Ideální dárek nejen k Valentýnu jsou unikátní obrázky z fotografie na broušeném skle OnGlazz. Recenze.

30.01.2024 13:20

 

Domov. Když se řekne domov, představíme si každý něco jiného. Naše představy se v tom, jak domov vypadá liší. V jednom se ale shodneme. Je to místo, kde se cítíme dobře a bezpečně – taková naše oáza klidu a bezpečí. K tomu, abychom se doma cítili krásně, patří samozřejmě i dekorace.

Někdo má rád moderní, minimalisticky zařízené místnosti, jiný zase místnosti zaplněné drobnostmi, které dělají radost, další si zdobí byt přírodními materiály.

Podle svého vkusu si svůj byt, či dům zdobíme, krášlíme, a dekorujeme. Nejoblíbenější dekorace je obraz, nebo obrázek. Obrazy a obrázky jsou většinou nedílnou součástí každého pokoje, nebo obydlí.

Pokud máte na stěně obraz, nebo na polici nějaký hezký malý obrázek, je to většinou první věc, které si při vstupu do místnosti všimnete.

I u obrazů ale máme různý vkus.

Proto jsem ráda, že jsem objevila eshop OnGlazz, kde si můžu vybrat sama fotku, kterou si na obrázek nechám natisknout. A není to obrázek jen tak ledajaký.

Je to krásný obrázek prémiové kvality, který je - jak název eshopu napovídá – natištěný na skleněnou desku.

Můžu si vybrat, jaký chci motiv – obrázek z dovolené, ze svatby, fotky dětí, vnoučat, nebo třeba jen krajinu, která se mi líbí.

Já jsem si vybrala tentokrát obrázky, které chci darovat k Valentýnu.

Vybrala jsem hned tři motivy – jeden obrázek, na kterém je vnuk dostane dcera, druhý dostane manžel, a jeden si nechám pro sebe – pro radost.

14. února slavíme den svatého Valentýna – svátek všech zamilovaných.

Svátek, který někteří milují, jiní ho nesnáší a tvrdí, že k nám byl uměle importován.

 Já osobně si myslím, že každý svátek, nebo den, kdy je oslavována láska, a lidi jsou si blízcí je, je skvělý a měl by být slaven.

Vždyť kolik je dnů, kdy jsou na sebe lidi milí a připravují si něžná překvapení? Mělo by jich být hodně, ale určitě tomu tak není – běžné starosti v nás často ubíjejí ty hezké pocity. Proto hoďme za hlavu předsudky, přestaňme bručet o tom, jestli slavit, nebo ne, a ten den si prostě užijme. Prostě slavme si svůj soukromý svátek lásky.

K té správné oslavě patří i dárek pro partnera. Stále si lámete hlavu, co svému milému – milé věnovat, aby měli radost?

Dárky věnované s láskou jsou často nejlepší.

Obzvláště ty osobní.

Jako třeba právě ty nádherné skleněné obrázky, na které si necháme natisknout svůj oblíbený obrázek, nebo fotku.

Já tedy píšu o Valentýnu, protože teď je to takové aktuální téma. Tyhle skleněné desky jsou ale vhodné jako dárek k jakékoliv příležitosti, nebo si je můžete prostě nechat sami pro sebe, jako upomínku na hezkou chvíli.

Snažila jsem se vybrat pro tuto recenzi fotky, které ukážou, že na obrázku můžete mít opravdu cokoliv. Jak už jsem zmínila, vybrala jsem fotku s vnukem, fotku ze svatby, a pro sebe pro radost fotku levandulových polí (pohled na ně mi vždycky udělá radost).

Teď vám popíšu, jak takový dárek vytvoříte:

Je to všechno velmi jednoduché.

Vyberete si fotku, kterou chcete udělat radost.

Já jsem se toho trošku bála. Nejsem v práci s fotkami moc zručná, takže jsem měla obavy, aby obrázek vypadal dobře, a abych ho zvládla vytvořit. Bála jsem se ale úplně zbytečně.

Tyhle obrázky zvládnete vyrobit všichni. Je to totiž jednoduché.

Stačí kliknout na nápis: Vytvořte si vlastní desku a spustí se program.

V prvním kroku si vyberete, jaký typ obrázku chcete mít.

Na výběr jsou tyto šablony: Vlastní, Spotify, Pro páry, Instagram a Fotky a koláže.

Pak už se vám otevře vlastní nahrávání fotky.

To je opravdu jednoduché, a hned vidíte, jak bude obrázek vypadat, a můžete si k němu dopsat vlastní text.

Do textu můžete napsat cokoliv – vyznání lásky, popis místa, ze kterého je fotka, nebo událost kde jste fotku fotili.

Nemusíte ale napsat nic – je to jen na vás. Já nerada popisuji fotky, takže jsem si vybrala design Spotify – mám na fotce „napsanou“ písničku. Tu, kterou máme s manželem oba rádi. Takové to vyznání písničkou. Písničku vyhledáte v kolonce k tomu určené podle názvu písničky, nebo podle interpreta. Jsou tam vypsané všechny písničky, takže si vyberete určitě.

Vyberete si obrázek v jedné ze dvou velikostí – 20 x 25 cm a 29 x 37 cm. Já jsem si vybrala tu menší.

Pak si vyberete typ stojánku, na kterém bude deska stát.

 Můžete si ale vybrat i rámeček, a fotku si zavěsit.

To je všechno. Opravdu nic víc není potřeba.

Pak už jen čekáte, až vám přijde skleněný obrázek domů.

Na stránce je i trasování – takže stále vidíte v jaké fázi výroby a dopravy váš obrázek je.

Výroba trvala velmi krátce, takže jsem měla obrázek během pár dní doma.

Zabalený přišel v krásné papírové krabici, bezpečně zabalený tak, aby se obrázek nepoškodil. Samotná krabice má zdobný obal, takže ji můžete hned použít jako dárkovou.

 

Při rozbalování jsem skoro nedýchala – byla jsem plná očekávání, jaké ty destičky budou.

Čekala jsem, že budou krásné, nečekala jsem ale, že budou až tak krásné. Perfektní tisk, krásně syté barvy, kvalitně natištěné fotky.

Musím říct, že jsem velmi potěšená a spokojená. Pár obrázků z vlastní fotky už doma mám, i pár fotoobrazů už jsem si nechávala vyrobit, žádný ale nebyl v takové kvalitě.

Sklo je pevné, takže nemusíte mít strach, že se hned rozbije.

Stojánky jsou velmi stabilní.

Já jsem vám vyfotila ty svoje obrázky – jen se omlouvám za špatnou kvalitu – obrázky jsou nádherně lesklé, takže při focení jsem v nich byla vidět jako v zrcadle.

Sklo se jako materiál dobře udržuje, takže obrázek stačí otřít, anebo přeleštit hadříkem.

Na stránce OnGlazz probíhají často různé slevové akce. Například nyní akce 2 + 1 – koupíte si tři obrázky, ale zaplatíte jen dva – jeden dostanete zdarma. Nebo různé další slevy z ceny.

Já pro vás mám slevu 11% na celý nákup. Sleva platí až do konce roku 2024 a není ji možné kombinovat s jinými slevovými akcemi. Zatímco ostatní akce budou končit, tento kód můžete zadávat až do konce roku. Stačí zadat do políčka slevový kód v objednávce JANA11.

Pokud si tedy lámete hlavu, jakým dárkem svého partnera (partnerku) na Valentýna překvapíte, určitě zkuste krásný skleněný obraz.

Pokud neslavíte Valentýna – tenhle obrázek je skvělým dárkem k jakékoliv příležitosti. Třeba k MDŽ můžete dát maminkám a babičkám rodinnou fotku, fotku dětí, nebo vnoučat.

Velmi oblíbenou dekorací jsou i fotky z dovolené. Můžete si díky obrázku připomenout krásné chvíle, které jste prožili ve vaší oblíbené destinaci. Moře, hory, nebo třeba dovolená pod stanem – všechny tyto chvilky se vám vrátí při každém pohlédnutí na obrázek.  

Já mám dekorace s obrázky moc ráda. Momentálně jsem velmi nadšená z těchto skleněných. Oproti klasickým obrázkům jsou opravdu o třídu výš v kvalitě. 

Pokud si vyberete větší formát, jako fotoobraz, a zavěsíte si ho na zeď, určitě budete spokojení s tím, že zabere méně místa – nevypadá na zdi tak mohutně.  A hlavně – barvy nebudou tak rychle blednout, také skleněný obraz snadno otřete od prachu a jiných nečistot.

Pokud si chcete obrázky prohlédnout, nebo rovnou nějaký vytvořit, klikněte zde: obrázky OnGlazz.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: