Zdravotní pantofle Leons - to je zdravé obouvání, které vás ušetří bolesti nohou a zad. Recenze na dámské a pánské zdravotní pantofle.

08.11.2022 12:52

 

 

Blíží se vánoce. V obchodech na nás začíná vánoční výzdoba vykukovat ze všech koutů. Všichni začínáme uvažovat o vánočních dárcích. Já mám ráda dárky osobní – takové, které udělají obdarovanému radost, protože vím, co má rád, nebo co si přeje. Snažím se naslouchat vysloveným přáním.  Často se také snažím dávat dárky praktické, takové, o kterých vím, že je obdarovaný potřebuje.

Protože nejlepší investice je vždycky do zdraví, vybrala jsem letos pod stromeček pro maminku a pro tatínka zdravotní obuv.

Mám už starší rodiče, oběma se už hůř chodí, a zdravotní boty budou pro ně velkým přínosem.

Protože mám léty vyzkoušené zdravotní pantofle Leons –sama je nosím už několik let, a opravdu se mi v nich skvěle chodí, zvolila jsem i pro rodiče právě Leons zdravotní obuv.

Je to pro mne značka kvality léty vyzkoušená.

Jsem moc ráda, že na stránkách Leons si mohu vybrat zdravotní obuv kvalitní, a zároveň i hezkou. Dávno už neplatí mýtus, že zdravotní pantofle jsou nevzhledné, i když funkční. U pantoflí Leons mám všechny fajn benefity zdravotních bot, a přitom vypadají skvěle k sukni i kalhotám.

Tentokrát jsem vybrala otevřené pantofle Alisma Blue pro maminku a uzavřené pantofle Leons Leo modrá pro tatínka.

Pantofle Alisma Blue – jak už název napovídá, jsou v modré barvě (prodávány jsou i v bílé a pudrové variantě).

Protože maminka už je ve věku, kdy nechce boty na podpatku, ale jen lehce zvýšenou patní část, aby se jí nepodvrtla noha, je tato výška podrážky ideální. V přední části je vysoká 1,5, cm, u paty 3,5 cm.

Velmi oceňuji anatomicky tvarovanou podrážku – je dostatečně široká, takže noha na ni vklouzne, a nikde nic nemačká, pro všechny prsty je dost místa. Šířka je dostačující pro pohodlné nošení i pro lidi s haluxy, jako má maminka.

Pantofle totiž mají nastavitelné pásky na suchý zip (nebojte se, drží skvěle). Můžete si tak upravit pantofli přesně podle potřeby vašich nohou.

Pokud vám po náročném dni nohy trochu otékají, prostě jen povolíte pásek a můžete chodit dál.

Já osobně často trpím na bolest kotníků při delším stání, nebo dlouhé chůzi. Taky mám problém s dupáním – došlapuji na paty a ono to pak po celém dni je na nohách znát – bolí. Proto mám ráda pantofle Leons s podrážkou Anti Shock, a podrážkou GEL/PU, která změkčí došlap. Je to prostě podrážka z měkkého, příjemného gelu, který váš došlap velmi zpříjemní. Sama si je vybírám, proto jsem vybrala i pro maminku tuhle skvělou podrážku. To došlápnutí je, jako byste šlápli do peřinky, nebo na mechový koberec v lese bosou nohou. Je to neskutečně příjemné a pohodlné.

Díky tomuto super typu podrážky mám problémy s bolestí pat a kotníků minimální. Zároveň je tu další příjemný benefit – nebolí mě tolik záda. Volba správných zdravotních pantoflí bolest zad a páteře výrazně zmírní. Protože maminka už je starší, páteř ji bolí často, byla tato podrážka pro mne jedním z nejdůležitějších faktorů při výběru zdravotních pantoflí.

Tento typ podrážky vám velmi doporučuji. Ještě abych nezapomněla – je i protiskluzová. Prostě ideální bota.

Materiál pantofle je pravá kůže – tedy velmi trvanlivý materiál.

Pantofle jsou velmi zajímavé tvarem – jednoduché, a elegantní. Vhodné jsou na nošení doma i venku.

Pantofle jsou velmi pohodlné, proto je doporučuji klidně i na celodenní nošení. Ta podrážka dělá divy. 

Pantofle Leons Alisma Blue jsou skvělé z hlediska zdravotní boty i vzhledem.

Protože jsem tento typ podrážky u pantoflí Leons už osobně a dlouhodobě vyzkoušela, mohu vám ho rozhodně doporučit.

  • protiskluzová podrážka Anti-Shock
  • nastavitelné pásky
  • krytí stélky: přírodní kůže
  • složení podrážka: GEL/PU, změkčuje došlap
  • výška podrážky: přední část 1,5 cm - 3,5 cm podpatek
  • šířka obuvi: G / 07 – standardní
  • povrch: hladká kůže

Pokud si chcete pantofle prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: zdravotní pantofle Alisma Blue

 

Druhý pár pantoflí, který bude letos u nás pod stromečkem, jsou pánské uzavřené pantofle Leons Leo v modré barvě.

Pantofle Leo můžete koupit i v bílé a černé variantě, já mám ráda modrou barvu, takže jsem zvolila podle svého vkusu.

Jsem strašně ráda, že Leons myslí se zdravotními pantoflem i na muže. Překvapilo mě, jak málo kvalitní pánské zdravotní obuvi na trhu je. Potěšilo mě, že jsem objevila tyhle krásně modré a pohodlné.

Materiál pantoflí je přírodní kůže. Kůže je perforovaná, takže pantofle skvěle větrají – to ocení nejeden muž.

Protože tatínek už špatně chodí, a bolí ho hodně nohy i záda, určitě ocení všechny benefity zdravotní obuvi.

Pantofle mají standartní šířku.

Potřebovala jsem hlavně, aby byly vhodné pro nohu s vyšším nártem. Tatínek má nárt vysoký, a je problém sehnat boty, které by ho na nártu netlačily. Tyhle pantofle mají boční přezku, kterou si lze velikost pantofle u nártu nastavit podle potřeby.

Podešev pantofle je vyrobena z anatomicky tvarovaného gelu v designu korku. Vypadá to moc hezky.

Stélka je semišová, pantofle má i spodní protiskluzovou pěnovou podrážku.

Do téhle pantofle noha vklouzne, a je v pohodlí.

Boty jsou vhodné i na dlouhodobé nošení – v místnosti jako domácí obuv, v práci, ale i na dlouhé procházky venku. Je to taková univerzální pantofle.

Protože jsem chtěla tyto pantofle, než je dám tatínkovi pod stromeček, vyzkoušet, pořídila jsem jedny zkušební pro manžela. Nejdřív trošku bručel, že přece nové boty nepotřebuje, ale zkusil je. Dneska už se z nich téměř nevyzouvá. Nosí je pořád a rád.

Zjistil totiž, že jsou pohodlné, nikde nic nemačká a netlačí, noha stále příjemně větrá, ale hlavně - přestal mít večer pocit unavených nohou, nemá téměř křeče v lýtku, a nebolí ho v kříži, ani když je celý den na nohou.

Nosí pantofle cca měsíc, a myslím, že budeme kupovat i další. Spokojenost veliká. Za tyhle zdravotní pantofle (a za ostatní samozřejmě také) patří výrobci Leons.cz velký dík. Pánských zdravotních kvalitních bot na trhu moc není, a tyhle jsou moc fajn.

  • pantofle s nastavitelným páskem přes nárt
  • anatomicky tvarovaná stélka
  • krytí stélky: přírodní kůže
  • protiskluzová podrážka
  • výška podrážky: v přední části 2cm
  • šířka obuvi: G / 07 – standardní
  • vrchní materiál: hladká kůže, perforovaná

 

Chcete – li si pantofle prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: pánské pantofle Leons Leo

 

Pokud tedy, stejně jako já, hledáte ideální vánoční dárek, určitě vyzkoušejte darovat zdraví a pohodlí pro nohy – zdravotní obuv Leons.

Je to investice, která se vám vrátí jako pohodlí pro vaše nohy, zmírnění bolesti nohou, i zad. To všechno dobrá zdravotní bota dokáže.

Pokud se vám nelíbí boty, které jsem vybrala já, vyzkoušejte darovat dárkový kupon Leons – obdarovaný si může vybrat sám, podle svého vkusu.

Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradí s výběrem obuvi na eshopu v chatu, emailem i telefonem velmi ochotní pracovníci. Pokud vám obuv nesedí, můžete ji bez problému vyměnit.

Dárkové poukazy můžete koupit zde: voucher 500 Kč a voucher 1000 Kč

 

Celý sortiment eshopu si můžete prohlédnout po kliknutí zde: Leons zdravé obouvání eshop

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: