Pohodlný, rychlý nákup na Trenýrkárna.cz - recenze na kalhotky Nedeto.

07.03.2023 12:47

 

 

S blížícím se jarem jsem se pustila do třídění prádla a oblečení. Zimní už pomalu budu moct uložit do horních polic skříně a na řadu přijde jarní oblečení.

Při tom všem přebírání oblečení jsem zjistila, že moje spodní prádlo potřebuje nutně obměnu. Nějak jsem řešila svršky, a pozapomněla na to nejdůležitější – mít hezké i spodní prádlo.

Nejvíc teď řeším kalhotky. Kalhotky jsou hodně důležité - musí sedět, abych se cítila pohodlně. Zažila jsem ještě socialistické kalhotky – střih nic moc, a často se „zařezávaly“ do zadečku. Vzhledem tehdy kalhotky připomínaly ty bombarďáky, jaké nosila Bridget Jones. Takové už nikdy!

Jsem moc ráda, že kalhotek je na trhu velký výběr. Materiály i střihy – prostě teď už můžu vybírat podle svého vkusu.

Kalhotky jsem si vybrala na Trenýrkárna.cz. K nákupu mně – přiznávám – nalákala vtipná reklama, kdy kamelot vykřikuje Trenýrkárna.cz a nabízí velký výběr spodního prádla.

Šla jsem se na stránku podívat a opravdu: Nekecají!

Mají tam spodního prádla tolik, až jsem nevěděla, které dřív prohlížet. Pánské i dámské prádlo opravdu ve spoustě barev a spoustě střihů a druhů.

Šla jsem tedy do dámské sekce.

Moc se mi líbí uspořádání eshopu. V podstatě si hned můžu vybrat ze spousty střihů kalhotek.

 Velmi přehledně jsou tu vypsané i nakreslené typy dámského spodního prádla. Za to jsem moc ráda, protože můžu kliknout rovnou na kategorii, která mě zajímá.

Mám ráda přehledné eshopy. V přehlednosti uspořádání je tedy Trenýrkárna opravdu na špičce! Perfektně zpracované vyhledávání. Vybrat si můžu střih, barvu, velikost kalhotek. Dokonce i jaké chci balení – jestli chci jen jedny kalhotky, nebo výhodné balení více kusů.

Všude jsem se proklikala velmi snadno, intuitivně. Kategorie a parametry jsou přehledné. Nemusím tak prohlížet vůbec zboží, které mě nezajímá. Vybírám jen to, co chci.

Líbí se mi i samotný výběr zboží. U každého produktu je fotka odpovídající reálnému vzhledu prádla. Samozřejmě je tu i popis střihu a materiálu. Moc se mi líbí i to, že kalhotky jsou vyfocené na reálné postavě – mám tedy okamžitě představu, jak kalhotky vypadají oblečené. Za to dávám velkou jedničku!

V popisu se dočtu i to, jak se mám o prádlo starat – podrobnosti o praní, žehlení, nebo sušení.

Tentokrát jsem si vybrala klasické kalhotky od společnosti Nedeto.

Zatím ještě budu nosit džíny -a pod kalhoty mám ráda klasický střih kalhotek. Materiál si pod kalhoty vybírám pohodlný – tedy bavlnu s elastanem.

Jasně, mám ráda i sexy kalhotky různých barev a materiálů, ale o těch až příště. Ty nosím spíš pod šaty a k sukni.

Pod kalhoty preferuji pohodlí.

Nejpohodlnější se mi zdály právě kalhotky Nedeto klasického střihu z bavlny s jemnou gumou. Barva černá – ta je pod džíny a tmavé kalhoty pro mě nejlepší.

Jak už jsem psala, u kalhotek je i reálná fotka, jak vypadají kalhotky oblečené. Proto jsem věděla, do čeho jdu a vybrala jsem si velmi výhodné balení 5 kusů. Udělala jsem dobře – kalhotky jsou super, velmi pohodlné.

Určitě je unosím nejen pod kalhoty,ale i na cvičení a na sport – jsou pohodlné, sají pot,a gumičky nikde netlačí.

Na Trenýrkárně často probíhají různé slevové akce, a slevy na multipack balení i jednotlivé kalhotky pak jsou velmi zajímavé. Ceny jsou pak mnohem nižší, než kdybych šla kalhotky kupovat do kamenného obchodu. 

Nabízím vám slevu na celý nákup po zadání kódu JANA31

Vyhovuje mi i způsob dopravy. Já se snažím vyhýbat České poště, protože mi často nedoručila zásilku jak má. V Trenýrkárně mají možnost vybrat si kromě Pošty i jiné druhy dopravy- zásilkovnu, GLS, Messengera, nebo osobní odběr.

Platba je možná taky několika způsoby – kartou, převodem, hotově, dobírkou, dokonce si můžete platbu i odložit!

Komunikace s eshopem mě taky velmi mile překvapila. Potvrzení o objednávce jsem měla okamžitě emailem.

Jako skvělý bonus považuji i to, že mi volala milá paní z Trenýrkárny, a zásilku se mnou zkontrolovala, aby odešla tak, jak má. To je bezva, protože mně se občas stane, že se „ukliknu“ a nevšimnu si špatně zadané velikosti, nebo třeba chybce v adrese. Takže to, že mi někdo zavolá, a zkontroluje správnost, a případně mi poradí a pomůže, beru jako perfektní službu pro nás roztržité.

Kdybych měla shrnout to, jak se mi na Trenýrkárně vybírá zboží a nakupuje, do jedné věty, řekla bych asi toto: Je to prostě pecka!

Moderní eshop, který je přehledný, všechny vyhledávače fungují, jak mají. Prádlo je skvěle roztříděné, takže se rychle proklikáte, kam potřebujete. Nákup je jednoduchý a příjemný. A co se týká výběru – ani jsem nevěděla, že existuje tolik značek a typů spodního prádla nejen v dámském, ale i v pánském provedení.

Moc se mi líbí i to, že v Trenýrkárně můžu nakoupit i z kvalitního spodního prádla Českých značek. Mám české prádlo ráda – je kvalitní materiálem, a střihem odpovídá typu postavy českých mužů a žen.

Kalhotky, které jsem si objednala, přišly prakticky obratem. Dodání je rychlé.

Po rozbalení mě čekalo překvapení v podobě slevových voucherů na další nákup. 

Díky nákupu na Trenýrkárna.cz mám velmi kvalitní, a dobře vypadající kalhotky, které mě nikde netlačí, jsou mi příjemné, a k tomu jsem dostala slevu na další nákup. Moc ráda ji využiju. Nejen na svoje kalhotky na léto, ale i na prádlo pro manžela, syna a vnuka.

 Jak název napovídá –Trenýrkárna se zaměřuje na trenýrky. Ani jsem nevěděla, že i trenýrek je tolik typů. Tolik barev a materiálů!

Pokud tedy potřebujete vy, nebo někdo u vás doma kvalitní spodní prádlo, mrkněte na Trenýrkárnu.cz.

Pokud dámy potřebujete kvalitní bavlněné kalhotky pod džíny, nebo na sport, vyzkoušejte kalhotky Nedeto.

Pokud budete na eshopu nakupovat, mám pro vás skvělou slevu 31% na celý nákup po zadání kódu JANA31

Balení 5 kalhotek Nedeto, a celý sortiment eshopu najdete po kliknutí zde: Trenýrkárna.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: