Horoskop pro každé znamení na 8. týden roku 2023 od 20.2. do 26.2.2023

19.02.2023 10:56

Beran

Všechno není zalité sluncem, jak byste si právě teď přáli. Prostor pro úniky z reality je ale stále velký. Změny přichází nečekaně a vy musíte hodně improvizovat. Předvedete nadání poradit si v situacích, které vypadají jako hlavolam.

 

Býk

Ač u vás zbrklost není obvyklá, předvedete čítankovou chybu tohoto charakteru. Nelekejte se, nehrozí ztráty. Jen si pokazíte reputaci přemýšlivého partnera. Radost můžete najít v kruhu přátel, příjemné setkání vás vrátí do klidu.

 

Blíženci

Jste nezastavitelní. Nasazené tempo a cíl nedokážou změnit ani nové překvapující informace. Poradíte si rychle a elegantně. Práce i společenské kontakty dáváte úspěšně. Pokud jde o osobní vztahy, tam je zase co urovnávat. Ukažte laskavou tvář.

 

Rak

I když jste v centru dění, máte pocit, že všechno se odehrává jaksi vzdáleně a bez vás. Přátelé nejsou v dosahu, ale sami se svými myšlenkami nezůstanete. Pomůžete, kde bude potřeba. A smíříte se s tím, že na vaše požadavky není čas.

 

Lev

Předstíraný klid dostane trhlinu. Opět budete přepočítávat finance. Nově příchozí informace ovlivní investice, které plánujete. Něco vylepšíte, někde ušetříte a ve finále si najdete klidné místo a pohrajete si s myšlenkou, jak moc jste šikovní.

 

Panna

Pracovní změny mají vliv na vaši náladu, ale výkon si rozhodně zachováte. Věci, na kterých si zakládáte, se nezmění. Čeká vás potřeba více komunikovat, dotáhnout dávno rozjednané záměry. Hrozí nedorozumění ve vztazích.

 

Váhy

 
Dobré nápady vás sice nadchnou, ale nepůjde všechno tak, jak si představujete. Což neznamená, že se jich máte vzdát. Jen se obrňte trpělivostí. A taky rychle vyřiďte resty. Jinak vás budou zdržovat. Děti vás nečekaně překvapí.

 

Štír

Rychlost se snoubí s úspěchem. Překvapujete sami sebe. Narazíte ovšem při snaze rozdělit si domácí práce s partnerem. Nečekaná reakce vás zaskočí, pozor na výbušné reakce. Všechno se nakonec nějak poskládá a budete spokojení.

 

Střelec

Pěkné chvíle s partnerem a napětí v práci. Nejspíš něco uspěcháte a pak se budete dostávat z toho, co neuváženým krokem vyrobíte. Radost vám může přinést dobrý nákup nebo neplánované finance. Děti si vyžádají více pozornosti.

 

Kozoroh

Obratnost ve výběru kroků, které uděláte, je opět výborná. Jen škoda, že tolik vnímáte detaily, které mohly být dokonalejší. Menší nervozita vás povede k myšlenkám, jak vylepšit finance nebo úspory. Zklidněte, ono to nedopadne.

 

Vodnář

Když už si myslíte, že všechny ty změny kolem dáváte a že máte jasno, jak dál, přijdou nové informace. Samozřejmě takové, které vaše jistoty rozboří a znovu musíte hledat strategie, jak vše vyřešit a ještě něco získat. Nebojte, dáte to.

 

Ryby

 
Pečlivě seskládané myšlenky nečekaná informace totálně zpřehází. A tak své komunikační nebo obchodní zájmy moc neposunete. Ovšem na domácí půdě se otevře možnost uskutečnit něco, co jste dávno chtěli. Vychutnejte si výhody.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 8. týden roku 2023 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: