Recenze na sportovní boty Adidas Puremotion z eshopu D-Sport.cz. Eshop je plný kvalitního zboží za příznivé ceny pro každého milovníka sportu.

15.06.2023 13:13

 

Mám ráda sport. Už jako malá holka jsem ráda sportovala. Bavilo mě to a pohyb byl moje přirozená součást. S věkem jsem sport trochu omezila, sportuji už jen kondičně, ale pořád si to ohromně užívám. Neženu se za výkonem, ale za dobrým pocitem. Nejraději mám dlouhé procházky svižným krokem, nebo běhání v přírodě - třeba v lese, nebo v lukách. Dobrý pocit ze sportu se mísí s krásou okolí a výsledek je ten, že se vracím domů opravdu plná energie a dobré nálady.

Teď před létem je tu ještě jedna motivace a tou je hubnutí do plavek. Věk a méně pohybu přes zimu znamená pár kil navíc, které bych ráda shodila. A to bez pohybu prostě nejde.

Aby se mi lépe chodilo a běhalo, pořídila jsem si nové boty.  Dobré boty jsou základ pro jakýkoliv sport – nohy musí být v pohodlí, nikde nesmí nic tlačit a odírat. Jinak je po dobrém pocitu i po pohodě při sportování.

Ráda nakupuji z pohodlí domova. V kamenných obchodech, které neznám tápu a hledám zboží.

Na eshopu všechno najdu v klidu, můžu vybírat dlouho a vracet se ke zboží, které mě zajímá.

Mám své oblíbené eshopy, o kterých vím, že tam koupím kvalitní zboží za přijatelné ceny. Taky to musí být eshop, který zboží dodá rychle, a bez problémů mohu nevyhovující vyměnit, nebo vrátit.

Mezi takové eshopy patří D-Sport.cz.

Je to přesně takový eshop, jaké mám ráda.

 Mají velký výběr zboží pro ženy, muže i děti. Perfektně se „proklikám“ kam potřebuji. Označení zboží je přesné, vybírat mohu v různých kategoriích. Doručují bleskurychle.

Mají i kamenné prodejny, na kterých si můžete zboží koupit, nebo vyzvednout.

Vyhovuje mi i to, že mají jiné možnosti doručení, než Česká pošta, která v poslední době moc nefunguje. Doručují Zásilkovnou a PPL.

 I způsobů platby je spousta – dobírka, karta, převod, v hotovosti na prodejně – je jen na vás, co si vyberete.

Momentálně na eshopu mají celkem zajímavé slevy a akce, takže určitě stojí za to nakoupit. Hlavně všichni, kdo mají rádi aktivní dovolenou a sport v létě by neměli váhat. Ceny jsou tam teď super.

Já jsem si vybrala na sport tenisky Adidas Puremotion.

Už jsem je jednou měla a velmi mi vyhovují.

Mají super mezipodešev – Cloudfoam, která je na běhání prostě dokonalá. Má velkou tlumící schopnost a je lehoučká. Došlap je jako do mechu. Takže žádné bolavé paty a nohy – došlapuje se do měkkého. Tím se tlumí i otřesy, takže je mnohem menší zátěž a bolest v kotnících a kolenou. Tuhle podrážku a mezipodešev mám moc ráda. Dá se v ní běhat venku, ale v pohodě tenisky můžu mít i do tělocvičny – bílá podrážka nešpiní podlahu. Takže i na basket, volejbal, aerobic – prostě na každý sport, co vás baví.

Teniska má textilní svršek. Já ho mám ráda, protože skvěle větrá, a nepotí se mi v něm vůbec nohy. Musíte ale dávat pozor na odírání, a třeba větvičky – ty textil občas poškodí. Já jsem ale spokojená, když nelezu nikde do houští, jsou tenisky v pohodě i při běhu lesem. Oceňuji ale, že eshop na tuto vlastnost textilní tenisky upozorní předem v popisu zboží. Tohle seriózní jednání je fajn – nesnaží se vnutit zboží za každou cenu, upozorní na to, co někdo možná nezná.

 Tenisky jsou super na sport, vypadají ale dobře i jako lifestylové  – můžete je klidně nosit i do města, práce, školy… Po celém dni na nohách budete v pohodě, protože ten došlap je opravdu měkký.

Tenisky jsou za velmi přijatelnou cenu. V poměru cena x kvalita jsou bezvadné. Mám je vyzkoušené už z minulosti, tak jsem je vzala znova, jen v trochu jiném vzoru a barvě. I tak jsem ale vybrala modré – já tu modrou barvu prostě miluju.

Nosím boty přes měsíc, pořád vypadají jako nové a jsou moc fajn. Nohy jsou „jako v pokojíčku“.

Pokud si chcete boty prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: tenisky Adidas Puremotion

 

Vybrala jsem si na sport tyhle boty značky Adidas, protože mi vyhovují. Adidas produkty a výrobky mi sedí střihem, i tvarem bot a oblečení.

Chápu, že Adidas někomu nemusí vyhovovat – na eshopu D-Sport je na výběr z více než 60 značek obuvi a oblečení! Výběr je tedy opravdu víc, než dostačující.

S nákupem jsem více než spokojená. Tenhle eshop je prostě fajn – pro zákazníky velmi přívětivý uživatelsky i cenami. Zboží je doručeno velmi rychle. Moc ráda tu nakupuji a vybírám. Dneska jsou to boty, ale určitě ještě nějaké zboží vyberu a doporučím. Sportovat je fajn pro zdraví i dobrý pocit. Abychom se při sportu cítili dobře, je třeba pohodlné obutí a oblečení. Jako to z D-Sportu.

Jak už jsem zmínila, momentálně je na eshopu spousta slev a akcí. Pokud si tedy chcete prohlédnout celý eshop, a něco si nakoupit, klikněte zde: eshop D-Sport.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: