Týdenní horoskop od 15. do 21. ledna 2024

14.01.2024 10:34

Beran

Tento týden pro vás může být značně chaotický, a to především pokud jde o pracovní oblast. Máte pocit, že se rozjel vlak, který už nezastavíte. Přemíra povinností vám navíc začíná zasahovat i osobního života. Zkrátka trpíte nedostatkem času. Zastavte se a vydechněte. Nic není tak strašné, jak to na začátku vypadá. Napjaté období brzy skončí a vy sklidíte plody své práce.

Býk

Máte tendenci obviňovat ostatní ze svého neúspěchu. Sáhněte si ale do svědomí. Opravdu je chyba jen na straně někoho druhého? V těchto dnech se budete muset vypořádat s frustracemi a zklamáním. Zkroťte trochu emoce a přistupte k událostem realisticky. Když něco nevyjde, neznamená to, že se musíte vzdávat. Ostatně to nemáte v povaze. Najděte jiný způsob, jak dosáhnout svého.

Blíženci

Způsob, jakým se postavíte svým obavám, určí to, jak se budou věci ve vašem životě vyvíjet. Strach má negativní energii. Pokud vás ovládá, přitahujete si do života to, co si nepřejete a čeho se obáváte. Pamatujte, že myšlenky mají velkou sílu. Zkuste zapátrat ve svém srdci, co může být skutečným důvodem vašich obav. Jedině tak je budete moci odstranit.

Rak

Protichůdné pocity budete mít v tomto týdnu v oblasti vztahů. Nebraňte se jim, nevyčítejte si žádné emoce. Mají svá opodstatnění. Máte-i něco k řešení se svými blízkými, začtěte u sebe, protože druzí lidé (zejména partner) vám zrcadlí to, co je ve skutečnosti vaší slabinou. Víkend přinese energie odpuštění a harmonie, ale nenechte se ukolébat. Existují-li vážné problémy, samy od sebe nezmizí.

Lev

Energie máte na rozdávání, jste kreativní a odhodlaní něco dokázat. Vykročili jste zkrátka do nového roku pravou nohou. K realizaci svých plánů ale budete potřebovat i ostatní, proto se snažte nebát příliš direktivní, abyste důležité lidi ve svém okolí neodradili. Nemyslete ale stále jen na práci, aby vám nedošla energie, nezapomínejte na odpočinek.

Panna

 

Pravda je jen jedna, ať už si to chcete přiznat, nebo ne. Tento týden je vaším tématem přijetí skutečnosti. Přestaňte si lakovat věci na růžovo. Raději buďte sami k sobě upřímní. Pokud se vám v některé oblasti nedaří, nechoďte hlavou proti zdi a raději zvolte jinou cestu. Řiďte se svou intuicí víc než rozumem. Už mnohokrát se vám to vyplatilo.

Váhy

Tyto dny jsou důležité pro všechny Váhy, které si potřebují uspořádat svůj život tak, aby ho měli skutečně pod kontrolou. Nedělejte něco jen proto, že se to od vás očekává, ale začněte o sobě rozhodovat sami. Jde nejen o práci, ale i o oblast vztahů. Ve vašem okolí je někdo, z koho máte respekt a bojíte se ho. Zkuste mu říci důrazné „ne“ a uvidíte, co se stane.

Štír

Pokud se potýkáte se zklamáním nebo ztrátou, nejlepší, co můžete udělat, je smířit se s tím, milí Štíři. Není to vůbec jednoduché, ale přijetí je velmi osvobozující. Tento týden pravděpodobně narazíte na více problémů, než kolik jste schopni jich vyřešit. Věci, kterým úplně nerozumíte nebo s kterými si nejste jisti, raději odložte. Brzy se dočkáte uvolnění napětí a stresu. Vydržte.

Střelec

 

Ačkoli se vám to možná nezdá, procházíte transformací a měníte se. Tento rok pod vládou Slunce pro vás bude z hlediska vašeho dalšího směřování, velice důležitý. Soustřeďte se na svou intuici a dělejte věci s tím nejlepším úmyslem. Pak se vám bude dařit. Zároveň si hlídejte své osobní hranice. Jste velmi důvěřiví, což by se vám ale brzy nemuselo vyplatit.

Kozoroh

Věci se mění a některé vám udělají opravdu vekou radost. Jiné vás ale zase vyvedou z míry. Přijměte fakt, že musí existovat  rovnováha, to je jeden ze základních principů fungování Vesmíru. Dobře uděláte, když se v nesnázích obrátíte na svoje blízké. Požádejte o radu lidi, kterým důvěřujete, získáte tím jiný pohled na věc. Obecně bude pro vás tento týden příznivý a nebude nouze o zajímavá setkání.

Vodnář

Přišel čas spadnout z obláčku a uzemnit se, zejména pokud jste se v posledních dnech hodně trápili. Nedávejte si nic za vinu, vše se děje z nějakého důvodu. Dařit se vám bude tam, kde se to týká financí. Přemýšlíte-li nad tím, že se řeknete o zvýšení platu, rozhodně to udělejte tento týden. Připravte si ale dobré argumenty, proč si větší odměnu zasloužíte.

Ryby

 

Jste ochotni pustit do svého života nové věci a lidi? Pokud se nebudete bránit změnám, rozhodně tím získáte. Hnacím motorem pro vás bude láska ve všech svých podobách. Nezapomínejte především na lásku sami k sobě, která je klíčem ke štěstí. Míváte občas tendence hýčkat druhé a na sebe zapomínat. Naplánujte si v tomto týdnu čas sami pro sebe. A neznamená to, že si na půl hodiny budete číst. Dovolte si vypnout alespoň na celý jeden den.

zdroj Týdenní horoskop od 15. do 21. ledna 2024: Býky čeká zklamání, Panny si budou muset přiznat pravdu (svetzeny.cz)

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: