Horoskop pro každé znamení na 45. týden roku 2022 od 7.11 do 13.11.2022

06.11.2022 10:31

Beran

Nabíráte dech po náročném zdolávání překážek. Příznivý vítr ve vztazích vám může docela změnit život. Čeká vás skvělý zážitek, přízeň, nejspíš i ocenění. Hodnoty se trochu zpřehází. Nová etapa je tady a líbí se vám.

 

Býk

Trénujete důvěru v sebe, stavíte si hierarchii a vymezujete, čeho se rozhodně nehodláte vzdát. Nedorozumění vás trochu zamrzí, ale své zájmy si pohlídáte. Práce s rodinou nebo s domovem bude velmi výživná.

 

Blíženci

Pocity nejistoty úspěšně zakryjete, všechno nové si přeci musíte obhájit. Není úplně jasné, kdo vás podpoří. Proto je zvolená strategie nejlepší. Sebevědomí, důvěra ve svůj záměr a optimismus. Pěkná změna proběhne ve vztazích.

 

Rak

Nedávné rozhodnutí vám otvírá nové dveře. Budete se učit, zkoumat, poznávat. Máte příležitost objevit novou vášeň, zdroj dlouhodobé radosti. Tvůrčí ambice krystalizují jinak, než jste čekali. Přátelé vás překvapí, dojde k přeskupení.

 

Lev

Nové povinnosti přináší i nové kompetence. Konečně můžete ovlivnit i situace, kterým jste museli doteď spíše jen přihlížet. Na domácí půdě je také spousta záležitostí k řešení. Užijete si radost z práce i sounáležitosti vztahové.

 

Panna

Pracovní vytížení vám nedovolí věnovat se věcem, na kterých vám záleží. Spousta nápadů a možnost některé hned realizovat vás potěší. Radost také přijde od dětí. Partner i přátelé se ukáží jako skvělí parťáci pro společné aktivity.

 

Váhy

Finance budou důvodem starostí i radosti. Váš projekt vyžaduje peníze, současně nutno říct, že si nemůžete stěžovat. Nové kroky souvisí s kariérou. Nadšení vám pomáhá držet rychlé tempo. Potkáte skvělé lidi, vychutnáte si zajímavé hovory.

 

Štír

Spousta úkolů a velkých kroků vám může zamotat hlavu. Naštěstí není čas moc přemítat. Budete zažívat emoční vlny jako na houpačce. Potkáte skvělé lidi, nadšení a inspiraci. Ale současně budete čelit pesimismu a nechuti spolupracovat.

 

Střelec

Možnost vyniknout si klidně necháte ujít. Budete se snažit, aby vše klapalo a nemuseli jste nikomu nic vysvětlovat. I když nakonec budete muset. Ale nebojte, zvládnete to s bravurou sobě vlastní. Každá velká vlna přinese osvěžení.

 

Kozoroh

Vytyčili jste si záměr, kde máte předvést svůj tvůrčí přístup a odhodlání. Brzdit vás bude výška laťky, kterou jste si nastavili. Jinak v rámci dobrého projektu navážete zajímavé kontakty a získáte zkušenosti, které jsou k nezaplacení. Buďte k sobě laskaví.

 

Vodnář

Pracovní nasazení trvá, výhry se střádají s pocity nedotaženosti, neúplnosti, nedokonalosti. Zapomeňte na sebehodnocení. A také to, které přijde zvenčí, neberte moc osobně. Prostě práce. Rodina a domov si vyžádají více pozornosti.

 

Ryby

Co jste naplánovali, do toho se musíte pustit. Měli byste. A přes veškerý entuziasmus bude váš postup hodně vyčerpávající. S odstupem pak uvidíte, kolik zádrhelů jste museli vyřešit. Každopádně, nezapomínejte si vychutnat každý dílčí úspěch.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 45. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: