Model silniční motorky Aprilia a figurky Lukáše Peška udělají radost každému sběrateli modelů, a milovníkovi silničních motocyklů.

16.11.2022 15:22

 

Mám 12 letého vnuka. Dospěl tedy do věku, kdy je nejvyšší čas, aby se jeho pokojíček změnil z dětského na pokoj teenagera. Samozřejmě, že takový kluk už mluví do toho, co by v pokoji chtěl mít. Vojta má rád modely autíček, a má rád motorky. Hlavně ty silniční, závodní. Moc by si přál mít na zdi plakáty a obrázky závodníků, motorek a aut.

Proto ho překvapím a k vánocům dostane právě takové modely.

Vybrala jsem modely od společnosti Abrex.

Společnost Abrex je na českém trhu už od roku 1998. Nejdříve se zabývala dovozem autíček, od roku 2003 se začali zabývat i vývojem a výrobou vlastních modelů. Od té doby se zdokonalili a jejich modely jsou prostě dokonalé. Propracované do nejmenších detailů. Je to, jako by opravdové auto, nebo motorka na výrobním pásu v automobilce byly zmenšeny a proměnily se v dokonalý model, který sjel rovnou na poličku.

Každé autíčko, nebo motorka jsou vyrobeny naprosto precizně a přesně.

Takový model udělá radost každému muži. Od malého kluka až po starší ročníky mužů. Na poličkách, nebo psacích stolech budou dělat radost každému fandovi aut a motocyklů.

Mimochodem, pokud máte možnost, určitě se zajeďte podívat i do Muzea autíček a hraček v zámku Příseka u Jihlavy. Je tam vystaveno více než jedenáct tisíc exponátů – takový „chlapský ráj“.

Jak už jsem zmínila, vnuk má moc rád silniční motorky. Tam je to jasné, největší český současný idol malých i velkých fandů je Lukáš Pešek. Tedy alespoň u nás doma, když se sejde vnuk s kamarády, to vyplynulo z hovoru.

Jsem moc ráda, že v Abrexu mysleli i na takové malé fanoušky, a vyrobili pro ně figurku Lukáše Peška.

Lukáš Pešek se narodil v roce 1985, a motocyklům se věnuje od 3 let. Průlom jeho kariéry nastal v roce 2006 v kategorii 125 ccm, kde několikrát stál na stupních vítězů na mistrovství světa. V roce 2008 přešel k objemu 250 ccm a závodil za tým Auto Kelly – Česká pojišťovna.

Figurka je vyrobena v poměru 1:18

Figurku si můžete prohlédnout, nebo koupit zde: figurka Lukáš Pešek

 

Když se řekne Lukáš Pešek, je jasné, že je třeba zmínit i jeho motocykl Aprilia RSW 250LE (2008)

S touhle super motorkou se Lukáš Pešek účastnil závodů Mistrovství světa v kategorii do 250 ccm za tým Auto Kelly Česká pojišťovna.

Značka: Abrex
Závod: FIM Road Racing World Championship
Rok závodu: 2008
Soutěžní číslo: 52
Tým: Auto Kelly-CP
Přijmení jezdce: Pešek
Křestní jméno jezdce: Lukáš
Značka vozidla: Aprilia
Měřítko: 1:18
Model vozidla: RSW 250LE
Série: Závodní
Časové zařazení: současné
Materiál: Kov/plast
Země původu: Vyrobeno v Číně

Motocykl si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: motocykl Aprilia RSW 250LE

 

Do pokojíčku vnuka nad postel umístíme poličku, na které bude moct vystavovat kvalitní modely aut a motorek Abrex.

Jsem ráda, že mu mohu přispět do sbírky – tedy začít s ní – prvním modelem – motocyklem Aprilia a figurkou Lukáše Peška. Bude to pro vnuka skvělý dárek, a kdo ví, možná první model velké klučičí sbírky.

Celý sortiment společnosti Abrex si prohlédněte po kliknutí zde: eshop Abrex.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: