byla tak drahá, že bych si radši koupila novou peněženku. Takže kovové zavírání přihrádky na mince je fajn, a mám jistotu, že se nerozbije a nezničí.

Na bankovky jsou v peněžence tři přihrádky, šest kapsiček na karty, nebo doklady, dvě podlouhlé hlubší kapsičky, 1 přihrádka s průhlednou folií, zapínání celé peněženky je na patent.

Rozměry peněženky jsou 17,5 x 10,5 x3 cm – je to tedy peněženka střední velikosti. To se mi líbí – do malých peněženek se moc věcí nevejde, a já jsem zvyklá nosit v peněžence i doklady, a velké peněženky jsou nepraktické, protože když je dáte do kabelky, už do ní nic jiného prostě nedáte.

Peněženku ADK Fiesta můžete koupit v černé, červené, nebo hnědé barvě.

Já jsem si vybrala černou. Je lehká, prostorná, elegantní, praktická – a krásně voní kůží. Pokud tedy přemýšlíte o nové peněžence, nebo chcete někomu udělat radost dárkem, a nevíte jaký vybrat – tahle peněženka je moc hezká.

Peněženku si můžete prohlédnout zde: ADK peněženka Fiesta

 

Vždycky když vybírám a kupuji něco pro sebe, vybírám nějaký dárek i pro manžela – jednak mu chci udělat radost,a zadruhé on pak tolik nebručí..

Tentokrát jsem mu vybrala krásný opasek ADK Adam.

Opasek je kožený, vyrobený v české republice, velmi kvalitně zpracovaný. Je velmi slušivý, lze ho nosit na běžné nošení k džínům, ale je vhodný i ke společenským kalhotám – vypadá moc hezky. Je decentní a přitom na první pohled působí luxusním dojmem. Opasek je široký 35 mm.  Délka opasku je měřena od konce spony k prostřední dírce. Obvod pasu je doporučeno měřit tam, kde kalhoty muž obvykle nosí- tedy 10 cm v pase odpovídá opasku 105 cm.

Opasek je prodáván ve dvou délkách – 105 cm a 115 cm, a lze ho jednoduše zkrátit.

Opasek ADK Adam nemá dírky, spona Automat se zapíná speciálním mechanismem. To je moc fajn, protože odpadá zdlouhavé trefování se do dírek na opasku. Opasek si tak můžete povolit nebo utáhnout podle momentální potřeby.

Opasek ADK Adam bude určitě slušet každému muži (tak jako tomu mému). A je to bezva tip na dárek.

Opasek Adam si můžete prohlédnout zde: Opasek ADK Adam

 

V eshopu ADK.cz jsem vybírala dlouho a ráda. Zboží se mi tam moc líbí, a u peněženek jsem vybírala dlouho, protože jsem měla několik favoritů. I diářů se mi líbilo několik typů, nakonec ale vyhrála moje láska k modré barvě. Všechno zboží, které jsem si objednala, přišlo krásně zabalené, a doručeno bylo rychle. Jako všechny kožené výrobky, i tyhle z ADK hezky voní kvalitní kůží.

Pokud chcete tedy udělat radost sobě, nebo někomu ze svých blízkých – určitě si vyberete. Tipů na dárky k blížícím se vánocům je tady nepřeberně. Vybere si určitě každý. Já se sem určitě ještě pro nějaký hezký vánoční dárek vrátím. Dobré a kvalitní zboží se totiž chválí samo, a přede mnou teď leží výrobky ADK, které mi udělaly spoustu radosti, takže jsem přesvědčena, že udělají velkou radost i třeba pod vánočním stromečkem.

Chcete si prohlédnout sortiment eshopu? Stačí kliknout zde: www.adk.cz

 

A pokud si chcete něco hezkého v eshopu ADK vybrat, mám pro vás exkluzivní slevu 10 % na celý nákup. Stačí zadat v objednávce :  janavpohode10

Kupon má platnost do konce roku, počet použití je neomezený, můžete se slevou nakoupit kolikrát chcete.

U kupónu na slevu 10% je platnost do konce roku, počet použití je neomezený

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: