Horoskop pro každé znamení na 43. týden roku 2022 na týden od 24.10 do 30.10.2022

23.10.2022 12:37

 

Beran

Finance jsou zamrzlé v bodě, kde se vám to nelíbí. Hledáte cesty, jak se uvolnit, kde nabrat dech na odvážné plány. Odvahu teď postrádáte. Přesto je potřeba začít dělat něco jinak, nově. Intuice nefunguje, klidně si dejte s rozhodováním načas.

 

Býk

Cokoli jste s partnerem naplánovali, zase přichází změny a opět se musíte nastavit do modu operativních kroků. Zvládnete je skvěle. Náročná a vyčerpávající sobota se překulí do zklidňující neděle. Střídání energií bude pokračovat.

 

Blíženci

Pracovně startujete s rozhodnutím, že všechno bude jinak. Narazíte na překážky, které nebylo možné odhadnout. Svým vtipem a rychlostí je překonáte. Ovšem únava se projeví v komunikaci s partnerem. Nic nehroťte, úleva se dostaví.

 

Rak

Střídání úžasu a propadu není komfortní, ale vy si poradíte. Čeká vás šňůra střídavých zpráv a nálad. Posílení najdete ve vztahu, v klidných okamžicích, které si vytvoříte. Možné jsou zmatky na více frontách. Neberte si nic osobně.

 

Lev

Dozvuky úspěchu vám dělají dobrou náladu. Na domácí půdě se objeví potřeba něco řešit, přenastavit plány. Můžete vylepšit bydlení. Potíže přinesou příjemný benefit. Pracovní i soukromá komunikace vás protrénuje v trpělivosti.

 

Panna

 
Doma i v práci na vás čeká spousta úkolů a některé vám dají skutečně zabrat. V komunikaci narazíte na nepříjemná témata a budete si muset celkem rychle poradit. Získáte něco hmatatelné, ale také si posílíte sebevědomí.

 

Váhy

Nastává chvíle, kdy si musíte připomenout, že máte situaci přijmout, aniž byste jí úplně rozuměli. Později pochopíte, že intuice vás vede správně. Zprávy nejrůznějšího druhu se postarají o chvíle velké radosti i vzteku.

 

Štír

Konečně se můžete uvolnit. Něco vyřešíte komunikací tajnou, něčemu se budete muset postavit čelem. V obou případech máte důvod ke spokojenosti. Čeká vás sice kompromis i nějaké kroky zpět, ale otevírá se vám nový prostor

 

Střelec

Nová předsevzetí vám nevydrží dlouho. Buď budete mrzutí vy, nebo se přizpůsobí někdo jiný. Cesta oboustranného vítězství se vám nepodaří. Vysvětlujte své záměry vstřícně a s pokorou, hrozí nedorozumění. Zpomalte.

 

Kozoroh

Dobrý úmysl nemusí skončit úspěšně. Promluvte si vždy dříve, než se rozhodnete ho realizovat. Někdo blízký se vám pokouší sdělit, že vidí cíle trochu jinde než vy. Čas nepřeje srozumitelné komunikaci. Prostě nechte věci plynout.

 

Vodnář

V práci startujete něco nově a jistě počítáte s tím, že nebude všechno hladké hned. Máte potenciál poskládat věci dokonale, jen nic neunáhlete. Přátelské rady důkladně přehodnoťte, vaše vize jsou tentokrát silnější.

 

Ryby

Zpočátku budete ještě malinko přibrzdění, možná zaskočení zprávami. Pak čekejte příliv energie. Nadchnete se pro konkrétní cíl. Bude s překážkami, ale ty zvládnete. Posunete své názory a objevíte nová témata. Nespěchejte.

 

zdroj:Horoskop pro každé znamení na 43. týden roku 2022 - iDNES.cz

 
 
 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: