Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2023 na týden od 27.2 do 5.3.2023

26.02.2023 10:44

Beran

Co máte pevně uchopeno, to si bez problémů držíte. Ale nové úkoly i informace je potřeba zkoumat. Nesrozumitelnost a případné chyby by vám znepříjemnily zaběhlé rutinní kroky. Nespěchejte, není kam. Prvotní je pocit sebejistoty.

 

Býk

Pocity zklamání nebo rozčarování mají známý zdroj, ale nejste připravení cokoli sdílet. Místo toho nasadíte obličej spokojeného bojovníka a s trpělivostí budete zdolávat úkoly, které se před vámi naskládaly. Pomocníka nenajdete.

 

Blíženci

 
Velká spokojenost a pocit totálního rozladění mají k sobě neuvěřitelně blízko. Vychutnáte si obě tyto polohy. Naštěstí víte, kde hledat oporu. Rychle se z rozladění vrátíte na svou značku. A vytyčíte si nový, náročnější cíl.

 

Rak

Partnerská spolupráce vám vyjde velmi dobře. Ovšem to neznamená, že budou vaše emoční potřeby nasycené. Sami sobě vysvětlíte, že není čas na zbytečnosti. Aktivit a užitečných kroků je mnoho. Smysluplnost konání vás dělá spokojenými.

 

Lev

I když vás finance stále zaměstnávají, pokusíte se změnit si v hlavě téma. Partnerská povídání by mohla přinést oživení. Možná je dobré naplánovat dovolenou. Společné aktivity utuží vztah. Ale zase – budou stát dost peněz.

 

Panna

Co jste nestihli v minulých dnech, to teď konečně dotáhnete do finále. Menší úkol možná hodíte pod stůl a budete doufat, že se na něj zapomene. Práce je stále více, než můžete stihnout. Domluvy s partnerem budou také proto složité.

 

Váhy

Opět získáte fanoušky pro své plány, inspirujete okolí svým nadšením. Ovšem skloubit nové ideje s tím, co už máte na programu, bude oříšek. Pozor na možná nedorozumění. Emoční náboj způsobí výkyvy nálad. Meditace pomůže.

 

Štír

Jistá nespokojenost souvisí s povinnostmi, které vás nebaví, ale nelze se jim vyhýbat. Kompenzujte je chvílemi, kdy nebudete dělat vůbec nic. Vzácné, ale potřebné okamžiky. V rámci rodiny si užijete příjemné aktivity nebo budování

 

Střelec

Partnerskou harmonii naruší nedostatečná komunikace. Nedorozumění sice vysvětlíte, ale vznikne potřeba uniknout. Přátelé v nedohlednu a hledání tichého úkrytu stejně neúspěšné. Pohlazení po duši najdete zase jen u partnera.

 

Kozoroh

Financím se budete věnovat ve více polohách. Na jedné straně ve spojení s prací, úspěšně si seřadíte, které kroky se vyplatí. Druhá rovina je domácnost. Tam ovšem nároky vysoce přesahují to, co jste ochotní investovat.

 

Vodnář

Jakkoli se situace mění a jste si jistí, že ten pohyb má pokračování, jste najednou klidnější. Podaří se vám určit si jeden pevný cíl. Všechno ostatní se pak stane jen podružným úkolem. A bude více času na odpoutání se od všedních úkolů.

 

Ryby

 
Jestli se vám něco nedaří, jen zpomalte. Úkoly jste si naložili sami a dobrovolně. Nespěchejte, už proces realizace může být pro vás přínosem. Vysokými náklady se raději nezabývejte. Někdo doma bude potřebovat vaši pomoc.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 9. týden roku 2023 - iDNES.cz

 

 
 
 
 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: