Pro snadné oblékání miminek je tu úžasná novinka zapínání na magnetky

29.11.2017 13:57

Milé maminky, babičky, tety a vlastně všichni, kdo se těšíte na narození miminka v rodině, nebo už miminko doma máte- zpozorněte.

Chtěla bych vám představit úžasný vynález : zapínání kojeneckého oblečení na magnetky.

Protože v lednu budeme mít vnoučka, jako každá babička se vyžívám v pořizování výbavičky. A tak jsem přišla na eshop mimulo.cz, a v něm na spoustu krásného zboží. Co mne ale zaujalo nejvíc je oblečení, které se zapíná na magnetky. Už žádné zdlouhavé rozepínání knoflíků nebo patentů, které trvá dlouho, a pokud se miminko začne vrtět, je někdy docela oříšek oblečení zapnout (a když se patent vytrhne, nejde vsadit zpátky). A tak jsem pro vás otestovala novinku s magnetky. Jsem nadšená, a věřím, že budete také. Tohle oblečení v pohodě zvládne obléknout a zapnout i méně zručný tatínek začátečník (tím se pánů nechci nijak dotknout, jen prostě někteří nemají takovou praxi v oblékání mimin).

Vím, že se nám narodí chlapeček, vyzkoušela jsem tedy koupit body a overal od výrobce Koala v kolekci Wild Bear.

Oblečení mne nadchlo už na první sáhnutí – je krásně jemné, takže miminku v něm bude velmi příjemně. Patří prostě do kategorie „umazlímtěcelého“ a „ňuňuňubabiččinozlatíčko“ a další jemnosti a něžnosti, které k miminkům patří.

Body na magnetky Wild Bear (výrobce Koala) je celorozepínací, takže krásně miminko položíte, obléknete ručičky a pak už jen zavinete a cvak-cvak a je oblečeno. Magnetky jsou všity do látky, takže se vůbec nedostanou do styku s pokožkou miminka (a jsou samozřejmě z nedráždivého materiálu), díky speciálnímu zabezpečení jsou dobře chráněné i při praní. Kojenecké body je ze 100% bavlny a na  eshopu  mimulo.cz ho lze koupit ve spoustě variant barev, vzorů a velikostí pro kluky i holky.

Overal na magnetky  Wild Bear  je ze 100% bavlny. I overal lze koupit ve variantách pro kluky i holčičky, ve spoustě vzorů. Overal lze opět velmi snadno rozepnout, položit na něj miminko, obléci a jen přeložením zapnout – magnety se samy spojí a nemusíte složitě zapínat patenty nebo zip, miminko nikde netlačí a jsou schované (všité) v lemu overalu.

Zapínání oblečení pro miminka na magnety je novinka, která usnadní oblékání, takže je příjemněji miminku i rodičům. Magnety jsou z materiálu, který miminkům neuškodí, jsou všité přímo do oblečení, takže se nevytrhnou ani nepoškodí při praní.

Oblečení se zapínáním na magnetky je opravdu velmi povedený výrobek, o kterém se moc neví a to je škoda. Chcete, aby se vaše miminko cítilo příjemně v oblečení z kvalitního materiálu, které se velmi snadno obléká? Skvělým řešením je oblečení se zapínáním na magnetky z eshopu mimulo.cz.

Pokud vás zajímá více o novince oblečení s magnetky, podívejte se na video zde: Video oblečení se zapínáním na magnetky

Pokud chcete koupit body klikněte zde: Body kolekce Wild Bear

Pokud chcete koupit overal klikněte zde: Overal kolekce Wild Bear

Celý sortiment zboží si prohlédnete zde: www.mimulo.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: