Nejlepší investice je vždycky do zdraví. Doplňky stravy Immunity Complex a Liver Detox z eshopu Onlinemedical jsou opravdu kvalitní a účinné. Recenze.

13.12.2023 16:29

 

 

Jestli mě něco život naučil, tak to, že zdraví není samozřejmost.  Když chci být zdravá, musím tělu a organismu trochu pomoct. Aby naše tělo dobře fungovalo, je dobré začít mu dodávat látky a vitamíny, které mu chybí.

Teď si určitě řeknete, že jíte zdravě, máte rádi ovoce a zeleninu a to stačí.

Ale ono to opravdu nestačí. I když jíme zdravě, nesníme tolik ovoce a zeleniny, aby byla pokryta potřebná denní dávka vitamínů a minerálů.

Je důležité tělu trochu pomoct, a ono se nám to vrátí tím, že nám bude fajn a budeme zdraví.

Já osobně se ráda uchyluji k doplňkům stravy, které mám vyzkoušené. Pokud neznám samotný doplněk, ale znám společnost, která doplňky vyrábí, ráda zkouším jejich novinky.

Mám vyzkoušený eshop Onlinemedical.cz – je to eshop plný produktů, které nám a našemu zdraví pomáhají.

Tentokrát jsem vybrala přípravky Immunity Complex a Liver Detox.  

Immunity Complex užívám já, a Liver Detox zkouší dcera.

Momentálně mají na eshopu super slevu 20% na oba tyto přípravky, takže je ideální doba k jejich nákupu.

Přípravky vám popíšu z vlastní zkušenosti, a dám vám na ně přímý odkaz, abyste si mohli přečíst jejich kompletní složení.

Nevím jak u vás, ale u nás zákon schválnosti s nemocemi zaúřaduje vždycky, když je to nejméně potřeba. Buď nějaká viróza, chřipka – prostě nemoc, která umí pěkně potrápit.

Já jsem letos neměla zdravotně moc dobrý rok. Nejdřív zápal plic, pak kovid – tělo dostalo pořádně zabrat. Proto jsem si vybrala přípravek, který mou imunitu zase dá do pořádku.

 Immunity Complex – je to doplněk stravy, který obsahuje vyváženou unikátní směs DEVÍTI vitamínových složek a antioxidantů v maximálně vstřebatelné formě.

Přípravek je vhodný i pro vegany.  

Přípravek jsem si vybrala k vyzkoušení, protože má velmi dobré recenze, a dokonce získal ocenění Esquire Grooming Awards v kategorii suplementy roku 2021.

Jeho obsah je velmi vyvážený, takže se mi do těla dostanou všechny potřebné a prospěšné látky.

Užívání je snadné – stačí jedna kapsle ráno po jídle. To mi vyhovuje, protože nemusím celý den myslet na to, jestli jsem si vzala tabletku, nebo ne.

Přípravek užívám téměř měsíc. Protože u všech multivitaminových přípravků je většinou potřeba dlouhodobější užívání, plný účinek se asi teprve dostaví.

I když jednu prima změnu cítím už od prvního týdne užívání – nejsem unavená. Tedy někdy ano, ale tak nějak normálně. Není to takové to úplné vyčerpání, které jsem občas cítila. Je mi prostě mnohem příjemněji, a stíhám nějak víc věcí.  Protože nejsem unavená, mám i lepší náladu a vnímá to i okolí.

Jaký bude účinek na zdravotní stav nevím, ale je fakt, že zatím jsem neměla ani rýmu.

Složení:
Vitamín C (odolný imunitní systém), extrakt ze zeleného čaje (snížení hmotnosti), reservatol (omlazení organizmu), bisglycinát zinku (zdravé pohlavní orgány, pokožka i zrak), spirulina zelená (detoxikace těla), vitamín B6 a B12 (skvělá nálada i imunita, spousta energie a zdravý mozek), vitamín K2 (zdravé kosti a játra), vitamín D3 (silné kosti a svaly), HPMC kapsle

Pokud si chcete přípravek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Immunity Complex

 

Přípravek Liver Detox užívá dcera. Dlouhodobě měla pocit špatného trávení a pobolívalo ji břicho. Proto začala držet dietu a užívat jako lék tento přípravek.

Občas naše tělo potřebuje Detox, aby fungovalo správně.

Iver Detox Premium je přírodní očistná kůra pro organizmus a játra.

Játra dostávají v těle hodně zabrat, a tento přípravek je pro ně taková blahodárná očista.

Přípravek je tvořen extrakty Ostropestřce mariánského, Kurkuminu, Piperinu, kořene pampelišky a L-Cysteinu.

I tento přípravek je vhodný pro vegany.

Protože o vánocích se nestravujeme úplně dietně, naše tělo bude trochu potřebovat pomoct s očistou. ¨

Vánoce jsou plné lákadel – bramborový salát, řízky, na Štěpána husa a spousta cukroví. Prostě přejídání se a užívání si dobrot. Na Silvestra k tomu přidáme nějaký alkohol, chlebíčky, jednohubky a spoustu pomazánek. Pohyb taky trochu vázne – spíš relaxujeme a posedáváme u pohádek na gauči.

Pokud chcete být v pohodě, je fajn po Novém roce si k předsevzetím přidat i Detox – očistu těla. Ono se vám to vrátí v tom pozitivním smyslu- budete se cítit lépe. A stačí k tomu tak málo – 1 kapsle denně.

Aby játra dobře fungovala, a veškerou zátěž ustála bez potíží, je fajn užívat denně jednu tabletku s Ostropestřcem. Pomáhá to.

Ostropestřec pomáhá chránit játra i těm, kteří užívají hodně léků, a jejich játra potřebují regeneraci. Tady je ale lépe poradit se s lékařem, aby se vaše léky nekřížily s účinkem doplňku stravy.

Dcera po měsíčním užívání cítí značnou úlevu při trávení, a nebolí ji břicho.

Složení: 
Ostropestřec mariánský (80% standardizovaný extrakt ze semen), kořen pampelišky, HPMC kapsle, Extrakt z kurkumy standardizovaný na 95% kurkuminoidů, L-Cystein hydrochlorid, Černý pepř extrakt 90% piperinu

Pokud si chcete přípravek prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Liver Detox Premium

 

Jak už jsem zmínila, doplňky stravy Immunity Complex a Liver Detox si můžete koupit na eshopu momentálně se slevou 20%, a to už se vyplatí.

Pokud potřebujete doplněk stravy, nebo vitamín podporující jiný orgán, určitě si na stránkách Onlinemedical.cz vyberete.

Všechny přípravky jsou krásně srovnané a zařazené do kategorií. Stačí si jen vybrat, kliknete na kategorii a objeví se všechny dostupné přípravky.

Pokud si tedy chcete vybrat pro sebe, nebo chcete darovat zdraví v krabičce někomu, koho máte rádi, klikněte pro celou nabídku přípravků zde: Onlinemedical.cz

 

Aby se vám lépe nakupovalo, mám pro vás slevu 10% na celý sortiment v eshopu Onlinemedical.cz. Stačí zadat kód JANA10 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: