Recenze na ActiMaris roztok Senzitiv, Gel na rány a nosní sprej. 100% přírodní přípravky, které opravdu účinkují.

16.02.2023 14:22

 

 

Znáte ActiMaris? Je to takový malý zázrak v lékárničce.

Produkty ActiMaris fungují na spoustu neduhů a potíží. V mé lékárničce mají svoje stálé místo.

Účinnost výrobků ActiMaris spočívá v synergické síle aktivního singletového kyslíku a mořské vody. Tyto přírodní složky společně velmi účinně čistí a prokysličují rány a záněty. Ničí i široké spektrum mikrobů.

Mám ráda přírodní produkty, bez zbytečné chemie. ActiMaris je 100 % přírodní, je tak šetrný, že je vhodný i pro novorozence a kojence.

Nejraději mám tři produkty, o kterých vám teď napíšu.

Je to Roztok na rány Sensitiv, Gel na rány  a nově i nosní sprej.

Roztok na rány Sensitiv je u nás doma takový malý kouzelný hojivý roztok. Potírám jím všechno, co je třeba.

Já, i moje děti, máme ekzém. Hlavně v zimě se ekzém vždycky zhorší. Já sama ho mám i na obličeji, a to není příjemné žádné ženě  - vypadá to nehezky. No, a když mrzne, všechna ekzémová ložiska pálí a svědí. Začala jsem je proto lehce potírat roztokem na rány ActiMaris Sensitiv. Díky němu se mi ekzém velmi zklidnil a není skoro vidět. Nesvědí, nepálí.

Roztokem potíráme veškerá podráždění na kůži, nebo drobná poranění a odřeniny. Třeba vnuk je teď ve věku, kdy je věčně odřený. Tenhle roztok mu rány krásně vyčistí, a přitom vůbec neštípe. Pamatuju si na pálivé dezinfekce z mého dětství, a jsem ráda, že vnuk se díky ActiMaris roztoku dezinfikování poranění vůbec nebojí.

Doporučuji tenhle roztok i na ruce. Po kovidovém období jsem měla od dezinfekčních gelů úplně zničenou pokožku na rukách. Šupinky kůže a spálená kůže nejen vypadají nehezky, ale celkem dost pálí a svědí. Pak stačí potírat roztokem Senzitiv a zklidnění je celkem rychlé. Díky roztoku jsem se úplně zbavila zničené pokožky na rukách.

Roztok skvěle funguje i na zklidnění zadečku v plenkách malých dětí – jakmile se objeví známky opruzení, zklidníme pokožku roztokem a je vyřešeno.

Pokud máte doma dospívající dítě, nebo sami trpíte rozšířenými póry a „pupínky“ na obličeji, vyzkoušejte potírat obličej, (nebo místo, které potřebujete) roztokem Senzitiv. Pupínků je mnohem méně, a když se objeví, celkem rychle se zhojí.

Roztok skvěle funguje i pro léčbu aftů – na ty trpí hlavně malé děti, a musím říct, že s léčbou aftů máme zkušenost (jako máma 4 dětí opravdu bohatou zkušenost). Jakmile děti onemocní, afty se ukážou v pusince a bolí. Občas mají děti afty i z toho, že olizují ruce a věci, které nemají. Jakmile dítě má afty, je plačtivé, nemůže jíst a nešťastní jsme všichni. Tenhle roztok je nejlepší léčivý přípravek na afty, co jsme zatím měli.

Roztok je opravdu velmi univerzální, v podstatě ho můžete použít na jakékoliv poranění a poškození pokožky.

Kde nestačí roztok Senzitiv, je fajn doplnit Gel na rány

Ten už pak dohojí a vyhojí skoro všechno.

Já ho používám kromě ekzému i na prasklinky za ušima u mě i u dětí. Kdo trpí na suchou kůži, nebo má malé děti, ví, že prasklinky za ušima se udělají velmi snadno, ale zbavit se jich lehké není. Kůže za uchem praskne až do krve, pak bolí, svědí a pálí. Gel ActiMaris mě tohoto problému zbavil, a skvěle funguje i u vnoučat.

Syn trpí na opary a prasklé koutky. Gel ActiMaris sice tvorbě oparů a koutků nezabrání, ale výrazně urychluje jejich zhojení, a zmírňuje bolestivost a nepříjemné pocity.

Moji rodiče jsou už starší, a oba mají cukrovku. Proto se jim všechny ranky snadno zanítí a obtížně se hojí. Díky Actimaris jsme tenhle problém výrazně zmírnili. Maminka má ActiMaris vždycky připravený. Ať už je zlobí nějaký nepříjemný vřídek, nebo škrábanec. Hlavně na jaře a na podzim, kdy ve větší míře pracují na zahrádce, není o drobná poranění nouze. Pak je fajn ránu vyčistit roztokem a namazat gelem na rány. I u diabetiků se pak vše hojí mnohem lépe.

Manžel i syn pracují oba ve výrobě. Hlavně manžel, který pracuje s plechem má často škrábance a říznutí od ostrých hran. Protože plechy jsou špinavé od prachu a oleje, nebylo dřív o zanícené rány nouze. Od doby, co jsem mu rány začala ošetřovat gelem na rány je v pohodě. Rány se hojí a nehnisají.

Gel ActiMaris na rány jsem používala i vloni po operaci žlučníku, a po odstranění znamének na obličeji a zádech. Mazala jsem opravdu poctivě, a musím říct, že na obličeji nepoznám, kde jsem pihy měla, a pooperační jizvy nejsou taky skoro vidět.

Jak říkám – u nás doma máme ActiMaris jako takový kouzelný elixír, který  hojí opravdu skvěle.

Roztok Senzitiv na rány a gel na hojení už znám dlouho. Používám ho opravdu velmi často a jsem s ním maximálně spokojená.

Co jsem ale objevila poměrně nedávno je nosní sprej ActiMaris.

V zimě a na jaře máme nejvíc potíží s chřipkou a virózami. Musím říct, že pro mě je rýma vždycky nejhorší příznak těchto nemocí. Vždycky jsem žertovala, že nejhorší mužská nemoc je rýmička, ale já to mám taky tak. Jakmile mám rýmu, a nemůžu dýchat nosem, cítím se strašně. Proto jsem ráda, že nosní sprej ActiMaris přírodní silou zvládá záněty na nosní sliznici, akutní stavy i ty chronické.

Použití je jednoduché, účinek rychlý. Prostě stříknete a je hotovo. Rýma je vyřešena, a končí rychleji. To je super. Když se v paneláku topí, často mi otékají sliznice v nose. I taky nosní sprej ulevuje. Příznivě vnímám i to, že na rozdíl od klasických – chemických – kapek do nosu mi po použití neteče krev z nosu, a nevzniká na spreji závislost. Takže pokud máte nějaké onemocnění nosohltanu, vyzkoušejte tenhle velmi účinný nosní sprej na přírodní bázi. Rýmy se zbavíte bez chemie. Sprej je dobré doplnit i o roztok na výplach nosu, ten jsem ale zatím nezkoušela, nebyl potřeba – nosní sprej to zvládl zatím sám.

Tím se dostávám na závěr. Pokud bych měla zhodnotit všechny tři produkty ActiMaris, které jsem vyzkoušela, tak bych jim dala velkou jedničku.

S roztokem Senzitiv a gelem na rány mám už dlouhodobou zkušenost, doporučuji vám je s klidným svědomím.

Tyhle věci prostě opravdu fungují, a jsou 100% přírodní. Já sama je mám doma připravené neustále, a radím jejich použití i všem známým – zatím ke všeobecné spokojenosti. Tyhle výrobky se prostě opravdu moc povedly. Nosní sprej zkouším krátkou dobu, a zatím se mnou zvládl jednu chřipku a suchý panelákový vzduch – i tady jsem zatím spokojená.

Takže pokud bych vám mohla poradit – pořiďte si ActiMaris do lékárničky. Určitě budete spokojení.

 

Produkty ActiMaris si můžete prohlédnout po kliknutí zde: ActiMaris.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: