Horoskop pro každé znamení na 7. týden roku 2023 od 13.2. do 19.2.2023

12.02.2023 10:54

Beran

Zmatek vás nepřekvapí, je součástí posledních dnů. Nečekané mohou být informace spojené s lidmi, které znáte důvěrněji. Řešit budete nutné výdaje a celkové finanční nastavení. Čekají vás návštěvy a komunikace, do které se vám nechce.

 

Býk

Život běží, práce neubývá, únava se stala konstantní. Potřebujete si najít světlý bod, na který se můžete těšit. Trvalá investice je pro vás zajímavé téma. Otvírá se možnost objevit svůj tvůrčí potenciál. Užijete si inspirativní setkání.

 

Blíženci

Připravujete své změny velmi nenápadně. Je to záměr, přesto vám někdo postaví do cesty překážku. Nedá se říct, že dopadne vše podle vašich představ, ale stačí, že můžete mluvit o úspěchu. Teď je čas naplánovat krátkou dovolenou.

 

Rak

Ambice být dokonalí se pomalu vzdáváte. Dobře volené kroky vám pomáhají vnášet harmonii do všech oblastí žití. Na někoho můžete působit léčivě. Jen stále nedáváte zasloužený prostor sobě. Lásku a péči si musíte nadělit nejdříve sami.

 

Lev

Jste vytížení, zahlcení úkoly, ale to stále není důvod ke změnám. Dopřejte si své rituály. Víkend věnujete domácnosti. Některé změny či úpravy byste rádi vyřešili hned. Tentokrát budete vy tlačit na partnera. I když bez úspěchu.

 

Panna

Organizační schopnosti startujete naplno. Kdo vám neustoupí z cesty, dostane úkol. Budete akční, inspirující a upovídaní. Produktivitou si vysloužíte pochvalu. Projekt, který jste nosili v hlavě, můžete nyní vytáhnout na světlo.

 

Váhy

Domácí prostor si vyžaduje zvýšenou pozornost. Prozkoušíte si hranici své trpělivost i ochotu hledat kompromis. Možná vás rozhovory doma trochu otráví, rozhodně jsou důležité a přinesou později ovoce. Zábavné aktivity vám vylepší náladu.

 

Štír

Kontakty nemusíte vyhledávat. Přichází vám do cesty všemi způsoby a vy jste nuceni vybírat, komu věnujete prostor. Přetahování pozornosti mezi prací a rodinou trvá. Zvládáte, jen nezapomínejte na sebe. Nervozita způsobí nedorozumění.

 

Střelec

Pracovní vytížení vás zaměstnává více, než jste ochotní připustit. Myšlenky nad strategií vás zaměstnávají nonstop, péči o rodinu tentokrát dost ošidíte. Jestli se vám podaří dotáhnout projekt, vysloužíte si pochvalu i nějaké volno.

 

Kozoroh

Své postupy nediskutujete. Bez zbytečných slov se výrazně posunete, jen v okolí mohou vznikat otazníky. Hodně práce bude proloženo malými okamžiky úspěchu. Motivace, kterou vítáte. Zapracujete na své kondici fyzické i psychické.

 

Vodnář

Změny jsou sice ještě vzdálené, ale už teď je potřeba věnovat se přípravám. Nepřehlížejte drobné povinnosti a korespondenci, ztížilo by vám to život později. Narazíte na zdroj inspirace a pohrajete si s myšlenkou udělat něco nečekané

 

Ryby

 
Sami si připravíte test šikovnosti a vyzkoušíte, jestli není potřeba na sebe více tlačit. Buďte k sobě laskavější. Učte se od dětí, dopřejte si více činností, které vás těší. Když se uvolníte, podaří se vám vyřešit úkol, se kterým jste si lámali hlavu.

 

zdroj Horoskopy – Jen pro ženy – OnaDnes.cz (idnes.cz)

 
 
 
 
 
 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: