Recenze na doplňky stravy Naturevia. Pro lepší imunitu Naturevia Imuno Help Imunita a Naturevia Vitamin D3-Efekt, pro zmírnění příznaků menopauzy Naturevia Perfect Day

22.01.2024 14:26

 

Venku jsou velké výkyvy počasí. Buď mrzne, až praští, nebo je naopak teplo a deštivo. To je počasí, které hodně přeje nemocem.  Různé virózy a chřipky jsou v takovém počasí obvyklé, ale podle laboratorních odběrů je mezi lidmi opět hodně rozšířený kovid.

Všechny virové nemoci se šíří hodně rychle. Můj vnouček začal chodit do školky, a odtamtud si už přinesl virózu několikrát.

Protože jsem takové období čekala, včas jsem se začala připravovat. Možná si řeknete, že na virózy a chřipky se připravit moc nejde. Ale ono to jde.

Užívám doplňky stravy od Naturevia, protože s nimi mám dlouhodobě dobré zkušenosti.

Tentokrát jsem vybrala Naturevia Imuno Help Imunita, Naturevia Vitamin D3-Efekt 2000I.U, a abych se cítila dobře ještě Naturevia PerfectDay pro ženy v období menopauzy.

Protože mám ráda kvalitní a léty prověřené přípravky (a firmy), sáhla jsem po produktech od Naturevia.  Jejich produkty jsem už znám z dřívější doby pod jménem Swiss Natural. Nezměnilo se složení produktů a jejich účinek, ale pouze obal a značka.

U produktů Naturevia mi vyhovuje jejich přírodní složení a původ. Všechny produkty jsou vyráběny nejmodernějšími metodami a jsou testovány pod dohledem kanadského ministerstva zdravotnictví.

Já už Naturevia doplňky stravy užívám dlouho. Vlastně od doby, co je znám.

 Vyhovují mi kvalitou i účinkem. Užívám je já, dávám je ale i své rodině, rodičům, i vnoučatům.  Když něco vyzkouším, ráda se k tomu produktu pak vracím. Přeci jen osvědčená kvalita je fajn.

Samotné nakupování a výběr produktů na eshopu Naturevia.cz je příjemné, přehledné a snadné. Moc se mi líbí, že eshop je přehledně rozdělen do kategorií, takže stačí třeba kliknout na imunitu a hned se vám otevře nabídka všech produktů, které s imunitou souvisí.

Takhle si můžete snadno vyhledat produkty na vše, co potřebujete – srdce, močové cesty, klouby, nebo třeba nervy – stačí zvolit hlavní oblast a produkty jsou přehledně seřazeny.

To se mi moc líbí, protože nerada hledám a zkoumám – mám ráda vše rychle a snadno dohledatelné. Po kliknutí na produkt, který chcete užívat, se vám otevře stránka s popisem daného produktu. Přesně tedy víte, co budete užívat.

Jak už jsem zmínila, tentokrát jsem vybrala produkty tři.

Naturevia Imuno Help byl jasnou volbou.

Užívala jsem ho už vloni, a opravdu mi zabral. Letos ho povinně užívá i manžel a syn. Nechci si dělat legraci z pověstné mužské rýmičky - ale oni jsou opravdu při rýmě a nachlazení protivní, takže jí předcházím. Stačí jedna kapsle denně a nemoci se nám zatím vyhýbají.

Naturevia Imuno Help Immunita je šikovně namíchaný poměr vitamínu C, D3 a zinku.

Pak jsou přidány rakytník, šípek a acerola, a když jde o imunitu, nesmí chybět ani echinacea. To vše se ve správném poměru smíchá a je z toho přírodní posilovač imunity.

Tahle přírodní směs bylinek, minerálů a vitamínů rozhodně funguje. Každá složka působí na jiný příznak, a spolu jsou opravdu silný přípravek proti nemocem z nachlazení, ale i únavě.

Při užívání této kapsle je povzbuzen imunitní systém, s ním samozřejmě lépe fungují všechny orgány, a díky tomu jsme i méně unavení, a máme lepší náladu.

Pokud si chcete přípravek prohlédnout, přečíst si jeho složení, nebo si ho rovnou koupit, klikněte zde: Naturevia Imuno Help Immunita

 

Další přípravek je Naturevia Vitamin D3- Efekt 2000I.U.

Vybrala jsem schválně ten silnější vitamín D3.

V zimě je málo sluníčka, takže nám tenhle vitamín chybí (říká se mu také sluneční vitamín). Na co všechno pomáhá?

Účinky vitamínu D:

  • podporuje správnou funkci imunitního systému
  • pomáhá zachovat zdravé kosti a zuby
  • pomáhá vstřebat a využít vápník
  • přispívá ke správné činnosti svalů
  • podporuje normální dělení buněk

Vitamin D pomáhá snižovat riziko pádu spojené s tělesnou nestabilitou a svalovou slabostí. Pád na ledu je vždycky rizikem, hrozí nebezpečí zlomenin kostí. U starších lidí se tyto zlomeniny mnohem hůř hojí. Tenhle vitamín pomáhá hojení kostí.

 

Pokud si chcete prohlédnout složení, nebo si vitamín koupit, klikněte zde: Naturevia Vitamin D3- Efekt 2000I.U

 

Poslední přípravek, který bych vám ráda představila je pro ženy, které prožívají nepříjemné pocity spojené s menopauzou (nebo se věku menopauzy blíží) - Naturevia PerfectDay

Tady asi není moc co vysvětlovat.

Velká většina žen trpí s příchodem menopauzy špatným usínáním a spaním, hormonální nerovnováhou, bušením srdce, změnami nálad, nebo třeba nočním pocením. Hormonální houpačka je šílená.

 Každá žena toto období snáší jinak, každá má trochu jiné příznaky, všechny se ale cítí – no, mírně řečeno:“Nic moc“.

Já třeba mám trochu problém s usínáním. Vzpomínám si, jak mi jedna kamarádka vyprávěla, že její babička o půlnoci žehlí, protože nemůže spát. Tehdy jsme se tomu smály – měly jsme malé děti, spát bychom mohly i vestoje. Dnes už tomu rozumím. Únava velká, spát se chce, ale moc to nejde.

Já celkem trpím výkyvy nálad. Tedy ne, že bych byla vzteklá, nebo tak – spíš mě všechno mrzí a dojímá. V legraci jsem vždycky říkala, že u filmů nebrečím, výjimka je jen, když umře Babička a zastřelí Vinetoua (myšleno jako vtip). Dnes mi tečou slzy u každého druhého romantického filmu, a na zprávy radši nekoukám, to bych brečela pořád, když vidím, co se ve světě děje.

Proto jsem si vybrala k užívání Naturevia Perfect Day – nehormonální přípravek na rostlinné bázi, který ulevuje od příznaků menopauzy.

Vybrala jsem si ho, protože mi Naturevia přípravky opravdu pomáhají, takže jim věřím. A protože tenhle přípravek má velmi dobré recenze (spokojeno je 95% užívajících žen), vyzkoušela jsem ho.

První týden jsem moc úlevu necítila, ten druhý týden už mi bylo a je mnohem lépe. Noční pocení mě nebudí, výkyvy nálad jsou mnohem lepší, a spím skvěle, jak už dlouho ne. Prostě fajn. Na vyzkoušení jsem si vybrala přípravek v balení 60 Ks, a protože mi funguje, budu si kupovat větší (cenově výhodnější) balení.

Jsem za tyto dvě velikosti balení ráda – mohla jsem nejdřív zkusit, jestli mi přípravek bude vyhovovat, a pak si pořídit větší balení, abych nemusela pořád myslet na to, jestli přípravek doma mám.

Musím říct, že si docela nadávám, že jsem tak dlouho otálela, a nezačala užívat doplněk stravy na zmírnění nepříznivých stavů v menopauze dřív. Mohla jsem si ušetřit spoustu velmi nepříjemných chvilek a pocitů. Stačí mi k tomu jedna tobolka denně.

PerfectDay® je nehormonální přípravek na přírodní bázi s obsahem rostlinných extraktů a vitaminu D.

Je určený speciálně pro ženy v období menopauzy, kdy klesá hladina ženských pohlavních hormonů estrogenů a objevují se nepříjemné příznaky jako návaly horka, nadměrné pocení, podrážděnost, nervozita a špatný spánek.

Extrakty z ploštičníku lékařského, drmku a chmele s vysokým podílem účinných složek pomáhají ženám ulevit od příznaků menopauzy.

  • Ploštičník pomáhá snížit počet a trvání návalů horka a pocení.
  • Drmek přispívá k hormonální rovnováze ženy během klimakteria,
  • Chmel má uklidňující účinky a přispívá k dobrému spánku.
  • Patentovaný sojový extrakt dodá vysoké množství izoflavonů (tzv.fytoestrogeny).
  • vitamin D přispívá ke správné funkci imunitního systému, udržení pevných kostí a správné funkce svalů.

Lze užívat dlouhodobě. Nemá vliv na tkáň prsu a dělohy.

 

Ještě chci zdůraznit, že se jedná o přípravek na rostlinné bázi, tedy nehormonální. Nemusím tedy do těla přidávat žádnou chemii, a bylinky nemají většinou žádné vedlejší účinky. Naprosto už chápu, proč se přípravek jmenuje Perfect Day.  Bez potíží jsou totiž moje dny zase v pohodě - perfektní.

Pokud si chcete tento přípravek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Naturevia Perfect Day

 

Když už jsem na začátku článku zmiňovala malé děti, které si ze školky nosí spoustu infekcí, tak bych ráda doporučila přípravky pro malé děti. Protože všichni už dávno víme, že zdraví začíná ve střevech, zkuste pro děti Naturevia Laktobacilky pro správnou funkci střev. Dětem se upraví zažívání, a budou méně často nemocné. Jak všichni víme, děti všechno ocucávají,  anebo si strčí prsty do pusy, a tím  se jim dostává do těla spousta bacilů.

Tato probiotika pro děti si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: Naturevia Laktobacilky (probiotikum pro děti) 

Pokud si chcete prohlédnout celý sortiment eshopu, klikněte zde: Naturevia.cz

 

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: