Recenze na sluneční brýle Adhara Ash z eshopu Eyerim.cz.

13.06.2023 13:25

Eyerim Adhara Ash sluneční brýle

 

Konečně začalo léto a vyšlo sluníčko. Venku je krásně, takže trávíme mnohem víc času u vody a na procházkách. Taky se blíží dovolená, a tu chceme všichni také prožít v pohodě, na slunci – bez deště. Ke všem těmto aktivitám jsou třeba sluneční brýle. Nikdo nechceme v létě mít zánět spojivek a bolavé oči.

Já jsem se slunečním brýlím dlouho bránila. Když jsem si je nasadila na oči, tak se mi trochu točila hlava a připadala jsem si nejistě. Moc se mi ale líbily jako módní doplněk, hlavně jsem ale poslední dva roky měla ze sluníčka zánět spojivek, a věřte, že to nic příjemného není! Tak jsem pátrala a zjistila jsem, že problém mám, pokud si koupím brýle někde na tržnici. V kvalitních brýlích jsem úplně v pohodě.

Pořídila jsem si kvalitní sluneční brýle na eshopu Eyerim.cz. A jsem úplně nadšená. Žádné točení hlavy, žádný pocit nejistoty. Hurá. Už nebudu mžourat na slunci a tím si tvořit zbytečné vrásky. Sbohem záněte spojivek! Moje oči budou chráněné před sluncem a UV zářením.

Na Eyerim mají velký výběr brýlí dioptrických i slunečních.

Výhodou tohoto eshopu je, že mají opravdu veliké množství brýlí s různými brýlovými obrubami za přijatelné ceny. Díky vynechání zprostředkovatele mohou brýle poskytovat levněji, než na jiných eshopech. Všechny brýle jsou moderní a kvalitní. Technologie použitá v čočkách pohlcuje 100% škodlivého UV záření.

Něco na tom určitě bude, protože od doby, co nosím sluneční brýle, mám oči odpočinutější, a večer mě nebolí.

Samotný nákup mě bavil. Výběr je opravdu ohromný.

Stačí si vybrat, jestli chcete brýle dámské, pánské, nebo dětské.

Pak už jen vybíráte z typů brýlových obrub, které se vám líbí. A samozřejmě i podle zabarvení slunečních brýlí – někdo má rád tmavé, někdo modré, jiný žluté – vybere si každý.

Teď byste mi možná řekli, že když si kupujete brýle, chcete si je i vyzkoušet. Nebojte se, mám to tak taky. Chci vidět, jak v brýlích vypadám. I na to v Eyerim mysleli.

Mají tu super aplikaci. Prostě vezmete telefon, dáte si ho s vybraným modelem před obličej a ukáže se vám, jak budete v brýlích vypadat. Díky tomu jsem vyzkoušela tolik brýlí, kolik jsem v životě na očích neměla. Pěkně v klidu, doma – žádný spěch. Kdybych měla takhle zkoušet brýle v obchodě, asi bych prodavačky pěkně otrávila.

S touhle aplikací jsem strávila hodně času. Opravdu mě bavila. Díky ní jsem zjistila, že si mohu dovolit i takové typy obrouček, které bych předtím vyřadila.

Taky jsem zjistila, které mi nesluší. Vždycky se mi moc líbily obruby ve stylu 60. A 70.tých let – takové ty kočičí. Nevypadala jsem v nich ale vůbec dobře. Díky aplikaci jsem si je mohla prohlédnout a zjistit, že mi nesluší. Byla jsem prostě jak malá holka, která objevila něco, co jí baví. Přiznám, že jsem zkusila asi 40 (nebo víc?) brýlí – slunečních i dioptrických. Jestli můžu poradit, opravdu si to na stránkách vyhledejte, a vyzkoušejte – je to suuper služba.

Nakonec jsem měla v užším výběru troje brýle. Vyhrály ale jedny, které mi padly do oka na první pohled. Ono to tak většinou bývá. Když vám něco padne do oka na první pohled, bývá to většinou ta nejlepší volba.

Myslela jsem si, že bych v nich nevypadala dobře, protože mám celkem drobný obličej. Kupodivu mi ale sedly. A cítím se v nich skvěle. Jsou to brýle Eyerim Adhara Ash

 Eyerim Adhara Ash  jsou brýle z nejnovější Eyerim kolekce. Vypadají skvěle. Mají černo – šedou obrubu (mají je i ve variantě s hnědou barvou), takže nosit je můžu k jakémukoliv oblečení. Hodí se ke všemu.

Vhodné jsou pro oválné, srdcové a kulaté tváře.

Materiál použitý na výrobu je ručně zpracovaný acetát nejvyšší kvality. V porovnání s plastem je acetát lehčí a flexibilnější, má delší životnost a je 100% hypoalergenní. Technologie použitá v čočkách pohlcuje 100% škodlivých UV paprsků – takže v pohodě je můžete nosit u moře, na horách – prostě kdekoliv, i tam, kde je slunce opravdu ostré. Oči budou v bezpečí.

Brýle Adhara Ash jsou velmi slušivé. Dcera si je vyzkoušela a už je má taky, a moc si je pochvaluje.

Pokud si chcete tyto brýle prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Eyerim Adhara Ash

Pokud bych měla nějak shrnout recenzi několika slovy, napsala bych asi, že Eyerim brýle – to je skvělá kvalita za dobrou cenu.

Ono ale shrnutí pár slovy nestačí. Jsem totiž nadšená, protože mohu v klidu nakupovat brýle doma, a vím, že mi budou sedět. Díky aplikaci a chytrému telefonu se vidíte v brýlích jako byste koukali do  zrcadla. Můžu si tedy zkoušet, rozmýšlet, vybírat jak dlouho chci. To se mi prostě moc líbí. Protože do budoucna budu potřebovat i brýle dioptrické, jsem ráda, že si mohu vybrat a vyzkoušet i tento typ brýlí – obrouček a brýlových obrub je na Eyerim opravdu hodně, a pro každého. Opravdu tenhle eshop doporučuji, služby a výběr je tu prostě na jedničku s hvězdičkou!

Pokud si tedy chcete sami vybrat a vyzkoušet brýle dioptrické, nebo sluneční – celý sortiment eshopu najdete zde: Eyerim.cz

A na závěr třešnička na dortu – pokud chcete nakupovat, mám pro vás slevu 15% na jakékoliv brýle Eyerim – stačí zadat kód JANA15

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: