Horoskop pro každé znamení na 46. týden roku 2022 od 14.11 do 20.11.2022

13.11.2022 10:55

Beran

I když se jeví všechno úspěšně, máte důvod postrádat uvolnění. Střídavě se musíte přizpůsobovat situacím a lidem. Najde se krátký jiskřivý okamžik. S víkendem se můžete těšit na partnerské souznění. Zažijete významné chvíle.

 

Býk

Plány jsou iluzí, kterou se snažíte udržet si vnitřní klid. Opět nebudou vycházet. Čeká vás vymýšlení náhradního programu a řešení neplánované situace. Poradíte si, vylepšíte svůj denní režim. Děti vám způsobí velkou radost.

 

Blíženci

Komunikaci nezvládáte s lehkostí, na kterou jste zvyklí. Novinky v rodině přijmete velmi vstřícně. Bez poznámek zorganizujete, co je potřeba. Užijete si své blízké, zvláště děti. Zvýšená pozornost partnera vás může příjemně zaskočit.

 

Rak

Finance nevyřešíte ke své spokojenosti, ale všechno ostatní se bude dařit úspěšně. Dobrá komunikace, šťastné novinky a dokonale zorganizovaná domácnost. Zasloužíte si nejen pochvalu, ale i super zábavu.

 

Lev

Někdo se dotkne vašeho citlivého místa. Vzápětí se budou dít celkem příjemné věci, ale ještě chvíli budete o křivdě na vaši osobu povídat. Rozhodnete se reagovat na všechny zprávy a úspěšně vyřídíte žádosti i nabídky. Zasloužíte pochvalu.

 

Panna

Něco vás trápí, ale nebude čas moc se utápět v myšlenkách. Novinky vás vyprovokují k aktivnímu jednání. Vaše reakce budou malinko přehnané, ale dobrá vůle zaručuje dobrou atmosféru. Vznikne mnoho nových plánů.

 

Váhy

Jestli jste nedávno přemýšleli, co dělat, dneska spíše řešíte, do čeho se pustit dřív. Rozezněli jste mnoho strun a rozehrály se všechny. Někde jste možná očekávali jiné tóny, ale poradíte si a postupně vše vyladíte. Finance budou velké téma.

 

Štír

Velmi pracovně a s hlavou plnou řešení se budete muset účastnit důležitých setkání. Zajímaví lidé vás inspirují. Proslovy zanechají dobrý dojem a napoví, co bude dál. Náročný start, ale skvělé pokračování. Domácí proměny odložte.

 

Střelec

Naložili jste si celkem velký díl povinností a teď vás může mrzet, že se neblýsknete dokonalými výsledky. Dílčí úspěch bude i tak dostatečný na to, abyste sklidili pochvalu. Máte dny pracovních a společenských úspěchů.

 

Kozoroh

Cokoli rozhodnete nebo nařídíte, dobře dopadne. Přesto budete vnímat stín nevyřešených problémů. Nejasné finance. Pracovní úspěch přijmete jako samozřejmost. Ale je to důvod k pochvale, možná se můžete sami odměnit.

 

Vodnář

Jste zaházeni povinnostmi natolik, že můžete mít pocit slepé ulice. Ale štěstí je na vaší straně. Stačí postavit se ke všemu trochu s nadhledem. Vaše strategie je totiž dobrá, práce nabere tempo. Výsledky vašich kroků splní očekávání.

 

Ryby

Trochu zápasíte s rozhodováním. Je pro vás těžké rozpoznat, co doopravdy chcete. Smysl pro povinnost vám brání dát přednost vlastním zájmům. Potěší vás partner. Můžete se chvíli přetahovat, ale vaše debaty budou konstruktivní.

 

zdroj Horoskop pro každé znamení na 46. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: