Recenze na aroma difuzér Rohnson R-9584. Skvěle zvlhčí vzduch, provoní byt s olejíčky. Tip na dárek ke Dni matek.

24.04.2023 13:41

 

 

Když jsem doma rozbalila aromadifuzér od společnosti Rohnson, vůbec jsem nečekala, jak skvělou věc si domů pořizuji.

Původně jsem si tenhle aromadifuzér pořizovala, protože v zimě, když je topná sezóna, máme v paneláku celkem suchý vzduch, a špatně se tu dýchá. Aromadifuzér jsem tedy chtěla hlavně jako zvlhčovač vzduchu, a říkala jsem si, že si občas do něj přidám pár kapek nějakého vonného olejíčku, aby mi to doma hezky vonělo. Mám moc ráda, když domov hezky voní.

Když mi aromadifuzér Rohnson přišel domů, udělal mi radost hned po rozbalení svým vzhledem. Mám moc ráda dekor dřeva. Aromadifuzér je plastový, a vzhled má právě kombinaci imitace dřeva a bílého plastu. Skvěle se mi hodí k nábytku. Jakmile jsem ho postavila na místo, kde ho chci mít, měla jsem pocit, jako by tam stál odjakživa. Dokonale zapadl.

Moc se mi líbí i možnost barevného LED podsvícení bílé plastové části. Občas večer, když jsem hodně unavená, všechno doma zhasnu, nechám běžet jen aromadifuzér s barevným podsvícením (barvu si zvolím podle momentální nálady) a pustím si jen tichou hudbu. Je to dokonalý relax a balzám na duši. A když si zvolíte nějaký relaxační voňavý olejíček, bude vám určitě stejně dobře jako mě. Říkám tomu „Relax na max“.

Jak už jsem zmiňovala, původně jsem aromadifuzér chtěla jen jako zvlhčovač vzduchu. Panelák je v zimě hodně vysušený, a protože mám astma, potřebuji vlhký vzduch.

Rohnson aromadifuzér má velkou nádržku na vodu – 500 ml, takže na zvlhčení je to dostačující.

Obsluha je jednoduchá, a nemusím ho ani hlídat, protože když dojde voda, prostě se ten šikulka sám vypne. Nastavit si můžu i časovač – zapnuto 10 s, 2 hodiny nebo 4 hodiny. Použití je tedy bezpečné.

Fajn je i to, že provoz je tichý – neruší vás žádné bručení motorku. To je důležité, pokud si chcete opravdu odpočinout, ale třeba i když si čtete, nebo sledujete televizi –nechcete být rušeni zvuky. Jak už jsem zmínila, difuzér je tichý.

Na zvlhčování vzduchu jsem si zvykla celkem rychle.

Prakticky každý den jsem vzduch zvlhčovala, stala se z toho běžná součást dne.

Pak jsem zkusila vonné olejíčky. Nejdřív citronovou trávu. Mám tu vůni ráda a olejíček jsem měla doma, protože si ho kapu i na osvěžovač vzduchu v autě. Překvapilo mě, jak jemná a příjemná vůně byla po chvíli cítit celým pokojem. Intenzitu vůní si sama můžu řídit. Prostě dám tolik kapek vonného olejíčku dovody, kolik potřebuji –nebo tedy spíš chci - cítit.

 Po citronové trávě jsem zkusila eukalyptový olejíček –ten je super ve chvíli, kdy jste vy, nebo někdo z rodiny nachlazený.

Při používání aromadifuzéru s eukalyptem se mnohem lépe dýchá, a uvolní se krásně nos. Nachlazení s použitím difuzéru s eukalyptem je kratší a není tak nepříjemné. Opravdu doporučuji, hlavně pro děti je to super!

Pak už jsem zkoušela a zkouším nadále spoustu olejíčků. Na trhu jich je velký výběr, a je jen na vás, jakou vůni máte rádi. Prostě jen pár kapek do difuzéru, nastavíte si časovač a máte krásně voňavý celý byt. S benefitem lepšího dýchání.

Dnes už si neumím bez difuzéru představit den. Mlha z difuzéru je jemňoučká, takže ji téměř nevnímáte, přesto je velmi účinná.

Zvykla jsem si na to, že si ho denně pustím. Ať bez vůně, nebo s vůní, vždycky je mi příjemně. Nemusím se ani bát, že by mě každodenní pouštění difuzéru stálo moc peněz. Spotřeba je opravdu malá, takže se ceny energií nebojte.

Jo, a taky mám pocit, že se doma méně práší, a nemusím tak často utírat doma prach (to jsem ráda, protože to mě fakt nebaví).

Pokud tedy máte rádi krásně voňavou domácnost, nebo chcete, aby se vám doma lépe dýchalo, určitě vyzkoušejte aromadifuzér Rohnson.

Doporučuji i koupit si domů pár lahviček s vonnými olejíčky, abyste vůni mohli střídat.

Doporučuji třeba eukalyptus, levanduli, nebo granátové jablko. Ty voní vždycky krásně. A časem si dokoupíte další –vidím to podle sebe, už mám olejíčků několik, abych si mohla provonět celý pokoj a byt podle příležitosti a nálady. Vůně dělají den hezčím, a tvoří příjemnou atmosféru domova.

Specifické vlastnosti:

  • Dekorativní aroma difuzér na vonné oleje
  • Vytváří jemnou mlhu, která šíří vůni do prostoru
  • Příjemné 7barevné osvětlení (růžová, zelená, sv. modrá, modrá, fialová, žlutá, červená)
  • Velký zásobník na vodu 500 ml
  • Produkce páry na jedno naplnění až 16 hodin
  • 2 nastavitelné režimy výstupu páry (vysoký/nízký)
  • Časovač s možností nastavení zapnuto/10 s/2 h/4 h
  • Automatické vypnutí při prázdném zásobníku
  • Velmi tichý a úsporný provoz
  • Rozměry: 164 x 119 mm
  • Hmotnost: 0,35 kg
  • Napájení: DC 24V 0,5A
  • AC 220-240V ~ 50 Hz, 12 W

 

Pokud si chcete aromadifuzér prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Aroma difuzér Rohnson R-9584

Celý sortiment eshopu si prohlédněte zde: eshop Rohnson.

 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: