Slané karamely - naprosto dokonalá chuť, která vás okouzlí. Můžete je koupit i v dárkovém balení jako lahodný, chutný dárek. Recenze

07.02.2023 15:03

Slané karamely.

Protože se blíží 14.2 – tedy den Svatého Valentýna, na internetu na mě vyskakují nabídky na dárky pro zamilované.  Mezi všemi těmi nabídkami jsem zahlídla jednu, která mě upoutala na první pohled. Je to eshop se slanými karamelami.

Od dětství karamelky miluju. Ovocné, oříškové, i ty klasické – natur karamelová chuť.

 Už jako dítě jsem byla šťastná, když jsem jakékoliv karamely dostala. Karamelka byl můj nejoblíbenější bonbon. Postupem času jsem ale karamelky přestala jíst – buď byly příliš tvrdé, a nedaly se ukousnout, nebo se žvýkaly a lepily na zuby tak, že jsem se bála nejen o plomby, ale i o samotné zuby.

Když jsem ale viděla příchuť slaný karamel, zvědavost a láska ke karamelu zvítězily. Slaný karamel ve formě bonbonu jsem ještě neměla. Říkala jsem si, že ochutnám, a uvidím – pokud budou tvrdé, nebo žvýkavé, rozdám je vnoučatům. Ale alespoň ochutnat jsem chtěla. (Přiznávám, že nakonec vnoučata nedostaly ani jeden)

Když mi přišly z eshopu dva balíčky karamelek, měla jsem samozřejmě radost. Mám na ochutnání dárkovou krabičku a dárkový sáček s karamelami. V krabičce jsou Natur karamely – tedy slaný karamel s oříšky. V sáčku jsou pak vybrané slané karamely s příchutí.

Nevím teď vůbec, kde mám začít, protože nejradši bych vám doporučila všechny najednou. Je to takový ten pocit, kdy chcete říct co nejvíc věcí najednou, a skáčete od jedné ke druhé, protože jste tak nadšení, že prostě není možné něco vynechat.

Abych tedy pěkně popořádku začala, zkusím ovládnout všechny ty pozitivní emoce, které mě přímo zaplavily.

Každá karamela je zabalena jednotlivě v krásném papírku, která je tak upraven, aby ho karamelka nepromastila. Samotný bonbon je celkem velký – stačí tedy jeden, nebo dva, a nemáte potřebu mlsat dál. I když tedy je občas potřeba se ovládnout, protože ty karamely, to je prostě slast na jazyku.

Tím jsem se tedy dostala k tomu, co jsem vám chtěla od začátku sdělit.

Pokud máte rádi karamelovou chuť, tak tady si ji užijete v plné míře. Je to pravdu exploze chuti!

 Když vložíte do pusy karamelu (já ji tedy jím po kouskách, abych si to užila déle), zažijete intenzivní pocit radosti ze skvělé chuti. Karamely v sobě mísí chutě tak skvěle, že každou chvíli cítíte nějakou jinou, a konečný výsledek je, že vaše chuťové buňky budou zpívat Ódu na radost.

Každá karamela je vyrobena velmi pečlivě. Vůbec se nemusíte bát, že by vám tenhle bonbon vytahal plomby, nebo se nějak lepil na zuby. Nádherně se totiž začne v puse rozpouštět – karamela je měkká. Tak, jak to má u správně vyrobené karamely být.

Moje vášeň mlsala je tedy naprosto uspokojena - nejvíc mi asi chutná slaný karamel Natur s ořechy. Cítím chuť karamelu, cukru, soli, másla, oříšků. Možná je v bonbonu ještě něco dalšího, tohle jsou ale pro mě takové ty chutě, které cítím na jazyku. Nikdy bych nevěřila, že slaný karamel mě tak osloví. Znala jsem doposud karamel jen ve sladké podobě. Tahle sladko – slaná chuť mě překvapila a potěšila. Vůbec po dojedení karamelky nemáte takový ten přeslazený pocit v puse.  Dokonale vyvážená chuť.

Samozřejmě jsem ochutnala i ochucené karamely. Každá má své kouzlo, každá chutná jinak – všechny chutě jsou ale dokonale vyvážené a propojené. Vůbec by mě nenapadlo třeba slaný karamel míchat s jahodou a chilli, výsledek je ale famózní. Na téhle jahodové karamelce s chilli si moc pochutnal manžel, prý je to konečně dobrý „klučičí bonbon“.

Další příchutě, které jsou na eshopu momentálně k dostání jsou malina, mango, perník, skořice, badyán a cookies. Vybere si určitě každý.

V podstatě jsem tak spokojená (a šťastná ze znovu objevené chuti), že jen doufám, že eshop bude dál „kouzlit“ nové příchutě. Strašně ráda je pak ochutnám.

V podstatě bych řekla, že jsem vůbec nečekala, že z karamely se dá vyrobit tak dokonalá pochoutka.

Vynikající chuť, která vás dostane do pohody. Tím, že nejsou přeslazené, jsou tyhle bonbony perfektní jako dárek pro každého dospělého – muže i ženu. Vybrat si můžete podle vlastních chutí, a preferencí, nebo si koupit už připravený balíček.

Dárkové krabičky a sáčky jsou fajn bonus – takové balení bonbonů působí moc hezky, a nemusíte dárek už nijak balit. Velmi mě potěšilo i bleskurychlé dodání zásilky – pokud si tedy vzpomenete, že potřebujete dárek na poslední chvíli, karamelky vám přijdou rychle.

Pokud tedy chcete udělat radost někomu, koho máte rádi, nebo si sami pochutnat, zkuste slané karamely. Je to chuť, která vám zlepší den i náladu.

Bonbony si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: slané karamely

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: