Recenze na nový, 2x silnější GS Merilin.

24.03.2024 18:54

Mám možnost zkoušet nový, 2x silnější přípravek GS Merilin, který pomáhá s příznaky menopauzy.
S příznaky, které menopauzu provázejí se potýkám už dlouho. Nejdřív přišly návaly horka, ale takové celkem snesitelné. Říkala jsem si, že to zvládám v pohodě. Pak se ale návaly horka zhoršily a nabraly na intenzitě, ruku v ruce přišlo pocení a bušení srdce. Výkyvy nálad byly takové, že jednu chvíli jsem si připadala jako Ježibaba, která chce sežrat každého v okolí své chaloupky, pak jsem zas byla dojatá každou maličkostí. Nejsou to příjemné pocity, ale hormony jsem užívat nechtěla.

Proto jsem možnost zkoušet GS Merilin uvítala, protože je nehormonální, kombinuje v sobě pouze bylinky, vitamíny a minerály. Musím říct, že jsem čekala jen lehké zmírnění příznaků menopauzy, a velmi příjemně mne překvapilo, že účinek je větší, neuž jsem čekala.

Už první týden užívání jsem se cítila vyrovnanější a klidnější, večer jsem lépe usínala. Po uplynutí druhého týdne se zklidňuje bušení srdce, a večer už usínám celkem v pohodě a v normální dobu.

Plný účinek se dostavil třetí týden, kdy přestaly ty šílené výkyvy nálad, cítím se mnohem spokojenější, a hlavně - už po mne netečou potoky potu, a návaly už jsou zase snesitelné. Takže za mne velké ANO. Nehormonální cestou se mi povedlo dostat příznaky menopauzy na snesitelnou úroveň.

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: