Recenze na krásná zvířátka ze série Zoolandia a Dinoworld šroubovací auto od MikroTrading. Hračky s duchem - krásné a bezpečné.

28.07.2023 13:20

 

Prázdniny jsou ve své půlce, a ne vždycky počasí je takové, abychom mohli být celý den venku. Někdy je moc horko, jindy prší – a tehdy je třeba zabavit děti.

Hlavně ty menší, které si neumí třeba číst, nebo hrát stolní hry. Pak je fajn mít doma hračky, které vždycky spolehlivě zaujmou a vydrží si s nimi hrát dlouho.

Já jsem tentokrát tak nadšená z hraček, které vám chci představit, že nevím ani kde začít.

Prozradím vám tedy, že jsem pro recenzi vybrala tentokrát nádherná umělohmotná zvířata ze série ZOOLANDIA a jedno skvělé auto, které lze rozšroubovat.

Tyto hračky jsou ze společnosti MikroTrading.

Společnost Mikro Trading patří k nejstabilnějším společnostem na trhu, a zabývá se výrobou a dovozem kvalitních, pro děti bezpečných hraček.  Bezpečnost – to je velmi důležité. Hlavně pokud jsou menší děti, je třeba vybírat hračky, které se nepoškodí, a děti si jimi neublíží. Všechny hračky Mikro Trading jsou hračky bezpečné, a splňují i ty nejpřísnější bezpečnostní certifikáty. Označeny jsou logem modrého ducha. Jakmile na hračce vidíte logo modrého ducha, je to hračka bezpečná, a nemusíte se bát – materiál je kvalitní, a hračka splňuje všechny potřebné atesty.

V dnešní době je důležité i to, že hračky Mikro Trading jsou cenově dostupné, nezruinují vám peněženku.

Všechny hračky od Mikro Trading jsou na pohled krásné, barevné, takže se dětem líbí. Já u hraček ale hledám vždycky nějakou přidanou hodnotu. Pořád je ve mně kromě babičky i učitelka, která má ráda, když hračky mají i nějaký výchovný charakter, nebo děti něco učí. Možná proto jsem z auta i ze zvířátek tak nadšená.

Začnu tedy autem. Nebudu ho zdlouhavě popisovat. Je super, a vnukovi se moc líbí.

Auto Dinoworld šroubovací můžete sehnat ve dvou barvách. Pískové a khaki. Já jsem vybrala khaki, nevím proč, prostě se mi líbí.

Je to auto terénní. Plast je pevný, takže vydrží i celkem nešetrné zacházení malých dětí. Vnuk když s auty jezdí, občas neodhadne sílu, a o autíčko se opře. Měla jsem tedy strach, jestli některé díly neprasknou. Ale nebojte, drží skvěle. Vydrží i pády.

Z čeho jsem tak nadšená je to, že autíčko je šroubovací. V balení k němu dostanete šroubovák se dvěma koncovkami. První na šroubování jako klasický šroubovák, druhý jako klíč – třeba na výměnu kol.

Kluci si tak mohou auto sami „opravovat“. Rozebírat, skládat, měnit kola, prostě spravovat podle fantazie. Při hře si zároveň procvičují jemnou motoriku.

Možná si řeknete:“No a? Tak šroubují, co je na tom složitého?“. Pro nás dospělé nic. Pro děti je to ale opravdu těžké, musí se naučit jak držet šroubovák, jak povolit (jakým směrem), a pak zase utáhnout šroub, jak auto rozebrat a složit. To všechno pro malé kluky vyžaduje soustředění, hodně přemýšlení a zručnost. U nás ze začátku byly trochu i slzičky, když nešlo všechno tak rychle, jak by si vnuk přál. Ale i to k tomu patří – procvičení trpělivosti a soustředění.

Auto si můžete prohlédnout nebo koupit v různých hračkárnách – kamenných i internetových.

Já jsem vybrala  eshop, kde si auto můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Auto Dinoworld šroubovací

 

A teď jsem se dostala ke hračkám, které baví nejen vnuka, ale i celou rodinu.

Jsou to umělohmotná zvířata ze série Zoolandia.

Tady bych chtěla společnosti Mikro Trading moc poděkovat za kvalitní super hračku.

Modely zvířat jsou totiž nezkreslené, jsou vypracované včetně detailů.

Velká jsou zvířata tak akorát, aby je děti mohly držet dobře v ruce, a přitom si s nimi hrát.

Vybrala jsem jen pár zvířat – některá z divokých, jiná z domácích.

V každé sérii ale budu zvířata dokupovat. Na trhu jich je spousta. Takže vím, jakým dárkem vnukovi rozhodně udělám radost – budu mu postupně dokupovat zvířata.

Do ZOO i na farmu. Baví ho oboje. Takže momentálně nejčastější u nás je souboj hrocha s býkem.

Vnuk se při hraní učí poznávat zvířata, hledáme na internetu i v knihách informace o nich.

Takže z kostek stavíme ohrady.  I když tedy k zvířatům lze samozřejmě dokoupit i doplňky – třeba právě ohrady. Já jsem ale zatím ve fázi prvotního nadšení ze zvířat, doplňky přijdou na řadu až později.

Co je důležité – zvířata vypadají jako opravdová, možná proto vnoučka tak baví si s nimi hrát. Už ven nenosíme autíčka, ale zvířata. A musím říct, že kdo je vidí, tomu se líbí.

Pokud si chcete prohlédnout zvířata ze série Zoolandia – najdete je v kamenných prodejnách i na internetu.

Vždycky je poznáte podle loga ducha (značka kvalitní a bezpečné hračky).

Myslím, že tahle recenze na zvířata a jejich doplňky nebude poslední – na podzim, před vánoci vám ukážu určitě ještě další zvířátka s doplňky, abyste měli tip na dárky pro vaše malé děti.

Pokud si chcete zvířátka prohlédnout, nebo koupit, dám vám sem odkaz na vyhledávač Heuréku, pak už si určitě vaše oblíbená zvířata najdete sami. Záleží jen na vás, jaká vyberete. Najdete tu psy, kočky, prasata, krávy, ale i divoká zvířata, jaká jsou k vidění v ZOO a na safari.

Zvířata najdete po kliknutí zde: Zoolandie zvířata a jejich doplňky

 

Pokud tedy máte doma děti, které o prázdninách nechodí do školy a školky, a potřebujete je zaměstnat, aby nezlobily, nebo třeba hlídáte vnoučata – určitě si vyberete nějaké fajn hračky z nabídky společnosti Mikro Trading.

Hračky jsou kvalitní, bezpečné, krásné a cenově dostupné – i to je v dnešní době důležité. Jak už jsem zmínila - poznáte je podle loga modrého ducha.

Přeji příjemné hraní.

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: