Týdenní horoskop od 24. – 30. dubna 2023

23.04.2023 10:40

Beran

Tento týden bude pro vás velmi aktivní. Pocítíte silnou energii a odhodlání jít za svými cíli. Skvělé budou i vaše komunikační dovednosti, což vám pomůže dosáhnout svého. Ve společnosti lidí, které znáte, se můžete se dostat do nových a dost překvapivých situací, jež vám otevřou nové možnosti. Ve vztazích se může objevit romantika a vášeň, ale buďte obezřetní, abyste kvůli tomu nezanedbali pracovní povinnosti.

Býk

Zejména koncem týdne pocítíte potřebu zaměřit se sami na sebe, na svůj klid a pohodlí. Odpočinek je nutný, protože už jedete na záložní baterie. Zatoužíte být doma, kde si nejen odpočinete, ale budete chtít domov i zútulnit. Sázejte květiny, připravujte balkon či terasu na letní sezonu a nikam nespěchejte. Dejte si ale pozor na finance. Obezřetní buďte zejména pokud jde o výdaje za cestování.    

 

Blíženci

Budete velmi komunikativní a společenští a přijde i motivace k navazování nových kontaktů a rozšiřování svého sociálního okruhu. Zatoužíte poznávat a objevovat nové věci. Pokud studujete, skvěle se vám bude dařit u zkoušek. Dejte si ale pozor na to, abyste netříštili pozornost na více projektů najednou. Celkově vás čeká harmonický týden.

Rak

Raci pocítí potřebu urovnat si rodinné vztahy a posílit tak emocionální stabilitu. Můžete se cítit citlivější a intenzivněji vnímat své emoce. Je důležité dávat si pozor na své osobní hranice a pečovat o své zdraví a pohodu. Tento týden může být také dobrý čas pro vyřešení všech záležitostí, které se týkají vašeho domova a bydlení.

Lev

V těchto dnech budete ve svém živlu. Pocítíte silnou potřebu vyjádřit se a upoutat pozornost. Můžete se cítit silní a odhodlaní prosadit své názory a stanoviska. Je důležité si však dávat pozor na nadměrnou sebedůvěru a aroganci, abyste neodrazovali ostatní. Tento týden je také dobrý čas pro kreativitu a projev svého uměleckého talentu. Přijde i uznání a ocenění za vaši práci a úsilí.

Panna

 

Přicházejí vhodné dny pro dokončení rozpracovaných projektů a plnění povinností. Je důležité si dávat pozor na detaily a být pečliví ve své práci, což vám ale nebude dělat problém. Tento týden je také vhodný pro zlepšení vašeho zdraví a životního stylu. Snažte se najít rovnováhu mezi prací a odpočinkem, abyste se cítili zase vyrovnaní a plní energie.

Váhy

Následující dny pro vás budou harmonické a láskyplné. Jen si dovolte trochu povolit stres a odsuňte pracovní úkoly, které mohou počkat. Teď jste tou nejdůležitější osobou vy. Můžete pocítit zvýšenou citlivost a potřebu najít rovnováhu mezi prací a osobním životem. Více než kdy jindy proto bude důležité komunikovat otevřeně a vyjadřovat své pocity a potřeby.    

Štír

Zrozenci Štíra pocítí potřebu hloubkového sebepoznání a transformace. Budete se snažit proniknout do hlubších vrstev svého vnitřního světa. Je důležité se nechat unést emocemi, ale zároveň se udržet a neztratit se v negativních emocích. Tento týden je vhodný také pro práci na splnění svých snů, motivace bude silnější než kdy jindy. Buďte však opatrní, abyste to nepřehnali své hranice a nepodcenili potřebu odpočinku a regenerace.

Střelec

 

Je tu vhodná doba rozšiřovat své obzory a objevovat nové horizonty, zatoužíte pustit se do nových dobrodružství. Ale pozor, moc neriskujte! Tento týden je také dobrý čas pro učení, studium nebo rozvíjení svých dovedností. Můžete se těšit z nových poznatků a perspektiv, které vás posunou dál ve vašem osobním i profesionálním růstu.

Kozoroh

Přichází čas zaměřit se na svou kariéru a dlouhodobé cíle. Už dlouho jste nepocítili takové ambice a odhodlání tvrdě pracovat, jako právě v těchto dnech. Je důležité si však dávat pozor na vyhoření a nezanedbávat své zdraví a osobní život. Tento týden je také dobrý čas pro plánování a organizaci svých finančních záležitostí. Můžete se těšit z postupu ve své kariéře, přijdou i nové příležitosti.

Vodnář

Vodnářská povaha potřebuje svobodu a nezávislost. Vaše kreativní duše bude hledat nové způsoby, jak se vyjádřit a být autentická. Nepříjemnosti by vám mohla způsobit impulzivnost a nedbalost. Můžete se těšit ze setkávání s lidmi, kteří by vás mohli posunout jak ve vašem osobním, tak i profesním životě. Neodmítejte pozvání do společnosti.  

Ryby

 

Pečujte o sebe. Dejte sami sobě pozornost a čas a zaměřte se nejen na svou duši, ale především na své tělo, které potřebuje malý restart. Odlehčete jídelníček, hodně spěte, buďte co nejvíce v přírodě. Tento týden je také dobrý čas pro kreativitu a projevování svého vnitřního světa skrze umění, medotaci, nebo jiné formy sebepéče. Můžete se těšit z hlubšího sebepoznání a duchovního růstu.

zdroj:Týdenní horoskop od 24. – 30. dubna: Býkům přidělají vrásky finance, Raky ovládnou city a Váhy zatouží po umělecké činnosti (svetzeny.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: