Recenze na hrnečky s potiskem z eshopu Levnehrnecky.cz. Perfektní zboží za velmi přijatelné ceny. Tip na skvělý dárek.

24.01.2024 13:14

 

Hrnečků máme doma všichni spoustu.

Malé, velké, některé staré, některé nové, porcelánové, skleněné, plechové, nebo plastové. Jedny jsou na kávu a jiné na čaj – hrnečky nás provázejí každým dnem. 

Hrnečků máme doma plné poličky i skřínky, většina z nás má své oblíbené, ze kterých pije nejraději.

K takovým se většinou řadí hrníčky s příběhem – tedy takové, které jsme si koupili třeba na dovolené, hlavně ale takové, které jsme dostali.

Hrnky s láskou darované jsou nejhezčí a nejoblíbenější. Zpříjemňují nám začátek dne, nebo je máme v práci na kávu a kdykoliv se na ně podíváme, pracuje se nám lehčeji, protože už jen pohled na takový hrneček zahřeje u srdce.

I když už mi manžel doma občas vyhrožuje, že hrnky půjde prodávat na trh, kolik jich mám, přesto jsou hrnečky mým oblíbeným dárkem. Ráda je dostávám, ráda je i dávám.

Na darovaném hrnečku totiž hned poznáte, že ten, kdo ho daroval, na vás myslel a vybíral ho tak, aby potěšil.

Hrnečky, které jsem vybrala já, jsou z eshopu Levnehrnecky.cz – tam najdete spoustu nádherných hrnečků, které na první pohled zahřejí u srdce a potěší. Hlavně ale každý z těchto hrnečků může být velmi osobní – personalizovaný (tedy určený konkrétní osobě).

Můžete si na něj totiž nechat natisknout jméno.

Na eshopu Levné hrnečky si vyberete typ hrnečku, který se vám líbí, a pak už jen vybíráte vzory.

 Na výběr v albu je spousta obrázků, které mohou být na hrneček natištěny, a k nim si zvolíte i nápis, který na hrneček chcete obdarovanému (nebo sobě) napsat.

Výběr z alba najdete zde: album hrnečky

 

Můžete si tak k obrázku napsat třeba jen jméno, můžete ale i doplnit věnování.

Pokud nechcete vybírat z předtištěných obrázků, můžete si vytvořit vlastní potisk.

Já jsem si na eshopu vybrala hrnečky jako dárek.

Plastové hrnečky se jménem dostanou malí vnoučkové, vlka nejstarší vnuk a draka syn. Plecháček daruji dceři.

Jak už jsem zmínila, na eshopu si můžete vybrat hrnečky a termosky podle vlastního uvážení a potřeby.

 Jsem moc ráda, že jsem našla plastové hrnečky pro malé vnuky o objemu, který je pro malé děti ideální. Tyhle malé hrnečky mají jen 150 ml, a děti tak nemusí zvedat pro ně těžký hrnek.

Vzor jsem vybrala z alba -  malé dinosaury. To je vzor pro malé kluky jako dělaný. Každému jsem na hrneček nechala natisknout jméno, aby se nedohadovali, čí hrneček je. Musím říct, že kvalita hrnečku mě překvapila.

Kromě toho, že je hrneček lehoučký, je i krásně hladký a lesklý.

Přiznávám, že kdybych nevěděla, že je to plast, vůbec bych to nepoznala. I když jsem hrnek měla v ruce, vůbec mi nepřipadal jako plast. Je k nerozeznání od porcelánu. Musela jsem si vzít lžičku a o hrnek „cinknout“. Nejdřív mě napadlo, že hrnek pustím na zem – jako ve filmu Pelíšky. Pokud se nerozbije, je to plast. Tuhle zkoušku jsem ale nakonec neprovedla. Nechci mít hrnek poškrábaný. Každopádně jeho kvalita je opravdu super!

Porcelánové hrnky jsem vybrala pro syna a pro vnuka.

 Vnukovi jsem vybrala obrázek vlka. Vlky má rád, a je to takový klučičí motiv.

 Pro syna byl jasný výběr – a to drak. Draky miluje odmala, má jednoho i vytetovaného. Syn má na hrnečku i jméno – ne, že by si ho nepoznal – hrnek je nepřehlédnutelný, ale chtěla jsem prostě vyzkoušet ten potisk, abych až budu vybírat dárky příště, věděla, jak hrnek se jménem vypadá.

S potiskem na hrnečcích jsem velmi spokojená. Obrázky odpovídají těm v albu na stránkách, barvy jsou krásně ostré a jasné. Kvalitní potisk není nikde rozmazaný. Hrnky lze mýt v myčce.

Poslední hrneček jsem vybrala pro dceru. Je to plecháček střední velikosti.

Motiv jsem vybrala vážky – jednoduše proto, že jsou krásné. A proč plecháček? Je to ideální hrneček na zahradu, ale i na dovolenou v přírodě. Prostě všude tam, kde by se porcelánové a skleněné hrnečky mohly rozbít. A pokud jsou doma malé děti, je lépe mít hrneček nerozbitný. S kvalitou jsem velmi spokojená.

Musím říct, že kvalita potisku na všech výrobcích mě velmi mile překvapila. Všechny barvy jsou jasné, nikde nejsou rozmazané – prostě perfektní práce. Navíc je pravda to, co eshop nabízí v názvu – mají tu levné hrnečky.

Všechny hrnky jsou za přijatelnou cenu.

Já jsem tentokrát vybrala na vyzkoušení a otestování hrnek porcelánový, plastový a plecháček. Potisknout si ale můžete nechat i termohrnky, termosky, lahve na pití, ale třeba i ručníky. Stačí mrknout na eshop a vybírat.

Máte rádi luční kvítí? Nebo třeba máte domácího mazlíčka, kterého si chcete nechat vytisknout na hrneček? Není to problém.

Jednání s paní majitelkou je rychlé, a domluvíte se na všem. Je velmi vstřícná, milá, takže z komunikace mám dobrý pocit. Jsem ráda, když mi někdo poradí, a pomůže, když potřebuji. Navíc ke každému hrnečku je přibalen lístek s informacemi o materiálu a údržbě.

Doba dodání a výroby je rychlá.

Původně jsem chtěla doporučit hrnečky s potiskem jako tip na dárek k Valentýnu. Ale nakonec si myslím, že tady najdete vždycky dárek pro kohokoliv, a k jakékoliv příležitosti.

Malá ukázka hrnečků:

 

Pokud tedy přemýšlíte o osobním dárku pro někoho, koho máte rádi, a komu chcete udělat radost, vyberte mu nějaký hrneček s osobním věnováním z eshopu Levné hrnečky.

 

Jsou to hrnečky s nápadem, které potěší a pohladí po duši.

Pokaždé, když se z něj půjdete vy, nebo ten, komu jste hrnek darovali, napít, budete mít hned o kousek lepší náladu. A samozřejmě si na vás v dobrém vzpomene. I když hrnečků máte doma spousty, tenhle potištěný se určitě zařadí mezi ty oblíbené.

 

Celý sortiment eshopu najdete zde: Levnehrnecky.cz

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: