SodaStream zpříjemňuje podzim novými lahvemi Tropický prales a novými příchutěmi- připomeňme si léto s novinkami SodaStream

13.11.2017 12:12

Chtěla bych vám představit novinky od firmy SodaStream

·        Je to krásná lahev Tropický prales a sirup příchuť Tropické Bali s ananasem a kokosovou vodou

 

Lahev Tropický prales je opravdu povedená, s příjemným potiskem v oranžovo-žluté barvě, také dno a uzávěr jsou oranžové. Při pohledu na jasnou oranžovou barvu lahve mám hned lepší náladu. Lahev je vyrobena z bezpečného plastu, který odolává zvýšenému tlaku (takže se nemusíte bát dát do ní nápoj dětem do školy, v batohu lahev obstojí skvěle, vyzkoušela jsem to se synem). Lahev je samozřejmě kompatibilní s přístroji SodaStream. Občas mám problém s dodržováním pitného režimu, takže si před sebe postavím lahev s pitím, abych si pitný režim připomněla. S touhle lahví budu určitě nejen víc pít, ale budu mít při pohledu na ni i lepší náladu. Je moc hezká, má příjemný potisk a v tašce ji snadno odnesu – je totiž velmi lehká.

Příchuť Tropické Bali mne upoutal nejen názvem, ale i obalem. Jasné barvy přímo lákají k ochutnání a tak trochu si připomenutí letních dovolených.

Příchuť s chutí ananasu a kokosové vody.

 Kokosová voda je velmi zdravá, má vysoký podíl vitamínů, hořčíku a dalších minerálů. Má vysoký podíl elektrolytů a skvělé hydratační vlastnosti – to ocení hlavně sportovci. A pro ty, kteří dbají na štíhlou linii- kokosová voda zrychluje metabolismus, tělo rychleji zpracovává cukry a tím zabraňuje ukládání tuků. Já jsem ani netušila, kolik příznivých vlastností kokosová voda má, věděla jsem jen, že mi chutná. Teď ji budu pít s ještě větší radostí, protože vím, že je i zdravá a tělu prospěšná. No a ananasová příchuť, tu máme rádi asi skoro všichni. Je to taková letní chuť, ananasová šťáva je často přidávána i do různých drinků (ať už s alkoholem nebo bez), takže když ji pijeme, všichni si vzpomeneme na dovolenou – lehátko u vody, sluníčko svítí a v ruce nějaké dobré pití, co chutná – jak jinak než po ananasu.

Pokud si tedy chcete v podzimních plískanicích zlepšit náladu, určitě si kupte lahev k  SodaStreamu v hravém barevném designu tropického pralesa a do ní si jako připomínku léta do perlivé vody přidejte příchuť Tropické Bali (kokosová voda s ananasem). Jen nezapomeňte, že když si chcete pochutnat na perlivé vodě s příchutí, vždy přidávejte příchuť až do hotové vody s bublinkami, nikdy ne před perlením nápoje. Pokud byste příchuť dali hned před perlením, voda by vám z lahve přetekla a mohla by poškodit přístroj.

Takže vám všem přeji dobrou chuť a příjemnou náladu při pití z lahve s designem Tropický prales.

sadu lahví Tropický prales si prohlédnete po kliknutí zde: lahve Tropický prales

informace o příchuti si prohlédněte po kliknutí zde po kliknutí zde: Příchuť Tropické Bali

více o podzimní akci Tropické osvěžení v zimě po kliknutí zde: Tropické osvěžení v zimě

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: