Recenze na tři přírodní produkty kosmetiky Hristina z eshopu Ecorevolution.cz

23.04.2024 15:54

 

Protože mi doma dochází kosmetika, usoudila jsem se, že je nejvyšší čas doplnit zásoby.

Mám ráda kosmetiku přírodní, bez chemie, a ráda zkouším nové věci - rozhodla jsem se tedy vyzkoušet značku přírodní kosmetiky Hristina z eshopu Ecorevolution.

Eshop Ecorevolution mám moc ráda, a mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti.

Prodávají tu výrobky, které jsou opravdu ekologické. Navíc mají v eshopu tak ohromný výběr sortimentu, že si vyberu vždycky to, co potřebuji. Často i něco, co jsem vůbec netušila, že to potřebuji, ale při brouzdání eshopem zjistím, že to nutně doma musím mít. Mám ekologické výrobky ráda. U Ecorevolution jsou vždycky za přijatelné ceny, takže tohle nakupování a „vybírání si“ si vždycky opravdu užiju.

Tentokrát jsem si vybrala šampon s chmelem, heřmánkový krém na tělo a heřmánkové čistící pleťové mléko na obličej, oči a rty.

Všechny tyto výrobky jsou od bulharské společnosti Hristina.

Hristina je čistě přírodní kosmetika z Bulharska.

Je vyráběna tradičními postupy, které jsou předávány z generace na generaci, a díky tomu jsou jedinečné. K výrobě této kosmetiky jsou využívány opravdu jen přírodní látky – přírodní oleje, másla a bylinné extrakty.

Všechny Hristina produkty jsou šetrné nejen k pokožce, ale také k přírodě.

Nejsou testovány na zvířatech.

Musím říct, že při vybírání jsem byla dost na vážkách. Ani tak ne při volbě produktů, tam mi bylo jasné, jaké potřebuji, ale spíš při volbě vůní. Tolik krásných voňavých produktů. Je mi jasné, že i když vyberu jednu vůni, ty ostatní mi budou ležet v hlavě, a pro některé se určitě ještě vrátím.

Hlavní favority mezi vůněmi jsem měla tři: vůně heřmánku, šeříku a Bulharské růže. Hlavně Bulharská růže je velmi lákavá, protože ta vůně je prostě omamně báječná.

Nakonec ale vyhrál heřmánek, protože kromě toho, že voní, je to i zázračná a hojivá, léčivá bylinka.

Heřmánek mám ráda od dětství. Mám ho spojený s babičkou, která heřmánek trhala do kapsy, kdykoliv jsme se šly spolu někam projít. Pak mi ho dávala do čaje, nebo i do koupele, když jsme se šly se sestrou mýt. Kytičková koupel byla oblíbená. No a taky jako každá malá holka jsem si ráda „vařila z písku“, a pískové bábovičky zdobila kvítky heřmánku, který rostl nedaleko. Díky této nostalgii a hojivé síle jsem si vybrala heřmánkový krém na tělo a heřmánkové čistící pleťové mléko na obličej, oči a rty.

Musím říct, že jsem udělala dobře. Produkty krásně voní, a heřmánek mi zklidnil podrážděnou pokožku.

Heřmánkové čistící pleťové mléko na obličej, oči a rty je speciálně určené na odstranění makeupu a nečistot.

Je určeno hlavně na citlivou a suchou pleť.

Já mám obojí – citlivou i suchou pleť. Takže zklidňující produkty mám ráda. I když nemám zrovna makeup, obličej si tímto mlékem čistím od denních nečistot. Mám po něm večer krásně voňavý pocit, a pokožka na obličeji je příjemně hladká. Měla jsem trochu strach z očí a očního okolí – mě většina přípravků v očích dráždí a štípe. Takže na oči jsem s vatovým tamponkem mířila celkem se strachem. Ale v pohodě – bála jsem se zbytečně. Neštípe. A očistí i řasenku.

Pokud si chcete tento produkt prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Heřmánkové čistící pleťové mléko na obličej, oči a rty

 

Heřmánkový tělový krém asi nemusím moc představovat.

 Je to prostě krém, který můžeme použít na celé tělo. Má zklidňující účinek, a když se s ním namažete, je to jako byste rozmáčkli v ruce heřmánek, nebo jako když si v létě lehnete na louce mezi heřmánkové kytičky.

Já mám tenhle krém ráda nejen na tělo, ale i během dne na ruce, a musím říct, že fajn účinkuje i na ztvrdlé paty s drobnými prasklinkami. Používám ho třetí týden, a moje paty jsou v mnohem lepším stavu.

Pokud si chcete tenhle krém prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde:  Heřmánkový tělový krém 

 

Poslední produkt, který vám dnes představím je Přírodní šampon s chmelem.

Původně jsem šampon pořídila pro manžela, ale on tak krásně voní, že ho používám taky.

Šampon je hydratační a posiluje růst vlasů.

Pro mě je důležité, že nedráždí pokožku.

Už jsem párkrát zmiňovala, že mám pokožku na hlavě hodně citlivou, se sklonem k seboreické dermatitidě. Musím být tedy při volbě šamponů opatrná. Ty speciální nejdou používat pořád, je třeba je prostřídat s klasickým šamponem. Vzpomněla jsem si, že nám kdysi maminka na dlouhé vlasy připravovala z chmele přeliv, a vlasy po něm byly krásně pevné, neroztřepené a lesklé. Takže proto moje volba padla na chmelový šampon. Navíc podporuje růst vlasů, a to opravdu potřebuji.

Po vyzkoušení mám radost, protože šampon kromě krásné vůně opravdu hydratuje pokožku hlavy –takže mě hlava nesvědí. Jestli po něm rostou víc vlasy zatím nevím, to vám dám vědět, až po delším zkoušení. Zatím jsem moc spokojená. Manžel také.

Navíc je mi moc příjemné, jak nám oběma voní hezky vlasy po umytí – ta vůně se ve vlasech drží celkem dlouho.

Pokud si šampon chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Přírodní šampon s chmelem

 

Co říci na závěr?

Kosmetika Hristina mne velmi příjemně překvapila. Před zkoušením produktů jsem tuhle značku vůbec neznala. Objevila jsem ji na eshopu Ecorevolution tak trochu náhodou, a jsem za to ráda. Navíc, když si prohlédnete výrobky Hristina, překvapí vás určitě, tak jako mne, kolik přírodních produktů vyrábějí, a hlavně kolik krásných vůní. Jak jsem zmínila na začátku, už se těším, až si pořídím kosmetiku s vůní šeříků a Bulharské růže.

Pokud vás produkty zaujaly, můžete začít vybírat a nakupovat.

Aby se vám nakupovalo lépe, mám tu pro vás slevu 10% na celý nákup po zadání kódu JANA10. (Sleva se nekombinuje s dalšími slevami a slevovými akcemi).

 

Celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Eshop EcoRevolution

 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: