Originální ručně šitá kabelka v sadě s nákrčníkem - s láskou šité výrobky od Hely. Recenze.

14.11.2022 17:49

Radosti od Hely

Musím se vám pochlubit – mám nádhernou novou kabelku s nákrčníkem.

Vždycky jsem obdivovala ženy, které dokáží vlastnoručně šít kabelky, a různé módní doplňky. Já sama to neumím, nemám na to, abych takové výrobky vymyslela, představivost. O to víc takové výrobky obdivuji.

Když jsem na facebooku objevila stránku Radosti od Hely, doslova jsem se na ní „zasekla“, a dlouho prohlížela fotky a obrázky nádherné rukodělné tvorby paní Hely. Stránka je plná fotografií výrobků šitých paní Helou.

Všechny ty výrobky jsou nádherné, šité s láskou, precizně propracované. Je do nich vdechnutá něžná krása a šarm.

Výrobky jsou nejen krásné, ale i praktické. Protože přeci jen se v životě setkáváme spíš se strojově šitými kabelkami, byla jsem zvědavá, jak kabelka bude vypadat ve skutečnosti. 

Když mi kabelka přišla domů, byla jsem hodně zvědavá. Na to, jak bude vypadat, ale i na to, jak bude zpracovaná. Jsem velmi mile překvapená. Kabelka i nákrčník jsou ještě hezčí, nežna obrázku, a jsou doslova „vymazlené“ do posledního detailu.

Velmi mě nadchnul nápad, mít sladěnou kabelku s nákrčníkem.

Já sama mám nákrčník poprvé – zatím jsem nosila šály, anebo svetry. Jenže ve svetrech s rolákem je mi pak v místnosti vedro, a leckdy mě tlačí kolem krku.

Nákrčník je skvělá věc – je vhodný na každou příležitost – prostě ho pak sundáte z krku a složíte do kapsy, nebo do kabelky.

Nikde netlačí a neškrtí, na krk nefouká, a perfektní je hlavně u kabátů, kde mi na dekolt často bylo zima. A když cpete šálu do kabátu, dělá na dekoltu bouli, nebo mi uzel šály leze až do pusy. Nákrčník je prostě ideální pro všechny, kteří chtějí mít krk v teple i v největší zimě, a nechtějí být omotaní šálou. Nákrčník je podšitý fleecem, je tedy krásně teplý. Obléci jde snadno.

 Nákrčník je i fajn módní doplněk. Pokud ale chcete, klidně ho můžete mít na krku i v místnosti – krásně vás bude zdobit.

Kombinace nákrčníku s kabelkou je prima nápad. Mám kabelku a nákrčních s nádhernou modrozelenou květinou, v kombinaci s černou.

Kabelka je kombinací látky černé a látky se vzorem květiny, na přední straně na zapínání. Vypadá nádherně, vejde se mi do ní všechno, co potřebuji.

Kabelka je precizně zpracovaná. Nikde nenajdete křivý steh – krásná ruční práce.

Baví mě i to, že jsem jediná, kdo takovou kabelku má. Je to originál. I kdyby paní Hela šila kabelky a nákrčníky ze stejné látky, nikdy nebude vzor usazený stejně. Takže co kus – to originál. To máme my, ženy rády – která z nás by chtěla mít módní doplňky stejné jako všechny ostatní ženy, když můžeme mít originální.

Kabelka splňuje všechno, co jsem od ní chtěla.

Chtěla jsem kabelku, která není příliš velká, ale vejde se do ní hodně věcí. To tahle moje kráska splňuje, protože má tvar prodloužené crossbody, takže není ohromná, ale vejde se toho do ní překvapivě hodně.

U paní Hely si můžete nechat ušít výrobky podle vlastních představ. Tolik nádherných věcí – kabelky, batohy a batůžky, nákrčníky, čelenky – nic není problém. A všechno krásné, vkusné a perfektně zpracované.

Naprosto chápu, že stránka se jmenuje Radosti od Hely. Je to velmi výstižný název. Výrobky, které si zde koupíte, jsou opravdu pro radost. Já z nich tedy ohromnou radost mám.

Abyste měli představu o tvorbě paní Hely, tady máte pro ukázku pár fotografií výrobků. Nádhera, že? Vybere si určitě každý.

Já moc doporučuji set kabelky (nebo batohu) s nákrčníkem. To, že mi kabelka ladí s nákrčníkem, poutá pozornost všude, kam přijdu.

Všechny ženy mi krásný setík chválí, všímají si ale i muži (a to už je co říct). Prostě originál, který nemá nikdo jiný, je všude obdivován. Přiznávám, že mi ta chvála dělá radost, mám o to větší radost.

Pokud si budete chtít nějaký výrobek od paní Hely koupit (pomocí messengeru na facebooku, emailem, nebo telefonicky), klikněte zde: Radosti od Hely

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: