Recenze na Dárkové balení pánských parfémů - 4x 35 ml - CUBA z eshopu Zaparkorun.cz.

11.06.2023 19:29

Dárkové balení pánských parfémů   - 4 x 35 ml, Cuba

Protože se blíží Den otců (18.6.), spousta z nás hledá tip na dárek. Dárek pro radost, který potěší, a přitom nezruinuje peněženku.

Protože všichni slaví MDŽ, nebo Den matek, je fajn nezapomínat i na všechny tatínky, a dát jim něco drobného pro radost – dárek, který jim ukáže, že na ně myslíte, máte je rádi, že si ceníte jejich péče a lásky.

Pro takové dárky chodím celkem najisto na eshop Zaparkorun.cz.

Na tomhle eshopu najdete spoustu fajn dárků pro každého muže. Pro rybáře, kutily, táborníky, sportovce, motoristy, nebo třeba kuchaře. Prostě pro každého muže.

Ne vždy každý muž má nějakou zálibu – tam se pak dárek kupuje hůř. Vždycky ale nějaký vyberu, a jsou to dárky opravdu „za pár korun“ – přesně, jak slibuje název eshopu.

Tentokrát jsem vybrala a vyzkoušela Dárkové balení čtyř pánských parfémů ve tvaru doutníků.

V každém doutníku je 35 ml pánského parfému. Lahvičky mají mechanický rozprašovač – jejich použití je tedy velmi snadné.

Mám moc ráda, když muži hezky a svěže voní.  Přesně tak voní tyhle parfémy.

Je to lehká, svěží, kořeněná a příjemná pánská vůně. Každý doutník voní trochu jinak. Všechny vůně jsou vhodné pro každého muže – právě tím, že jsou příjemné a svěží. (Sladkým a těžkým vůním se vyhýbám, ty nemám ráda, tyhle doutníkové vůně se mi ale opravdu moc líbí).

Tyhle doutníky jsou vtipné svým obalem, a příjemné vůní, kterou ukrývají. Mě se nejvíc líbí modrá vůně, a hned za ní oranžová. To jsou vůně, které jsou opravdu lehké, takové letní. Voní opravdu moc hezky a celkem i dost dlouho.

 Jsou to všechno vůně, u kterých nepoznáte, že to nejsou drahé, značkové parfémy.

Pokud tedy hledáte tip na fajn dárek, který potěší, je vtipný, originální a přitom i praktický, vyzkoušejte tyhle „doutníkové parfémy“. Nemusí to být jen dárek ke Dni otců. Radost udělá i k narozeninám, svátku, vánocům, kolegům z práce, nebo třeba přátelům.

Pokud si parfémy chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Dárkové balení pánských parfémů   - 4 x 35 ml, Cuba

 

Pokud chcete dárek jiný, určitě si na eshopu vyberete. Stačí si jen otevřít stránku, a nakupovat.

 

Celý sortiment eshopu najdete zde: eshop Zaparkorun.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: