Recenze na TOREX inkoust kompatibilní s HP tiskárnou z eshopu OriginálníTonery.cz

29.05.2023 14:13

 

 

Na otázku “Máte doma tiskárnu?“ by většina z nás odpověděla, že ano. I já mám doma tiskárnu, a využívám ji docela často.

Kromě tisku „úředních lejster“ a dokumentů, které si chci založit do šanonu (třeba vyúčtování, různé smlouvy a podobně) tisknu i pracovní dokumenty. Kromě pracovních a úředních tisků jsem si ale zvykla tisknout i spoustu dalších, osobních věcí.

Když jsem si tiskárnu pořizovala, tiskla jsem opravdu jen sem tam něco – podle potřeby. Občas se mi dokonce stalo, že mi barva v tiskárně vyschla dřív, než jsem ji celou využila.

Ta doba je už dávno pryč. Dnes tisknu opravdu hodně a ráda.

Tisknu úlohy pro syna a vnuka do školy, tisknu vnukům obrázky k vybarvování a doplňovačky, které se mi líbí, tisknu mamince vzory na paličkování, pletení a háčkování, tisknu si recepty, které mě zaujmou, a chci je mít v sešitu s recepty napořád. Také si tisknu fotky vnuků, ty pak zalaminuji a věším si je do pracovny, aby se mi lépe pracovalo.

Toho co tisknu je zkrátka spousta. A spousta je i náplní do tiskárny, které spotřebuji. Už dávno mi barvy nevysychají. Dnes je spotřebuji až do poslední kapky.

Když je spotřeba náplní do tiskárny velká, je logické, že hledám obchod, kde náplně koupím levně, a jsou kvalitní.

Kdo hledá, najde, i já jsem našla. Nakupuji ráda na eshopu OriginalniTonery.cz.

Tady nakoupí opravdu každý.

Líbí se mi, že nákup náplně do tiskárny zvládne i laik. Mají tu totiž super pomocníka – vyberete si podle tipu tiskárny – prostě kliknete na název tiskárny, jakou máte doma, a objeví se vám vhodné varianty náplní přímo pro vaši tiskárnu.

Já jsem původně hledala náplně pro tiskárnu HP, a chtěla jsem koupit originál náplň pro tyto tiskárny (myslím tedy náplň HP). Pak jsem ale objevila náhradní variantu HP náplně – jmenuje se  TOREX, a tiskne opravdu skvěle.

TOREX náplň je vážně moc fajn náplň do tiskárny. Je levnější, než původní originál náplň, a vytisknu s ní úplně stejně stránek jako s „hápéčkem“.

 Takže za méně peněz víc obrázků.

V dnešní době, kdy všichni obracíme každou korunu jsem z této varianty nadšená. S TOREX náplní máte až 40% úspory nákladů na tisk!

Barvy jsou krásně syté, obrázky jasné, barva drží dlouho. Tuhle variantu tonerů velmi doporučuji. Navíc při nákupu TOREX náplní máte vždycky dopravu zdarma – a to se vyplatí.

Na eshopu Originální Tonery se mi velmi dobře nakupuje. Jak už jsem zmínila, svou náplň kompatibilní s vaší tiskárnou najdete velmi snadno. Stačí kliknout na název tiskárny. Pokud si nejste úplně jistí, nebo potřebujete poradit, stačí zvednout telefon a zavolat, dostane se vám rady velmi ochotně.

Vybírat můžete z 30 000 tonerů a inkoustů.

Protože všichni víme, že náplň v tiskárně dojde vždycky v tu nejnevhodnější dobu, a potřebujeme ji doplnit narychlo, oceňuji i rychlost dodání toneru. Pokud si objednáte do 17h, bude vaše náhradní náplň druhý den u vás. Za mě velká spokojenost. Pokud chcete objednávku vyzvednout sami, můžete na výdejních místech.

Vůbec se nedivím, že obchod Originální Tonery, má velmi vysoké hodnocení kvality na Heuréce – mají 98% v sekci ověřeno zákazníky. Také jsem přidala svoje hodnocení, protože jsem velmi spokojená.

Pokud tedy potřebujete náhradní náplň do tiskárny, jděte k odborníkovi, který náplním do tiskáren opravdu rozumí.

Já jsem zvolila náhradní náplň TOREX. Je kvalitní a ušetří mi peníze – jsem s ní velmi spokojená.

Pokud si chcete náhradní náplň pro tiskárnu HP prohlédnout, klikněte zde: Torex inkoust barevný (pro tiskárnu HP).

Pokud si chcete prohlédnout všechny možné varianty náplní pro vaši tiskárnu, klikněte zde, a vybírejte: eshop OriginálníTonery.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: