Aby vás nemoc nezaskočila a byli jste stále zdraví. Pro sportovce, dospělé, seniory, těhotné i děti jsou fajn výrobky Möller`s - 160 let zkušeností s vývojem omega 3 výrobků

13.08.2020 14:28

 

Léto je doba odpočinku, dovolených a koupání. Spousta z nás odpočívá aktivně, k létu patří i spousta sportovních aktivit. U nás doma vede cyklistika a vodní sporty – od plachtění, přes paddleboardy až po veslování a kanoe. Koupání a plavání patří k létu neodmyslitelně. Léto je pro sport prostě moc fajn.

Při sportování naše tělo vydává spoustu energie, je proto potřeba doplňovat vitamíny a minerální látky. I když v létě jíme spoustu ovoce a zeleniny, většinou jejich konzumace nestačí doplnit ani vitamíny, ani minerální látky. Pak je třeba tělu občas pomoci nějakým doplňkem stravy, aby sport byl i nadále radostí a nebyli jsme příliš unavení.

Já jsem vyzkoušela Möller's TOTAL – doplněk stravy pro sportovce. Je jedno, jestli pro aktivního, nebo rekreačního sportovce. Jejich složení je opravdu dobře vyladěné. Stačí jedna tabletka a jedna kapsle denně.

Tablety zkouším zhruba měsíc, a jsem zatím velmi spokojená. Nebudu vám tady vypisovat složení – byla by to dlouhá řada vitamínů a minerálů potřebných ke správnému fungování těla. 

Od doby, co jsem začala tabletky a kapsle užívat, se cítím opravdu fajn, a příjemně. Nejsem unavená, a mám lepší náladu. A díky kombinaci látek v tabletách a slunce mám i mnohem hezčí a čistší pleť, a lesklejší vlasy.

V kapsli je  koncentrovaný rybí olej, který je našemu tělu prospěšný, a protože v našich končinách nejíme tolik ryb, abychom měli v těle dostatek látek, které tělo potřebuje a dostává je právě z rybího tuku, tak je třeba doplňovat, doplňovat a zase doplňovat.

 

Upřímně přiznávám, že jsem ráda, že rybí tuk je rovnou v tabletce. Pamatuji si totiž z dětství užívání rybího tuku po lžičkách. Bylo to jako sníst lžičku oleje s rybí chutí – ta chuť byla v puse všude, nešla spláchnout ani po zapití vodou- prostě jsem to jako dítě nesnášela. Ale užívat jsem ho musela. Tehdy lékaři dávali často rybí tuk dětem jako doplněk léčby, nebo když byly děti hubené.

 

Určitě si vybavíte scénu z filmu Obecná škola, kdy malý Eda před obědem dostává rybí tuk a maminka mu říká, aby si to nezošklivoval, a spolkl.. Fuj – už jen když o tom píšu, cítím znova tu děsně mastnou chuť v puse. Proto jsem tedy nevolila užívání tekutého Möller's rybího tuku, ale kapslí.

Tekutý rybí tuk Möller's je určitě taky dobrý, pro mne ale díky zážitkům z dětství nepoužitelný ( čímž vám ho nechci zošklivit, někomu tekutá forma vyhovuje víc než tabletka, a dnes už je chuť upravena tak, aby byl rybí tuk „poživatelný“, pro mne ale ne – je to ale jen můj subjektivní pocit).

Pokud chcete více informací o tomto doplňku stravy, klikněte zde: Möller's TOTAL

 

Protože i děti se v létě hodně pohybují a sportují, je třeba doplňovat vitamíny a minerály i u nich.

 

Nejdřív jsem jim chtěla koupit rybí tuk v tekuté formě, ale po vlastních zkušenostech z dětství jsem prostě nemohla.

 

Byla jsem proto velmi ráda, když jsem zjistila, že firma Möller's vyrábí dětské vitamíny s obsahem omega 3 ve formě želé rybiček s malinovou příchutí

.

Rybičky Möller's  jsou vhodné pro děti od 3 let, a mají skvělou malinovou příchuť.

 

Děti prostě dostanou za odměnu dvakrát za den bonbonek – rybičku – s malinovou příchutí. Ochutnala jsem a je moc dobrá. Vůbec bych nepoznala, že se nejedná o bonbon, ale o vitamíny a minerální látky.

Díky obsahu omega 3 z rybího tuku, budou děti i spokojenější, zdravější – a bude jim to lépe myslet, protože omega 3 jsou potřebné pro správný vývoj dětského mozku (ale i kostí a tak dále..).

Pokud chcete informace, nebo si chcete dětské vitamínové rybky koupit, klikněte zde: Rybičky Möller's

 

Protože žijeme v době koronavirové, doporučila bych všem užívat Möller's doplňky stravy. Ať už jste sportovci, nebo ne, blíží se podzim a s ním vlna respiračních chorob. Nejen u dospělých, ale i u dětí. Všechny maminky vědí, že jakmile začnou děti v září chodit do školky a školy, většinou onemocní. Září a říjen je období chřipek a viróz, a je třeba jim předcházet. Pokud začnete  Möller's doplňky stravy užívat včas, věřím, že se respiračním chorobám vyhnete vy, i vaše děti. A pokud přece jen onemocníte, průběh nemoci bude díky zdraví prospěšným látkám mnohem slabší.

 Účinky rybího tuku v tom pozitivním slova smyslu jsou vyzkoušené a osvědčené už mnoha generacemi.

Já jsem vyzkoušela a dál zkouším u sebe a u vnuků. Jsem moc spokojená. Většinou jsem v létě dostala buď angínu, nebo mne bolelo v krku a měla jsem velký chrapot a ztrátu hlasu. To letos nemám – a věřím, že je to díky těmto Möller's Total vitamínům. Cítím se příjemně, svěže, a mám hezčí pleť a vlasy. Stačí opravdu jen jedna tabletka a jedna kapsle denně.

Kluci jsou také zdraví – letos v létě nemají ani rýmu. Želé rybičky jim chutnají a opravdu prospívají. Doufám, že díky vitamínovým rybičkám s malinovou příchutí letos zvládneme podzim ve zdraví, bez respiračních nemocí.

Nejlepší investice jsou do zdraví. Já jsem vsadila na  Möller's vitamíny Total a dětské želé rybičky a udělala jsem opravdu moc dobře. Není nad vlastní zkušenost a já ji mám opravdu velmi dobrou..

Pokud se chcete dozvědět více informací o firmě Möller's, nebo si prohlédnout všechny jejich produkty, klikněte zde: mollersomega3.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: