Horoskop pro každé znamení na 42. týden roku 2022 od 17.10. do 23.10.2022

16.10.2022 11:25

Beran

Pracovní i osobní aktivity jsou velmi rozpohybované. Budete řešit i záležitosti, které jindy zcela přehlížíte. Tlačí vás potřeba něco uzavřít, dokončit. V oblasti partnerského žití je příznivá energie pro nové začátky

 

Býk

Přetrvává pocit, že vás stále chce někdo posouvat do poloh, které vám nevyhovují. Pokusíte se respektovat přání, ale s víkendem si prosadíte svou. Partnerský dialog povede k uvolnění. Na vlně porozumění si naplánujete co dál.

 

Blíženci

Působíte netrpělivě a trochu roztěkaně. Matoucí rychlé kroky budou ovšem velmi přínosné. Jen na cestách buďte opatrnější. O víkendu uděláte něco fajn pro rodinu. Taky srovnáte někoho, kdo se postaví proti. Nabíráte sílu.

 

Rak

Děje se příliš mnoho, než abyste zvládli mít všechno pod kontrolou. Někde velmi pomůžete. Nečekaná informace pomůže vám. Zařídíte spoustu věcí, zvládnete naléhavé požadavky partnera. Naplánujete si radost pro sebe.

 

Lev

Střídáte rychlý start se snahou postupovat rozvážně. Můžete vmíchat zmatek i tam, kde mohlo vše v klidu plynout. Čeká vás dobrá i zlá zpráva a také úžasný úspěch v komunikaci. Zařídíte nemožné. Zabrat vám dají děti.

 

Panna

Máte témata, která si musíte v klidu promyslet. Před víkendem vystartujete s odvážnými plány. Budete se zabývat financemi, můžete přestavět svůj žebříček investičních záměrů. V něčem vás tlačí okolnosti, něco je vedeno touhou.

 

Váhy

I když pracovně trochu klopýtáte, neztrácíte energii a odhodlání pokračovat v realizaci toho, co jste plánovali. Máte dobře našlápnuto. Trochu víc si hlídejte svůj prostor. Otevřenost je vám sice vlastní, ale ne vždy vám pomáhá.

 

Štír

Myšlenky se vám hlavou honí už jen těžko sledovatelnou rychlostí. Máte spoustu pro i proti tomu, co jste si vytyčili jako cíl. A chvílemi zpochybníte i cíl sám. Nebojte, ten neklid přejde. Snažte se prokládat žití činnostmi, které vypínají mysl.

 

Střelec

Máte vedle sebe skvělé posluchače, ale i tak jsou teorie, se kterými narazíte. Hlavně nic příliš neprosazujte. Pracovně uděláte pár fajn tahů. Ve vztahu ty tahy udělá spíše partner. Přátelské inspirace budou skvělé, jen ne ty investiční.

 

Kozoroh

Pracovně se vám daří a všichni kolem vám tleskají. Jen vy sami vnímáte, jakou cenu za svůj úspěch platíte. Přemýšlejte, jestli nastavená laťka není zbytečně vysoko. Zasloužíte si přestávku a uvolnění. Nepřehlížejte signály těla.

 

Vodnář

Jedete rychle a máte jasný cíl. Přesto se neubráníte nečekaným kotrmelcům. Naštěstí je ustojíte a s trochou pozornosti z nich ještě vytěžíte. Domluva s partnerem bude vstřícná, ale k oboustranné spokojenosti máte daleko.

 

Ryby

Pocit zamlžených cílů může přetrvávat. Do ničeho se nenuťte. Dělejte to, na co máte chuť. V takové činnosti budete úspěšní. S podporou ze strany partnera můžete počítat. Čeká vás rozhodování spojené s investicí. Obavy jsou zbytečné.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 42. týden roku 2022 - iDNES.cz

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: