Horoskop pro každé znamení na 44. týden roku 2022 na týden od 31.10. do 6.11.2022

30.10.2022 10:09

Beran

Ne všechno ukazuje na pokrok, ale cítíte, že vlna pozitivních změn by mohla přijít. Komunikace vám přinese prospěch. I špatný výsledek odprezentujete s úspěchem. Závěr týdne zajiskří, velká změna dozrává.

 

Býk

Tam, kde to dlouho vázlo, se konečně pohnou ledy. Uvědomíte si důležitost některých lidí ve vašem životě. Ne všechno půjde hladce, nevztekejte se. Umění vzdát se nějakého cíle zvládnete. Nové představy se rodí.

 

Blíženci

Období je obecně náročné, ale vy si užíváte sklizeň svého snažení. Daří se vám zejména pracovně. Svým kouzlem získáte body na více frontách. Víkend sice nevyjde podle vašich představ, ale kujete pikle a připravujete změny.

 

Rak

Snaha obětovat se pro potřeby rodiny nebo vyšší cíle poznamená celý týden. Zvládnete významný kus práce. Tvůrčí přístup přinese spokojenost s výsledkem. Pochopíte, že menší ztráty jsou součástí úspěchu

 

Lev

Stále máte co řešit s partnerem. V něčem se pěkně harmonicky domluvíte. Narazíte ale na téma, kdy můžete mít oba pocit, že jste ve slepé uličce. Nemá smysl řešit všechno hned. Šetřete síly. Větší sousto vás čeká v práci.

 

Panna

Jestli nedáváte tělu, co potřebuje, teď vám to připomene. Doplníte vše potřebné a spolu s partnerem naplánujete výlet nebo návštěvu. Připravte se na energeticky náročnější víkend. Ve vzduchu ucítíte novinky, které jsou před vámi.

 

Váhy

Do centra pozornosti se dostanou důležité kontakty. Plánujete si aktivity, které vyžadují podporu z více stran. Tam kde ji čekáte, nepřijde. Ale dostane se vám dostatek a zdrojů bude víc. Rozjedete super projekt a dozraje velký nápad.

 

Štír

Největší potíže si vyrábíte sami. Možná byste měli zklidnit a více důvěřovat lidem kolem vás. Malá překvapení a větší radosti můžete najít u dětí. Víkend sice strávíte trochu moc klidně, ale není kam spěchat. Velký rozruch je před vámi.

 

Střelec

Tváříte se nenápadně, stejně se větší pozornosti nevyhnete. Ve svěřeném úkolu uděláte dobrý dojem. Čekají vás také situace plné napětí a nejasností. Počítejte do deseti, než na nečekané zprávy zareagujete. Jinak si přiděláte práci.

 

Kozoroh

Investice nesou dobré výsledky, komunikace a rozhodování jde nečekaně hladce. Navázané kontakty fungují a v osobní rovině si užíváte také více uvolnění. Těžko říct, kde se ve vás bere potřeba stále všechno opravovat a vylepšovat.

 

Vodnář

S velkým nasazením posouváte své představy k cíli. Podaří se vám více úspěšných tahů. Pozor na přečerpání vlastní energie. Úspěch vám dává klamné signály, že nepotřebujete odpočinek. Velká změna se odehrává v rodině.

 

Ryby

Nasadíte velmi konstruktivní start a svěží tempo. Zařídíte, domluvíte, zorganizujete cokoli si naplánujete. Víkend bude klidný. Pak nádech a na stole se objeví nová témata a plány. Pěkné. Ale realizace nebude jednoduchá.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 44. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: