Týdenní horoskop pro každé znamení od 11. do 17. března 2024

10.03.2024 10:23

Beran (21.3. – 20.4.)

Trochu vás rozčiluje, když ztrácíte čas s lidmi, co vás nechápou. Nebo když musíte dělat něco, co vám nedává smysl. Vaše ohnivá energie vás pohání dopředu a vy chcete uskutečnit všechny své plány naráz. Pokud vám někdo dluží peníze nebo s ním máte jakékoli nevyřízené účty, je pravý čas, abyste se přihlásili o to, co vám patří.

Býk (21.4. – 21.5.)

 

Tento týden vás zastihne pěkně „rozparáděné“. Místy ani nebudete vědět, proč děláte dusno a nedokážete být trochu shovívavějšími. Nebudete šetřit zejména své blízké, což by vás pak mohlo hodně mrzet. Snažte se proto jednat s chladnou hlavou. Ve druhé polovině týdne se připravte na nové podněty v oblasti péče o zdraví a krásu.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

 

Na změny potřebujete jít trochu pomaleji než například Berani. Snažte se soustředit svou mysl na to, co skutečně chcete. Nezaměňujte to za to, co vám radí ostatní, že by pro vás bylo podle nich nejlepší. Jen vy sami dobře víte, co cítíte a po čem toužíte. Je čas si uklidit v hlavě a uskutečnit změnu, pokud cítíte, že jste na ni připraveni.

Rak (22.6. – 22.7.)

 

Už vás nebaví brát jen ohledy na ostatní a sami sebe dávat na poslední místo. Toužíte být vidět a věnovat se naplno tomu, co vás baví. Tento týden je ideální k tomu, abyste vyrazili na nákup nějakého jarního oblečení, kabelky nebo maličkosti, které vám rozzáří domov. Radost vám udělá i něco, co si vyrobíte svýma rukama. Co třeba nějakou velikonoční dekoraci či věnec?

Lev (23.7. – 22.8.)

 

Měli byste být opatrnější. Máte sice poměrně široký okruh přátel a známých, ale opravdu je každý takový, za jakého ho považujete? Nesvěřujte se jen tak na potkání s vašimi pracovními záležitostmi, někdo by toho mohl lehce využít a vás postavit na druhou kolej. V těchto dnech budete cítit odliv energie, což si nevyčítejte a odpočívejte. I král zvířat musí někdy načerpat síly.

Panna (23.8. – 22.9.)

 

Dařit se vám bude zejména tehdy, pokud se živíte psanou či mluvenou komunikací. Pusťte se s klidem do nových projektů, protože máte šanci zazářit. Dařit se bude ale všem, pokud jde o oblast vyjadřování. Je šance, že byste mohli získat podporu lidí, od kterých byste ji dost možná ani nečekali. Nezůstávejte v pozadí, tento týden jsou vám planety nakloněny!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

 

Tento týden se můžete cítit dost úzkostně, nebo se opakovaně vracet k myšlenkám, které vás stresují. Nejlépe uděláte, když se trochu uzemníte, milé Váhy. Jak? Starejte se o věci, které můžete a máte pod kontrolou, mimo jiné o své domácí prostředí a fyzické zdraví. Vytvoření základů emoční síly a odolnosti vám nejen pomůže cítit se lépe, ale také si v různých situacích lépe poradit.

Štír (24.10. – 22.11.)

 

Vaším tématem budou v tomto týdnu finance. Nepouštějte se do riskantních investic, které vyžadují větší obnosy peněz. Dobře prověřte například i to, kde si kupujete letní dovolenou nebo komu pronajmete byt a podobně. Na druhou stranu vám budou planety nakloněny v oblasti zdraví. Uleví se zejména těm, koho trápí bolesti hlavy a zad.

Střelec (23.11. – 21.12.)

 

Zdá se, že jste tento týden zaměstnání příliš sami sebou. Soustředíte se sami na sebe a na to, co vás baví. To je dobře, ale nezapomínáte tak trochu, že existuje i zbytek světa? Dejte o sobě vědět zejména těm lidem, kteří na to už delší dobu čekají. Mohli by si myslet, že jste na ně zapomněli nebo že jim nestojíte za špetku pozornosti. Mohli byste lehce přijít o přátele.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

 

Připravte se na velký jarní úklid v oblasti svých emocí, což je do jisté míry dílem postavení vašeho vesmírného vládce Saturnu v Rybách. Berte popořadě své pocity a také lidi ve vašem okolí, kterých se týkají. Máte s někým nevyřešený problém? Zapomněli jste se někomu omluvit nebo ho ujistit, že jste tu pro něj? Pak už jen stačí začít co nejdříve jednat. Ideálně do momentu, než Slunce vstoupí do znamení Berana.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

 

Jsou tu dny, kdy si užijete klid a porozumění. Podaří se vám dořešit záležitost s někým důležitým, kdo původně nepochopil váš záměr. To vám rázem zlepší náladu a vy si oddychnete. Užívejte si nyní tento stav, kdy nemusíte kroužit v turbulencích a zachraňovat, co se dá. Soustřeďte se na to, co vám dodává energii. Je to práce na zahrádce, čtení knih nebo zkoušení nových receptů?

Ryby (21.2. – 20.3.)

 

Slunce právě stojí ve vašem znamení, navíc jsou tu ještě energie březnového novoluní v Rybách. Vaše silné stránky se mohou tedy projevit naplno. Jděte si za tím, co je pro vás důležité, ale pozor na to, abyste nevěnovali příliš energie něčemu, na co ve výsledku nebudete stačit. Je třeba znát své limity a těmi se řídit.

zdroj:Týdenní horoskop od 11. do 17. března: Berany rozčílí nepochopení, Střelci mohou přijít o přátele | SvětŽeny.cz (svetzeny.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: