Recenze na POPULAR - polštář z líné pěny z eshopu Dreamlux.cz. Umí ulevit od bolestí krční páteře a hlavy, spí se na něm opravdu velmi dobře

03.07.2023 13:24

Popular polštář z líné pěny. 

 

Už jako malá holka jsem ráda spala. Nejraději u babičky. Ona měla totiž polštáře z peří, které sama drala, a byly opravdu heboučké, zapadla jsem do nich a spala jako Šípková Růženka. V životě jsem pak spala ještě na spoustě polštářů.

Některé byly měkké, jiné tvrdé, některé byly nadýchané, jiné nízké – každý byl jiný. Na každém jsem se ale vyspala celkem v pohodě. Na táboře mi stačil polštářek, na stanování jsem měla pod hlavou jen složený svetr. S přibývajícím věkem jsem ale začala být na polštáře vybíravější. Zjistila jsem totiž, že spaním na špatných polštářích si přivodím často bolest krční páteře a špatný spánek.

A tak začalo moje hledání správného polštáře. Možná řeknete, že na trhu je jich spousta, a vybere si každý.

Já budu tak trochu nesouhlasit – spousta jich sice je, ale ne všechny jsou dobré a kvalitní.

 Já mám celkem problém s výplní polštářů. Hlavně ty, co mají uvnitř takovou tu výplň z kuliček – na začátku se na nich spí dobře, po celkem krátké době se ale ty kuličky začnou spojovat a nakonec mám pocit, že spím na pingpongových míčcích.

Zkusila jsem i polštáře podpůrné, molitanové. Možná si někdo zvykne, ale na mě je ten polštář tvrdý, a bolelo mě neustále za krkem.

Pak je tu možnost spát na polštářích z líné – paměťové pěny. To je varianta, která mi vyhovuje.

I tady ale upozorním, abyste si dali pozor na to, jaký polštář kupujete – ne každá líná pěna je kvalitní. Někde koupíte místo líné pěny opravdu jen takovou hmotu – něco mezi molitanem a línou pěnou.

Já jsem polštář z kvalitní líné pěny objevila na eshopu Dreamlux.cz, a nemůžu si ho vynachválit. Jmenuje se Popular a je bezva.

Když si na polštář lehnu, cítím velmi příjemnou měkkost – podobnou té, jakou jsem cítila, když jsem si lehla na babiččiny polštáře z prachového peří. Je to opravdu velmi příjemné.

Pěna je měkká, a pohodlná. Přizpůsobí se hlavě, a drží dobře polohu hlavy i krku. Polštář není příliš vysoký, takže budete ležet a spát s příjemné poloze (nebudete mít vysoko pod hlavou a nebudete si „lámat krk“).

Pokud to shrnu a zhodnotím – spí se mi velmi dobře, a co je nejdůležitější, po měsíci spaní na tomhle polštáři mě přestalo bolet za krkem, ani jednou jsem neměla nepříjemný pocit z „přeleženého krku“, a ještě jedna věc je fajn – stačil měsíc a mě přestala bolet po ránu hlava. Dobrý polštář dokázal zázrak!

Jak už jsem zmínila, polštář je z líné – viscoelastické pěny. Díky schopnosti reagovat na tlak se dokonale přizpůsobí tvaru lidského těla. Složení této pěny je vyráběno přímo pro výrobu polštářů. Jádra anatomických polštářů jsou vypěňované do ocelové formy pod nastaveným tlakem, to zabezpečí excelentní vlastnosti této pěny.

Polštáře Popular jsou vhodné pro každodenní spaní, díky tvaru a velikosti ale i jako polštář cestovní.

Velikost polštáře je 43 x 23 cm, výška 11 cm.

Pokud potřebujete víc pod hlavou, položte tento polštář z líné pěny na váš polštář.

Potah polštáře je odnímatelný, vyrobený z látky velur, která je velmi příjemná na dotek (takový sametový). Látka je splývavá, nemačkavá a obsahuje 40% bavlny, která odvádí vlhkost.

Z polštáře Popular jsem velmi nadšená. Konečně spím pohodlně.

Trvalo mi dlouho, než jsem našla polštář, který mi opravdu vyhovuje.

Za kvalitu si ráda připlatím.

Protože pokud dobře spíte, ovlivní to vaši náladu po celý den.

 Pro mě je velmi důležité, že mě konečně po dlouhé době přestalo bolet za krkem, a díky kvalitnímu a pohodlnému spaní jsem přestala trpět bolestmi hlavy.

Takže pokud máte problém s krční páteří, nebo vás bolí často hlava – vyzkoušejte změnu polštáře. Mně to opravdu pomohlo.

Polštář Popular je velmi příjemný na dotek a krásně se na něm spí. Pokud by Šípková Růženka spala na tomhle polštáři, myslím, že po polibku prince by se otočila na druhou stranu a spala by klidně dál. Tenhle polštář je tak pohodlný, že je spaní přímo vybízí a svádí.

Pokud si chcete polštář prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Popular polštář z líné pěny

 

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: eshop Dreamlux.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: