Recenze na pamlsky pro psy z eshopu Ecorevolution. Česká výroba a kvalita, bez chemie.

25.03.2024 13:50

Pamlsky pro psy Ecorevolution

My, Češi jsme národ pejskařů. Spousta z nás má doma pejska, nebo ho má někdo z příbuzných, známých, nebo sousedů.

Já mám psy moc ráda. Odmala jsem si přála mít psa, ale rodiče mi ho do paneláku nedovolili. Tehdy byla trochu jiná doba, a naši se báli, že by štěkot psa rušil sousedy.

Jakmile to tedy bylo možné, pořídila jsem si psa v dospělosti.

Musím říct, že to bylo jedno z mých nejlepších rozhodnutí.

Pokud tedy pominu to, že jsem měla na podlaze neustále chlupy, a musela i několikrát denně zametat (někdy jsem měla pocit, že bych každý den z těch chlupů sestavila celého psa), pes mě i dětem vnesl do života spoustu radosti. Láska ke zvířatům se přenesla i na moje děti. Takže dcera má psa, druhá dcera kromě psa i fretky, papoušky a další mazlíky.

Mít pejska ale znamená kromě radosti i spoustu péče. A taky trpělivosti. Hlavně při nacvičování různých základních dovedností. Například hned u štěněte musíme začít s nácvikem správného venčení.

U větších pejsků je nutné, aby zvládli povely jako „Ke mně! , Sedni!, Lehni!, Místo!, K noze!“ a podobně.

Někdo zvládne vycvičit pejska sám, protože už má zkušenosti, jiný si nechá poradit u odborníků na cvičišti.

Všichni ale vědí, že pejsek si mnohem lépe zapamatuje povely, a naučí se je plnit, když dostane za odměnu pamlsek.

Není ale dobré dávat pejskům sladkosti. Na trhu je spousta pamlsků přímo pro pejsky určených. Takové pamlsky jsou pro pejsky kromě odměny i výživovým doplňkem.

Já jsem vybrala na eshopu Ecorevolution.cz pamlsky pro pejsky Laskominky. Jsou to pamlsky vyrobené v Čechách.

Eshop Ecorevolution.cz mám moc ráda. Mám ho vyzkoušený, nakupuju zde pravidelně, proto vím, že zboží, které si tu koupím bude kvalitní, za dobrou cenu, a bude mi rychle dodáno.

Pamlsky, které jsem vybrala, dávám našemu Jughovi za odměnu, když se mu něco povede.

Vybrala jsem tři druhy pamlsků.

Na eshopu jich samozřejmě mají mnohem víc, já jsem vybírala pro našeho psa takové, aby mu chutnaly. I pejsci jsou totiž někdy mlsní, a některé věci jim nejedou – u nás třeba nejsou moc v oblibě krůtí pamlsky. Vůbec nevím proč, ale je to tak.

Pamlsky vám popíšu jen krátce, a dám vám ke každému přímý odkaz na výrobek, abyste si mohli sami přečíst složení, a zjistili, jestli jsou pamlsky pro vašeho pejska vhodné.

Náš pes třeba trpí alergií na některé složky granulí, takže si dávám na složení pozor. Je asi zbytečné vám složení kopírovat, protože na stránkách Ecorevolution najdete složení krásně vypsané, a třeba si při čtení složení najdete ještě nějaký jiný pamlsek, který se vám bude hodit.

Pamlsky pro psy Laskominky Rybí jsou velmi vhodné pro psy dietáře, nebo pro pejsky s nějakou potravinovou alergií.

Rybí maso pejskům prospívá (stejně jako lidem), a většinou jim i hodně chutná. U nás je to jednička mezi pamlsky. Pamlsky nejsou moc velké, takže je v pohodě zvládnou i menší plemena pejsků. Sáček je uzavíratelný, můžete ho tedy nosit v tašce, nebo kapse.

Celé složení si přečtěte po kliknutí zde:  Laskominky Rybí 

 

Pamlsky pro psy Laskominky vepřové jsou vhodné pro trénink každého pejska.

Velikostí jsou menší, takže jsou vhodné i pro menší psy, jako odměna za dobrý výkon. Vyráběny jsou v česku, prodávány jsou v ekologickém, znovuuzavíratelném sáčku.

Prohlédnout si složení, nebo koupit si je můžete zde: Laskominky vepřové

 

Třetí pamlsky jsou Laskominky hovězí s kokosem.

I tyto pamlsky jsou vyráběny v Čechách. Jsou to tyčinky o průměru cca 1 cm, a dají se snadno lámat na menší kousky. Hovězí maso obsahuje spoustu důležitých látek, které jsou nezbytné pro správný vývoj pejska. Jako odměnu je velmi doporučuji. Když mám tyhle pamlsky sebou, poslouchá Jugh jako hodinky. Asi jsou opravdu moc dobré.

Celé složení a obsah těchto pamlsků najdete zde: Laskominky hovězí s kokosem

 

Na závěr bych chtěla zdůraznit, že všechny tyto pamlsky jsou vyráběny z čerstvých surovin naprosto bez chemie! Víte tedy, že pejsek dostává za odměnu opravdu kvalitní pamlsky, které mu budou zároveň prospívat.

Všechny tyto pamlsky jsou prodávány v sáčcích, které jdou znovu zavírat, a jsou ekologické.

Pokud si chcete vybrat i jiné pamlsky, na eshopu Ecorevolution jich najdete opravdu spoustu. 

Stačí kliknout zde: Pamlsky pro pejsky

Celý sortiment dobrůtek pro pejsky najdete zde: pamlsky pro psy.

Eshop Ecorevolution.cz  mám ráda i proto, že sortiment produktů, které prodávají, je velmi široký.

Najdete tu opravdu velký výběr různých granulí a psí výživy.

Kromě výživy si ale můžete vybrat i pelíšky, vodítka, misky, hračky pro zvířata, sáčky na exkrementy – prostě vše potřebné pro pejsky a jejich páníčky.

Všechno pěkně přehledne srovnané, takže se lehce „proklikáte“ tam, kam potřebujete.

Pokud chcete nakoupit potřeby pro svoje mazlíčky, mám tu pro vás ještě jednu bezva zprávu. Na každý nákup můžete mít slevu 10%  po zadání kódu JANA10. Sleva platí na celý sortiment eshopu, na každý nákup (sleva se ale nekombinuje s dalšími slevami).

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: