Týdenní horoskop od 18. do 24. března 2024

17.03.2024 10:53

Beran (21.3. – 20.4.)

Paradoxně zrovna vašemu energickému znamení nyní budou právě tento týden docházet síly. Netlačte na sebe a přijměte, že teď jedete jen na půl plynu. V práci dělejte jen skutečně nezbytné věci a hlavně si dejte pozor na vztahy s kolegy, kteří vám situaci rozhodně neulehčí. Naopak. Zůstaňte diplomatičtí a upřímní, pak se vám tyto nelehké dny podaří zvládnout v klidu.

Býk (21.4. – 21.5.)

 

Díky přívětivé Venuši získáte možnost dostat svůj profesní i osobní život do rovnováhy, což vám dodá kýžený klid. Budete si libovat ve větší společnosti lidí, ať už půjde o přátelské posezení nebo třeba rodinné setkání. Je pro vás nyní důležité vědět, že jste obklopeni lidmi, na které se můžete spolehnout a kteří s vámi mohou sdílet nejen radost, ale i případné starosti.

Blíženci (22.5. – 21.6.)

 

Měli byste si ujasnit své cíle a záměry. Máte totiž tendenci přeskakovat z jednoho na druhé a také měnit často své názory. Zjevné je to například v otázce financí, kdy jeden den chcete šetřit a za chvíli rozhodnutí změníte a chcete cestovat a užívat si život. Úspěšní budete, pokud chcete shodit pár kilo. Pokud se v těchto dnech vrhnete například do přerušovaného půstu či detoxu, bude se vám dařit.

Rak (22.6. – 22.7.)

 

Postavení planet vám tento týden trochu zvýší tempo, což pro vás místy nebude jednoduché ustát. Věnujte se činorodým aktivitám, zejména v oblasti komunikace. Vyřizujte maily, které dlouho odkládáte, telefonujte, vyřiďte pochůzky a jednání na úřadech. Snažte se nyní omezit kontakt s lidmi, kteří si stále na něco stěžují a vyhledávejte blízkost optimistů.   

Lev (23.7. – 22.8.)

 

Čekejte zprávu, která vám osvětlí informace ohledně vaší práce nebo činnosti, jež je pro vás v životě velmi důležitá. Může přinést dokonce změnu pohledu na smysl vašeho konání. Pozitivní je, že se vám bude dařit v oblasti financí. Očekávejte bonus nebo jiné výhody, které budou souviset s dobře odvedenou prací. Pozor si dávejte na přílišnou sdílnost. Vždyť o vás nemusí každý všechno vědět.  

Panna (23.8. – 22.9.)

 

Jistota, klid, pohoda. Příznivé konstelace zařídí, že se nyní můžete těšit právě na tyto atributy štěstí. Těšit se můžete zejména na čtvrtek, který lze považovat za nejlepší den celého týdne. Pokud jsou vaše záměry kladné, bude se vám dařit vše, co v tento den začnete. Zaměřte se zejména na své vnitřní bohatství, ale pozitivní tendence jsou i v oblasti obchodování, bydlení a nemovitostí obecně.

Váhy (23.9. – 23.10.)

 

Snít a plánovat je krásné, ale nesmí zůstat jen u toho. Zkuste zkrátit čas, který věnujete hloubáním nad tím, co vlastně budete dělat. Místo toho začněte jednat. Jste-li přesvědčeni o svém záměru, udělejte první krok, který bývá zpravidla nejtěžší. Postavení planet vám bude přát, tak směle do toho. Energii vám dodá pobyt venku, taková procházka v přírodě nebo práce na zahradě pro vás bude mít blahodárné účinky.

Štír (24.10. – 22.11.)

 

Obecně zatoužíte po porozumění a blízkosti. Budete mít tendence ji hledat tam, kde by vás to jindy ani nenapadlo. Buďte trochu umírnění a prověřujte lidi, než jim věnujete důvěru. V polovině týdne se zkuste zaměřit na plánování blízké budoucnosti. A nemusí jít jen o práci, dohromady byste měli dát i harmonogram blížících se Velikonoc, abyste pak nebyli zaskočeni vývojem událostí.

Střelec (23.11. – 21.12.)

 

Ještě než nastoupí energie úplňku, je čas na zahájení nových projektů a aktivit, ve kterých využijete svoji kreativitu a intuici. Pro vás je, milí Střelci, také aktuálním tématem hojení starých ran. Máte nějaké jizvy na duši nebo kostlivce ve skříni, kterých se chcete zbavit? Vhodným nástrojem je psychoterapie nebo meditace. Vyjádřit emoce můžete také prostřednictvím umění.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

 

V tomto týdnu se vám bude dařit vše, co souvisí s komunikací, kde je potřeba dobře argumentovat. Pokud tedy máte na srdci něco, co je třeba dořešit s druhou osobou, směle do toho. Je tu velký předpoklad toho, že se vám podaří prosadit své zájmy. Nezapomínejte ani na malé radosti, co si koupit třeba kytku tulipánů, něco na sebe pro letošní jaro?

Vodnář (21.1. – 20.2.)

 

Tento týden přinese trochu dramatu do vaší peněženky, milí Střelci. Snažte se trochu méně utrácet. A také se nenechte zatáhnout do intrik, které se mohou objevit v okruhu vašich přátel. Zaměřte se raději na svou rodinu a domov. Už máte velikonoční výzdobu a jarní věnec na dveřích? Tvořte, zapojte svoji kreativitu a svobodného ducha. Prospěje vám to po všech stránkách.

Ryby (21.2. – 20.3.)

 

Znáte rčení „někdy vyhraješ a někdy se poučíš“? Právě nyní je to pro vás více než aktuální. Pokud jste vsadili na správnou kartu, dočkáte se úspěchu, který vás posune dál. Nebo to může být naopak. Ať tak či tak, berte vše, co se vám děje, jako posun kupředu. O víkendu si užijte volno a nenechte si ho kazit prací, i když na vás budou nadřízení pravděpodobně naléhat.

zdroj:Týdenní horoskop od 18. do 24. března: Blížencům půjde hubnutí, Střelci budou hojit jizvy na duši | SvětŽeny.cz (svetzeny.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: